1 november 2010

Sämsta facebookgruppen någonsin ''jorden går under 2012 bara för att alla 94;or får körkort''
Kan medge att jag skrattade en liten stund åt det, innan jag sedan gick med i gruppen med ett leende på läpparna :)
Nu ligger jag i sängen och är sjukt trött och sleten, tack allihopa igår. Minuspoäng att ni inte sa till mig att sluta dricka dock.. Ska aldrig mer dricka så mycket. Allt blev bara fel, enligt mig. Men minns kanske inte allt det jag borde minnas. Men i alla fall, tack ändå! Idag har jag bara planer på att ligga hemma och tycka synd om mig själv. Har tryckt i mig tårta hela morgonen, inte bra. Men det behöver jag, lite tröst.
Funderar på att ladda ner en bra film att glo på, men det tar 100000 år och tills dess har jag alldeles säkert somnat så blir facebook en stund till & rensa bland alla vänner =)

chacha bloggen

Ursäkta rubriken, men har verkligen ingen fantasi idag och är inte sugen på att blogga heller för den delen.
Gårdagen blev jättelyckad och tacka alla för gratulationerna. Det var även en trevlig grabb som rappade för mig i fritidsgården, haha gulligt.
Innan idag stack jag och mötte Mikaela, så gick vi hem till henne och jag höll henne sällskap medans hon städade. Sedan drog vi till Stoffe och lyssnade på musik och sånt. Vid 4-tiden stack jag hem för att morfar skulle komma. Men han har inte kommit ännu? Aja, han kommer väl strax skulle jag tro. Sen sticker jag förmodligen till Stoffe och Mikaela igen. :)

sweet sixteen!

Ja, då var det dags igen. Idag är det min dag, grattis till mig!! =)

saknar HR1 :(

nu känner jag att jag saknar hr, alla mina klasskamrater och allt vi gjorde under de två månaderna jag var en i klassen. Dock ångrar jag inte att jag bytte, men saknar bara alla. Saknar humorn i köket på måndagarna och tisdagarna. sebastian ♥ hahha bajs!
nej men jag känner att turism är det jag vill hålla på med, men alla i hr1 kommer alltid ha en plats i mitt hjärta!

Elin, jag & Felicia

dagen innan - bildmaraton


IMORGON FYLLER JAG ÅR!!!!
SWEEET SIXTEEEN!!!

grönt hår

Sitter och gråter, mitt hår är grönt
bloggar när jag har ryckt upp mig igen.. syster kommer hem snart, och färgar mitt hår igen

kan inte sova

Klockan är bara halv nio och jag kan inte sova, har varit vaken sen halv 5. Vet inte vad det är med mig nu för tiden. Jag har inte kunnat sova riktigt på 3 dagar nu..
När man är van vid att ha någon vid sig när man sover, så är det verkligen en jävla mardröm att försöka sova ensamt. Inget mer ryssby försen nästa söndag nu då, känns underbart. Dock var det inte roligt att säga hejdå till jessica :( Nu ska jag käka frulle, duscha & sen göra mig i ordning. Efter det drar jag en runda till Hune för att hälsa på mina gamla kamrater och lärare. Undra vad dom tycker om det ;)

i skolan på höstlovet..?

Ah jo, rubriken säger väl det mesta. Jag sitter i skolan på mitt höstlov och väntar just nu på att få göra ett prov på Natur- och Friluftsliv. Kan det bli bättre? jo, det tror jag. Eller rättare sagt, det VET jag!
Om en halvtimme ska jag till Nilla och göra det förbaskade provet, sen måste jag vara kvar på skolan till runt 4 då jag ska åka med Nicole och Josefine till Ljungby för en girls day out ;)
Nu börjar jag dessutom bli otålig. Bara 3 dagar kvar tills jag fyller år, och idag fyller ju givetvis min älskade bästavän Mollie 16 år!
Det är alltid på hennes födelsedag som jag börjar bli otålig, för då vet jag att det snart är min tur. Men dessa tre dagarna som är fram tills fredag då det är jag som fyller år, dom brukar alltid gå så satans sakta. Men det är väl antagligen bara att vita ihop som jag har gjort i 15 år ;)
Nu ska jag läsa igenom min bok en gång till lite snabbt och lätt på en halvtimme, för att friska upp minnet lite innan provet. Önska mig lycka till kanske? det kan jag verkligen behöva..

söndag

Japp, då var det söndag igen. Känns underbart att inte behöva åka till Ryssby igen. Har ju lov i två veckor nu. Dock ska jag till ryssby imorgon, och stanna tills på tisdag eftersom att jag har ett prov som måste göras.
Sen på Tisdag eftermiddag ska jag åka in till ljungby med Nicole och Josefine och umgås lite med dom, blir en fika skulle jag tro :)
Nu har jag pluggat i ca en timme, fattar ingenting av det jag gör. Måste få tag i Rebecka så att hon kan förklara för mig vad det är jag ska göra. Om det räcker att jag bara läser genom papperna eller om jag ska memorera allt osv. Imorgon kommer det in pengar, massvis med pengar på mitt konto. studiebidrag och lön, åh. mitt liv är underbart just nu ;) 5 dagar kvar till MIN födelsedag. Undra hur man ska fira det.. ;)

bra inledning på höstlov..

Kände redan igårkväll att allt inte var helt ok & imorse vaknar jag upp med huvudvärk och illamåeende.. Blir därför att vara gemma hela dagen och ta det lugnt.
Funderar på att ta en dusch, men vet inte om jag orkar ta mig ifrån sängen.. haha

hahaha, klockren bild!

hjärta, lever, njurar

Något jag fick göra innan jg slutade på hr var att hålla i organ. Alltså lever, hjärta och njurar. Här langar jag en lagom otrevlig bild innan jag koller på utröstningen i kvällens idol :)

Höstlov!

Anlände i markaryd med bussen för ca en timme sedan. Känns underbart med lov. Dock måste jag tillbaka till skolan på måndag för att göra ett prov på tisdag morgon..
Ikväll blir det idol och mys med familjen, ska alltså inte ut eller något. Bara ligga hemma och ta det lugnt!

Du är allt jag någonsin önskat ♥

mitt gymnasieval

Bara haft en massa tråkiga lektioner idag, så nu är jag jättetrött. Ska alldels strax hoppa in i duschen och joddla, haha nej. Men ska i alla fall duscha, sen ska jag och Becca bort till matsalen och äta. Efter det ska jag tillbaka till mitt rum och mysa lite hade jag tänkt. Blir att ta det lugnt ikväll, kanske kolla på en film och sedan läsa lite i jaktboken. Har turen att slippa provet i jägarexamen nästa vecka eftersom att jag från och med imorgon är ledig i två veckor. Måste dock åka till skolan på tisdag och skriva ett prov om allemansrätten för att komma ifatt lite extra i det. Jobbigt att byta linje efter två månader, rekomenderar inte det om jag ska vara helt ärlig. Även om man inte trivs på den linjen man går, så är det lika bra att vara kvar. det jobbigaste av allt är att komma ifatt i alla ämnen, fast jag har det så bra att det bara är karaktärsämnena som skiljer Turism och Hotel och restaurang åt.
Men det är ändå mycket som måste göras, och man känner att man egentligen inte har tid till det. Men det är bara att bita ihop. Men i alla fall, till er där ute som nu sitter och funderar ut vad ni ska gå när ni börjar gymnasiet, tänk länge och riktigt så att ni verlkligen är säkra. Ni kommer ångrar er många gånger och hitta andra utbildningar som intresserar er. Därför är det lika bra att se över sina möjligheter redan nu.
Jag började fundera över mitt gymnasieval redan i sexan. Då jag var ett riktigt fotbollsfreak, då hade jag planer på Idrott och bollinriktningen på furubäcksgymnasiet i växjö. Men sen skadade jag knät och mina fotbollsdrömmar var bara att glömma. Då bestämde jag mig för NV, för att få en bredare utbildning som inte skiljde sig så speciellt mycket ifrån de ämnena jag läste i grundskolan. Dock lät det som att det var alldeles för mycket plugg på den linjen så jag ångrade mig ännu en gång.
Jag tyckte att florist lät jätteroligt eftersom att det inte var alls likt det jag har gjort innan. Men att hanskas med blommor hela livet var egentligen ingenting som intresserade mig. Och jag tänkte över jobb som man kunde få om man hade den utbildningen, och det var i princip inga..
Det var då min kusin Alexandra tipsade mig om hotell och restaurang. Jag tyckte att det lät ganska roligt att stå och laga mat, lära sig saker som man kan ta med sig i framtiden när man bor ihop med någon och skaffar barn osv. det var alltså i slutet på åttan som jag bestämde mig för hotell och restaurang. I hela nian gick jag och tänkte på andra utbildningar, men ingenting lät så roligt som det. men när jag väl började, så var det ingenting som stämde överrens med det min kusin hade sagt (hon hade alltså bara sagt de positiva delarna av det hela) ämnena var skittråkiga och jag hängde inte med alls eftersom att om det är någonting som jag inte tycker är roligt, så stänger jag igen öronen och skiter fulständigt i vad som försigår runtomkring mig.
Jag lärde känna allt mer människor på skolan, och fick inblickar i vad dom gjorde på sin linje. Sen flyttade jag även ihop med Jessica, som går skog och hon fick det att låta skitroligt att gå det. Men det var ändå ingenting för mig, det kände jag direkt. Sen lärde jag känna Johanna som jag går i samma klass med nu. & det var hon som fick mig att byta till turism. Hon sa att det var skitroligt och det kände jag med att det var. Så nu går jag alltså turism och jag trivs jättebra! :) man kan alltså ångra sig fram och tillbaka, men i slutändan blir det jättebra ändå =)

memories.

tänker tillbaka på hur det var när jag var yngre. hur jag kämpade mig igenom mellanstadiet. hur jag var orolig över allt, till och med saker som jag inte skulle vara orolig över, saker som inte rörde mig det minsta.
kommer ihåg hur jag grät varje kväll pga far min, att han inte brydde sig. jag tänkte aldrig på att han inte kunde. han kunde inte bry sig det minsta om mig, eller min syster. hans kropp fungerade inte som den skulle.
jag minns alla saker vi gjorde tillsammans, åkte till äventyrsbadet i ljungby nästan varje dag på lov och helger.. Jag minns hur min älskade pappa kammade mitt år jättelängr efter att jag hade duschat för att jag tyckte det var så skönt.. Jag minns varje minut sekund tillsammans med min pappa. även dom dåliga stunderna, det är värt att minnas dom också.
det är jobbigt att växa upp med en frånvarande förälder, man känner sig halv & egentligen obetydlig. Jag känner min så liten och meningslös vissa dagar. hatar uppmärksamhet pga saker som hänt i mitt liv. önskar egentligen att jag kunde ändra på allt som hänt. att jag skulle ha en mamma & pappa vid min sida.
Istället har jag bara världens bästa mamma. ♥

pappa. jag saknar dig så fruktansvärt mycket. hoppas att du en dag ska förstå.

ledig!


Är ledig idag, vilket är väldigt skönt. Och jag var även i grymt behov av en riktigt lång sovmorgon! Dock sov jag bara till ca 10.00 men det var i alla fall 3 timmar längre än vad jag vanligtvis sover till under skoldagar.
Nu sitter jag i rummet och nördar medans stackars Jessica som är sjuk ligger och sover :)
Denna veckan har gått fruktansvärt fort, det är redan Onsdag och jag känner att jag inte ens har hunnit med hälften av det jag borde göra denna veckan.
Nu ska jag skriva ett arbete om träd, mossor och buskar. Får se hur det går :)

dålig fantasi - ingen rubrik

Är i rummet med Jessica och lyssnar på hennes dåliga musik ;) Städkontroll snart, så vi har städat och gjort det ''fint'' i vårat rum, så nu sitter vi här med ett doftljus som luktar fruktansvärt gott. Ganska avtändande att det är stopp i vårat avlopp dock.. Så fritids skulle ta med en sak så att dom kunde fixa det åt oss! :)

ledig imorgon, så hade tänkt spendera halva dagen i sängen och sen framåt eftermiddagen göra mitt arbete inom Växt- och djurliv.

Deppig måndag..

har lunchrast och är deppig som fan, dels för att det var sjukt äcklig mat och jag är skithungrig och dels för att Jennifer har bytt skola och lämnat oss i T1 :( Det suger verkligen & jag saknar henne redan. Men livet går vidare, dock utan min rumän. Nu ska jag snart ha Växt och Djurliv (12.30 - 15.55) frågan är om jag kommer överleva.
Hörs sen ♥

Allt detta kommer förbli ett minne blott
du kommer alltid ha en stor plats i mitt hjärta

Söndag.

Då var det söndag igen och dags att åka tillbaka till Ryssby. Jobbat idag och dragit in ännu mera pengar och för en gångs skull är det bra med min rygg igen. :) Har precis varit ute och träffat Amanda, Sara och Joanna, mycket trevligt. Nu ska jag börja packa och sen åka till Ryssby för sista veckan innan jag går på höstlov i två veckor.
Hörs sen ♥

Sällskapsresan & godis

Så nu har jag äntligen letat fram en film att kolla på, men Hugo och Theo har redan somnat så jag kommer få kolla på filmen helt själv.. Ändå ganska skönt för då är det tyst hela tiden. :) Nästa på schemat står det Sällskapsresan & en massa godis. Är seg i hela kroppen och kommer alldeles säkert inte kunna sova ännu på ett tag. Godnatt ännu en gång mina kära vänner. Så hörs vi imorgon hoppas jag ♥

mys med familjen

Var ute och gick en runda med familjen innan, och då gick vi inom konsum och köpte lite godis :) Nu ska jag, Hugo och Theo kolla på film och frossa :) Blir även att sova tidigt eftersom att jag ska och jobba imorgon klockan 09.00
Nu ska jag stänga av datorn, och efter det leta upp en bra film att somna till.
Godnatt allihopa, och ha en fortsatt trevlig lördagkväll ♥

ut en sväng

Ut nu och träffa en massa trevliga människor även om jag hellre skulle vilja ligg ahemma i min varma säng och kolla på film hela kvällen.. Får bli när jag kommer hem istället.

Får klä mig varmt, för det är kallt ute.
Hörs när jag kommer hem ikväll någon gång förmodligen!

2010 rewind


Spenderade midsommarveckan i Mellbystrand med Sanna


Åkte till Danmark några gånger med fina människor!


Spexfoto i skolan & vi hade ''nördtema''


Åkte till Liseberg med alla niorna, vädret var ett helvete!


Slutade nian, och det firades!


Skolavslutning


Åkte till Helsingborg med Johanna och kollade på John Fogerty


Festade lite


Allt för berusad..!


Mollie och jag söp oss fulla på stranden, kul & uppfriskande


Träffade gamla kompisar i mellby, jag och Lovisa!


Jag blev glasögonorm ;)


Jag och Fanny i Mellbystrand


Såg världens minsta husvagn från Tyskland. Där inne gömde sig en
surfingbräda, en våningsäng och en dubbelsäng


Började på Ryssbygymnasiet och träffade världens härligaste
människor, däribland Jennifer.


Jag, Jennifer, Rebecka och någon random gay. Nyktra? nej..


Jag och Emil i skolan. Nyktra? nej..


Festade lite på internatet och blev tagen av polisen. Men det var kul
och ångrar inte en sekund!

En liten del av min vår/sommar :)


baka

Nu har jag jobbat och dragit in lite pengar. Ont i ryggen har jag nu, efter all papperssortering, men det går väl över till löningen kommer skulle jag tro ;) Det blir mycket penger denna månaden, efter allt jobbande + studiebidrag och så fyller jag även år om en vecka och sex dagar!
Pengarna ska jag dock spara till Thailandsresan med Johanna den 27 december. Ska bli så skönt!
Nu ska jag baka chokladmuffins, sen ska jag överraska gamlamormor med dom eftersom att jag missade hennes födelsedag pga att jag var i skolan..!

jobba

Nu ska jag jobba i ett par timmar och sen ska jag sova igen, är verkligen jättetrött men vill bara ha allt gjort så att jag kan ta det lugnt resten av dagen. Hörs sen! :)

Minnah ute ur idol

Var det oväntat? Ja faktiskt, jag har alltid tyckt att Minnah har skitbra röst som passar till det mesta. Och igår var det faktiskt inget fel alls på hennes framträdande? Och vadå ''Ditt scenframträdande påminner om att du är på väg till kaffebryggaren på morgonen''?

hatar tv4!

''Nu är det dags för en av tv4 korta reklampauser''
Det var vad dom sa i tisdags innan fotbollen började, dock varade reklamen i 6 minuter..?
Likadant är det nu, varför ska det vara en massa reklam och nyheter mitt i idol? Jättejobbigt att man ska behöva vänta skitlänge på att få reda på resultatet i idol. & jag är skittrött..

Kan precis som juryn inte fatta att hon bara är 16 år!
Jag har aldrig varit ett fan av idol. Tackar min kompis Matilda för att hon tvingade mig att kolla på det med henne. För det var just det avsnittet som Olle var med och jag fastnade för honom direkt.
Håller tummarna för Olle och Elin till slutet!
Vem tror ni får lämna idol ikväll?

Nu ska jag sova, hörs imorgon mina kära vänner
Godnatt ♥

fredag = idol

Nu ska jag krypa ner i sängen och kolla på idol :)

håller tummarna för världens bästa Olle ♥

äntligen helg!

Äntligen har jag jobbat färdigt och äntligen är det helg. Fick lite hemarbete att göra tills på söndag och det får jag väl sysselsätta mig med imorgon om jag inte har något annat att göra, annars får jag se till att få det gjort ändå ;) Gissa vad jag lyckades göra idag? Klämma mitt finger i en dörr så nu har jag värsta köttsåret på vänstra pekfingret och det gör verkligen jätteont..
Nu ska jag hjälpa mamma med maten, ikväll blir det mys med familjen. Idol, chips och masssaaaa dipp!
hörs ikväll ♥

Det är detta jag håller på med just nu.. l...

dsc00682 (MMS)

Det är detta jag håller på med just nu.. lägger i papper i kuvert..! slutar om 30 minuter. hörs när jag kommer hem :)


Lunchrast..!

kort och snabbt inlägg nu, hemma på lunchrast nu och ska alldeles strax dra ner till jobbet igen och vara där i några timmar :) Hörs sen!

jobba idag

Vaknade förvånandsvärt tidigt idag tycker jag, redan 08.15. Har precis ätit frukost och nu ska jag göra mig i ordning lite och sen sticka till jobbet och jobba fram till 16.00
Bloggar någon gång under dagen skulle jag tro, men då från mobilen.
Hörs sen ♥

shoes by have2have

Sitter och kollar efter snygga och optimala vinterskor och även kängor som jag ska kunna ha när vi är ute och vandrar med klassen. Dock är jag bara van vid hemsidor www.have2have.se, www.skopunkten.se osv.. Och hittar inte något riktigt där som är bra för vandring. Någon som vet en bra sida som jag kan hita rejäla skor på? Vore tacksam för tips!

Något jag tycker är sjukt snyggt nu till hösten är en rejälare sko med ''hela vägen klack'' i ungefär denna modellen

Dock inte med öppen tå, men denna modellen finns på www.have2have.se både med öppen tå och utan. Skitsnygga och verkligen jättebekväma. Endast 399:-  Så jag rekomenderar dom verkligen.

Något mer som är snyggt är ett par låga kängor med något häftigt mönster/nitar på.

Dessa skorna har jag själv och rekomenderar dom verkligen, finns både med foder och utan.

Ut nu..!

dsc00680 (MMS)

Ut nu..!


Ledig imorgon!

Går ganska sakta att skriva för mig just nu känner jag, för jag har jätteont i händerna från igår när vi paddlade...! Känns underbart att vi inte ska göra det mer i typ hela ettan ;) Idag fick vi reda på att vi inte har någon lärare imorgon på överlevnaden så vi pratade med Carsten och han sa att vi kunde åka hem idag istället. Så nu sitter jag hemma hos familjen och har precis ätit.
Om en liten stund ska jag ut med Dominique och Mikaela, så borde sätta igång med att göra mig i ordning och sen gå och möta Mikaela. Ser ut som fan och känner egentligen bara för att ta en dusch och krypa ner i sängen för en god natts sömn..
Kommer troligtvis inte blogga något mer idag, så vi hörs imorgon! ♥

saknar mina flickor redan.. T1 ♥

sitter i bilen på väg hem från växjö ...

sitter i bilen på väg hem från växjö nu :) johanna och jag frågade om joel kunde köra oss till donken i ljungby och sen bestämde vi oss även för att åka vidare till hemmakväll i växjö. glömde liksom att en hade det i ljungby ;) ikväll blir det att dra ner till ekgatan och hälsa på daniel och hans kompis tror jag :) hörs sen! puss


paddlat idag..!

Nu är jag hemkommen efter första dagen på turism, eller som det heter ''Natur - och Äventyrsturism'' :) Var dock bara 4 stycken i skolan idag för dom andra var tydligen sjuka?
Men vi hade skitroligt ändå jag, Johanna, Jennifer och Becca. Den sista rundan vi skulle göra så skulle inte Jennifer vara med så jag, Johanna och Becca skulle paddla tillsammans alla tre i samma kanot. Och vi kom verkligen inte överens och satt för det mesta bara och klagade på varandra.. Men till slut funkade och vi tog oss in till land välbehållna. ;) Skönt att det även var sista lektionen på ett tag som vi skulle paddla eftersom att ''paddlingssäsongen'' är över. Snart ska vi sätta igång med skidor och det ska bli skiiiiitroligt. Nu ska jag göra mig i ordning, känner mig lite ofräsh om jag ska vara riktigt ärlig ;)

Mobilblogg sitter just nu och har igenom ...

Mobilblogg sitter just nu och har igenom hur en kanot fungerar. snart ska vi ut och paddla :) ska bli sjukt roligt. hoppas bara på att inte ramla i vattnet för det är verkligen sjukt kallt ute.. hörs sen:)


har nu börjat testa på mobilblogg och de...

har nu börjat testa på mobilblogg och det går lite sådär.. jobbigt att man inte kan skriva en riktig rubrik utan det blir början av inlägget som får funka som det istället. jaja, ligger i alla fall i sängen och tänker så det knakar i väggarna, haha. har jättemånga tankar om imorgon.. hoppas verkligen att det går bra, jag går aldrig paddlat innan så detta ska bli väldigt spännande!;) Men nu ska jag försöka sova annars lär jag inte komma upp i tid imorgon.. godnatt mina kära vänner!


fasters älskling!

dsc00672 (MMS)

fasters älskling!


4-1 överkörda?

Nu är det klappat och klart, jag har bytat linje till Turism och det känns jättebra och framför allt rätt. Nu känns det som att jag kommer trivas mycket bättre på skolan än vad jag redan gör. Har dock mycket att läsa igen och komma ifatt med men det kommer jag fixa, eftersom att detta är något jag verkligen vill! Imorgon ska vi ut och paddla och jag har inga kläder med mig för det.. Men det fixar vi! Har åtminstone långkalsonger med mig så det är väl bara på med några byxor och en olletröja sen är jag good to go ;)

Cyklade hem till min kära bror efter skolan och han bjöd på mat, jättegott! Inte visste jag att han var en sån mästerkock ;) Sen lekte jag lite med Felicia, jätteroligt att träffa henne också igen, det var ju ett litet tag sedan. Även om jag nu har flyttat till ryssby jag också så har det inte blivit att vi träffats speciellt mycket ändå. Första gången nu sedan sommarlovet.. Men har lovat dom att jag ska komma och hälsa på oftare, och det tänker jag hålla eftersom att det har varit trevligt och roligt idag :) Kollade på fotbollen, Holland - Sverige och fick därmed cykla hem med ett brustet hjärta då Sverige tyvärr förlorade med 4-1 .. Kan dock inte klaga på spelet, men dom måste verkligen lära sig att snacka med varandra. Det var alldeles för mycket ego på planen idag. Hoppades verkligen på Zlatan eftersom att det har varit så mycket snack om honom de senaste dagarna inför denna matchen.
Ett stort tack till Granqvist som kom med kvällens höjdpunkt och gjorde ett mål för Sverige.

VS


Nu ska jag göra mig i ordning för sängen och vila upp mig inför paddlingen imorgon. Detta ska bli skoj! Godnatt, hörs imorgon ♥

hjäääärta


två av alla tusentals bilder vi tog ikväll
älskar er flickor ♥

nyduschad och delvis irriterad

Har precis duschat efter att ha varit ute på en skogstur i skogen med flickorna och Uffe. Han satt och skojade om att han var en efterlyst yxmördare och sånt, så vi vart lite smårädda ;) Kvällen har varit helt fantastiskt bra faktiskt, bakade chokladbollar inne i det feta köket på nygård efter att vi hade sminkat oss alldeles för mycket.. Dock bara på skojs skull kan jag även meddela!
Anledningen till att jag nu är irriterad är för att idioterna lever ett jävla liv utanför min dörr, vilket gör mig sjukt förbannad. Och då säger säkert ni; ''Varför säger hon inte till dom?'' Men det har jag faktiskt gjort, tusentals gånger men det hjälper inte.. Nu sitter alla och sjunger ''Amazing horse''.. SÅ SUR JAG BLIR!!!

Jag menar, är inte den lite väl uttjatad och dessutom gammal!?

Ska försöka sova nu i alla fall, om jag inte lyckas så dödar jag dom jävlarna!!

bloggar i brist på annan sysselsättning

Har precis varit och lunchat med Nicole och nu har jag ingenting att göra. Tänkte först att jag skulle plugga, men har ingenting att plugga till.. Sen tänkte jag även städan, men det gjorde jag igårkväll. Kanske borde gå ut och strypa dom små fittorna som skriker utanför min dörr? Fast det blir bara dåliga konsekvenser utav det.. Åh vad tråkigt jag har.. Igår tyckte jag att det skulle bli skönt denna veckan eftersom att vi bara är runt 70 elever, men nu ångrar jag mig verkligen. Finns ingenting att göra, plus att jag gillar verkligen inte att sova ensam som jag måste göra nu när Jessica inte är här..
Fick mitt schema (turism) och det ser faktiskt lovande ut, och lägger man ihop schemat med Johannas reaktion när jag sa att jag troligtvis ska börja i hennes klass så är det lätt värt att byta ;)

Jag vet inte vad det är med mig, allting jag gör känns bara fel. Och allting jag vill göra kan jag inte göra för jag är rädd att misslyckas. Umgås kanppt med några där hemma längre, har tappat kontakten med dom felsta. Känner mig dålig för att jag inte hör av mig, men det är väl även deras jobb att höra av sig? Ibland undrar jag om jag verkligen gjorde rätt val att börja i ryssby.. Saknar alla där hemma något så fruktansvärt mycket.
Men jag vet att ryssby är det rätta stället för mig och tänker inte ge upp min utbildning pga av att alla där hemma ska bete sig som några jävla fittor!

Just nu..

Sitter på rummet och har precis ändrat om lite, tyckte det var dags och jag hoppas att Jessica inte dödar mig när hon kommer tillbaka på söndag eller måndag.
Var som sagt på möte imorse med rektorn, vi pratade om vad jag ville bli när jag blir stor osv. Och sen kom vi även överrens om att turism är enklast att börja i efter såhär lång tid in på en termin. Det enda som skiljer sig mellan HR och turism är karaktärsämnena och tyska. Men tyska har jag haft från sexan till nian så det ska inte bli något problem :) Imorgon ska jag på ytterligare ett möte tillsammans med läs- och studievägledaren och då kommer jag förhoppningsvis få reda på när jag ska börja på turism osv.
Nu ska jag kolla på film, vilken vet jag inte riktigt ännu men jag har missvis med bra filmer på datorn och det är bara att välja och vraka. Hörs sen! :)

Söndag

Nu har jag precis förberett mig för sängen och ska förmodligen snart sova. Känns skönt att säga det, alltså att jag snart ska sova. Finns nog ingenting bättre än det :) Var inne hos Jennifer och Rebecca en stund innan, men så försvann Rebecca och så jag och Jennifer gick bort till Nygård och spelade ''Geni'' med Hampus, Frida och Isabelle. Sen gick vi tillbaka hit till Lantis och ät kvällsfika. Har inte hänt någonting alls ikväll om man tänker efter. Det är faktiskt väldigt tomt utan alla jaktare, skogare och dom från NV. Men ändå skönt att det bara är runt 70 elever på skolan denna veckan.
Ser fram emot imorgon, då jag ska på möte med rektorn och prata om bytet, om jag får eller inte. Hoppas verkligen på det bästa. Om jag inte får byta så vet jag seriöst inte vad jag gör.. Att hoppa av skolan och bara gå hemma i flera månader är inget alternativ, att hoppa av över huvudtaget och slösa bort ett helt år är inte heller ett alternativ. Antingen så byter jag, eller så får jag helt enkelt gå kvar på HR i 3 år!
Nu blev jag helt plötsligt deprimerad.. Godnatt mina vänner, vi hörs imorgon hoppas jag. ♥

framme i ryssby

Hade tänkt skriva när jag var på bussen, men jag somnade faktiskt innan vi hann lämna markaryd.. Blev väckt av en lagom irriterad busschafför i Ljungby och höll därmed på att missa nästa buss som gick till Ryssby. Blev lite stressigt i slutändan, men nu är jag i alla fall framme ;)
Ska alldeles strax in till Jennifer och Rebecca igen, får se om dom är lika taggade som jag på att göra någonting, har ingen lust att bara sitta här och tråka hela kvällen..!

bla dagens låt

Nu har jag börjat småpacka, ska snart börja göra mig i ordning och sticka ut med Dominique innan jag åker till Ryssby. Träffade henne igår, och det var riktigt roligt. Synd bara att det inte blir så ofta.. Nu ska vi i alla fall träffas och snacka och vi får hoppas att kontakten blir bra mellan oss igen :)
skriver när jag sitter på bussen, eller när jag har kommit fram. vi hörs!

Dagens låt
Darin - Microphonevill utomlands

Kollar just nu igenom en massa bilder från när vi var i Turkiet, Kroatien, Teneriffa, Österrike och Gran Canaria. Senast jag var utomlands var 2008, och då var jag i Turkiet. Blir jättesugen på att åka till värmen nu.

teneriffa 2005

österrike 2004

kroatien 2007

turkiet 2008

I december är det dags att åka utomlands igen, då jag och min syster åker till Thailand och hälsa på morfar. Ska bli sjukt roligt och jag längtar verkligen. 14 timmars flygresa dit och 16 timmars flygresa hem, men det är de värt eftersom att vi ska få spendera två veckor i paradiset.
Är egentligen lite rädd för att åka till Thailand, allt jag tänker på är den där naturkatastrofen som inträffade för några år sen..?
Menmen, dör jag så dör jag ;) Nu ska jag ta mig upp ur sängen och äta lite frukost, sen ska jag kolla på film och halvsova tills jag ska med bussen till Ryssby ;)

åh, trött..

Godmorgon antar jag.. Är jättetrött, klockan är bara halv nio och jag kan inte sova längre. Mitt hjärta dunkar jättesnabbt och jag är helt kallsvettig, tror jag vaknade av en mardröm, men jag minns ingenting..
Tror jag ska försöka somna om, för annars lär jag vara helt förstörd senare idag, och så kommer jag säkert somna på bussen så att jag hamnar i växjö..

ps i love you

Nu ska jag leta fram ett paket näsdukar, sen ska jag kolla på ps i love you tillsammans med mamma. Hörs sen eller imorgon ♥

precis kommit hem

Så nu har jag varit ute med några kompisar :) Länge sen det var så mycket folk ute, kul att träffa alla igen. Dock blev det inte så långvarit eftersom att det var så kallt ute. Jag tog mig hem på 5 minuter för att det var så kallt, tänkte på min varma säng och då gick det bara fortare att komma hem.
Nu ligger jag i sängen och kollar på ''Tur och Retur'' och ska snart sova tror jag, imorgon bär det av till Ryssby igen :)

mätt och belåten

Kan lugnt säga att jag lyckades med maten, den var jättegod och så enkel! Bara att fräsa gullök och vitlök och sen hälla krossade tomater på det, blanda och sen koka upp det. Blanda i kokt spagetti, salt och pepper, voila! En enkel måltid på bara 10 minuter :)
Nu ska jag städa efter mig i köket och sen göra mig i ordning, ska ut och träffa bland annat Patricia. Hon påstår nämligen att det är mycet folk ute, hoppas hon menar allvar. Skriver när jag är hemma igen om det inte blir för sent.

skulle hemmafru passa mig..? ;)

Ligger i sängen och har dundertråkigt, vet inte vad jag ska göra plus att jag är hungrig.. Får snart ta och börja med maten eftersom att dom andra ska till farmor och farfar och äta idag.
Så jag ska göra en riktig gormétmiddag med Pasta, Tomatsås och Kyckling. Ska bli riktigt roligt att laga mat eftersom att jag inte är riktigt van vid det ännu. Ganska bra att man går Hotell- och restaurang så att man lär sig lite i alla fall :) Har jag sagt att jag ska byta linje kanske? Jo så är det, nästa vecka ska jag på möte med rektorn och mina klassföreståndare. Om rektorn går med på att låta mig byta så blir de anitingen NV eller Turism. Vet dock inte vilket av det ännu eftersom att jag är ganska osäker på vad jag vill. På nv känner jag ingen och på turism går typ alla jag umgås med.
Men jag har aldrig haft det så svårt att lära känna nya människor, så även om jag börjar på nv så ska det säkerg gå jättebra! Detta inlägger blev längre än vad jag trodde att det skulle bli. Nu ska jag duscha, sen ska jag ställa mig i köket i runt en timme. Detta ska bli spännande!! Uppdaterar senare.


som ny

Fått tillbaka min dator nu, ominstallerad och fin. Och den är verkligen som ny!
Då blir det kanske rentav att man sparar dom där 8000 :- som jag hade tänkt lägga på en ny dator. Får se hur länge till denna håller, den är ju somsagt min ögonsten och inte ens två år gammal ;)
Nu ska jag fortsätta kolla på The notebook och även trycka i mig en massa glass. PUSS!

the notebook

Kom precis hem, har varit och handlat tillsammans med mor min. För min del blev det glass, nudlar och krossade tomater eftersom att jag ikväll ska göra pasta med tomatsås. Dock ska jag använda vanlig pasta och inte nudlar ;) Dom köpte jag bara för att ha med mig till Ryssby.
Glassen ska jag snart trycka i mig medans jag ligger i sängen och kollar på en av världens bästa filmer som någonsin skådats. Dvs ''The Notebook''. Gråter varje gång jag ser den..
För er som inte har sett den så handlar det om en Gammal man och en Gammal kvinna som bor på ett ålderdomshem, kvinnan har tappat minnet och mins ingenting från sin ungdom, medans mannen varje dag läser en historia för henne, som i själva verket är hennes ''självbiografi''
När dom en sommar möts och faller för varandra, men sen hur allt förstörs på en enda kväll.
Rekomenderar denna film starkt!


stressig morgon

Godmorgon.. Sitter nu i sängen med min dator i mitt knä. Har precis varit ute och uträttat lite ärenden eftersom att jag vaknade upp med 4 sms om att jag har paket att hämta ut. Så det var bara att slita på sig mjukisbyxorna och sen be mamma köra mig till konsum. Klockan är nu ca 10.00 och när jag var på konsum för ca 30 minuter sen så var det redan fullt med folk som trängdes där. Men det var en gammal ant som lät mig gå före henne i kön för hon tyckte att jag var en ''stakars ungdom'' hmm..? ska jag ta det som en komplimang? Nej men det var nog för att jag stod där, trött och sliten med 4 paket i armarna och såg snäll och söt ut ;) Nu ska jag snart äta frukost tillsammans min mysiga familj och sen ska jag ta en varm härlig dusch. Kanske blir att sova en liten stund till sen? Får se hur det blir. Utgång ikväll i alla fall, får hoppas på att det blir en bra lördag.
Btw, tyckte ni att det var rätt som åkte ut ut idol igårkväll? Tyck till!


sassabrassa mandelmassa, tack för din tid i idol. du är amazing!

time for bed

Nu är idol snart slut, och jag har precis druckit en kopp te medans jag sjungt med och diggat till alla duktiga människor som är med. Nu hade jag tänkt krypa ner i min säng och läsa mig till sömns. Har hemsk mensvärk så vet inte om jag kommer lyckas, får hoppas i alla fall. Godnatt ♥

Saknar mina kära vänner Nicole Alsén och Josefine Winberg :)

under renovering

Fixar och trixar med bloggen, därför ber jag så hemskt mycket om ursäkt för att det ser ut som det gör. Ska försöka bli klar så fort som möjligt!

brr så kallt!

Var precis ute en runda, men sjukt vad kallt det var! Tur att jag förberedde mig med vantar, mössa och UGGS. Stack bort till fritidsgården en runda, men det var inte så mycket folk där så jag drog mig hemåt igen. Det var inte värt att stanna ute längre med min förkylning som bara har blivit värre under denna veckan.
Nu halvligger jag i min säng och kollar på idol, just nu sjunger Jay som jag faktiskt diggar ganska bra till. Men mitt hjärta dunkar för Olle. ;)

hemma! :)

Sitter nu hemma i Markaryd tillsammans med min familj och pratar om allt mellan himmel och jord. Känns bra att komma hem om helgerna, hade nog saknat mamma allt för mycket om jag hade stannat i Ryssby på helgerna också.. Pratat med mamma om att byta linje, så på måndag ska jag till rektorn och prata med henne om det också, se om det är ok osv. Hoppas på det i alla fall, för Hotell- och Restaurang var verkligen ingenting för mig. Det har jag märkt nu.
Ikväll ska jag bara ta det lugnt, äta god mat med familjen. Dvs Kyckling och Rotfruktsröra, mums säger jag bara! Nu ska jag spara alla mina filer i datorn och sen ska min låtsaspappa börja söka igenom den efter virus, samt installera om den så att den sen mår bra igen, tycker det börjar bli lite segt..

sightsing

Har haft det riktigt roligt idag :) Jessica åkte hem, vilket är tråkigt. Men har istället umgåtts me Jennifer, Jimmy och Joel, riktigt roligt har vi haft! Åkte in till ljungby och åt glass på donken, sen drog vi in på City Gross och köpte nudlar. ;) På vägen hem skulle vi ta någon genväg men missade den och drog istället in på någon annan väg och hamnade långt åt helvete iväg. Men efter många om och men så kom vi tillbaka till Ryssby välbehållna även om Joel körde som en idiot ;)
Nu ligger jag i sängen, har en fruktansvärd mensvärk och en grym påbörjan till huvudvärk.. Men jag är inte trött och kommer säkerligen inte kunna sova på några timmar, så datorn får undehålla mig ett bra tag till tror jag :)

Torsdag

Sitter på rummet med Nicole och Jessica och snackar. Jessica ska snart åka hem, och då blir jag ensam tills imorgon då jag också får åka hem :) Ska egentligen ha idrott just nu, men är inte med pga min förkylning.. Plus att mitt knä är rent åt helvete. Borde söka upp en doktor eller något och se vad han har att säga, kan inte gå runder och ha såhär ont längre.
Ikväll ska jag skriva klart tre stycken arbeten, för att inte behöva stressa med det dom sista dagarna.

Din patetiska jävel, '' är bara ute efter sex'' HAAHA vem fan vill ha sex med en asful tjej som dessutom ser ut som en fisk!? Du har precis gjort ditt livs misstag unge man ;)

Lunchrast

Precis kommit in på rummet efter en halva dagen avklarad i skolan. Har precis harft lunch då det serverades Kalops och Potatis, det var gott tills Jessica hittade ett hårstrå i det.. Nu ska jag snart ha ett dubbelpass Näringslära och sen ett dubbelpass Livsmedelskunskap. Slutar vid 16.00 som vanligt, sen ska jag sova i en timme eller något liknande efter skolan. Är fruktansvärt trött, men det är väl antagligen för att jag inte var i skolan igår, utan låg och grisade mig i sängen hela dagen. Gud straffade mig för det idag känner jag ;)

Saknar mitt långa hår.. Om ett par år lär det vara lika långt och fint igen hoppas jag på

Tisdag.

21.28 är klockan och jag skulle kunna göra vad som helst för att få krypa ner i sängen och känna den härliga värmen från täcket. Men... Jag är inte det minsta trött, därför skulle det vara väldigt onödigt. Plus att jag har hundra läxor som jag borde göra, men orkar inte.
Har ännu en gång blivit besviken på fritidsledarna här på skolan, då dom säger att det är städkontroll på tisdagar men dom kommer aldrig. Därför städar alla elever som vettvillingar i hopp om att få godkänt på den så kallade kontrollen helt i onödan. Det enda som behövde göras i mitt och Jessicas rum var dammsugning och lägga böckerna i fina högar på vårt gemensamma skrivbord som vi dock bara använder som en så kallad bokhylla.
Jag tycker själv att jag är en ganska ordningssam människa, därför är det skönt att Jessica också är det, vi kommer bra överrens helt enkelt. :)
Nu ska jag göra lite vettiga saker istället för att sitta här och drömma mig bort, kanske borde läsa lite i jaktboken och förbereda mig på provet som vi kommer ha om ca tre veckor då Ove (min lärare på jaktexamen) kommer tillbaka från älgjaktsveckan. Ser fram emot att få visa mina kunskaper på papper istället för att behöva stycka eller flå ett råddjur inför alla andra i gruppen. Blod är verkligen inte min grej, och att behöva skära upp ett stackars råddjur gillar jag inte heller. Jag gillar att sitta med en penna i handen och ett papper med frågor av dess olika slag och bara skriva och visa vad jag kan :)

Ny blogg!

Skaffade ny blogg, mest för skojs skull så att mamsen min kan komma in på den lätt och snabbt istället för att behöva anteckna mitt bloggnamn men sen ändå inte lyckas stava rätt. Nu är jag i alla fall back on track igen ;)