nattblogg

Eftersom att jag inte är det minsta trött utan bara uttråkad som bara den så bloggar jag lite för att fördriva tiden på bästa möjliga sätt! Hur har min dag sett ut? Jodå, har hunnit med mycket idag. Bland annat några ärenden med mamma. Nya mjukisbyxor och en röd hårfärg räckte för mig. :) Nu är jag rödtott igen och jag gillar faktiskt det!
Imorgon bär det av till ryssby även om jag skulle kunna be till gud om att få en vecka ledighet till..
Saknar dock min roomiie Jessica, så det ska trots allt bli riktigt kul att komma tillbaka och även få lite rutiner =)


torsdag

Är fortfarande sjuk, men känner att jag i alla fall är på bättringsvägen. Idag dubblade jag min dos med nässpray och hosmedicin och jag tror faktiskt att det gjorde nytta :)
Hoppas på att bli frisk innan skolan börjar, det kan väll inte vara så nedrans mycket begärt..?
Fick precis veta att en en mycket nära kompis till min klasskamrat tog livet av sig igår, hur reagerar man på det? vet inte hur jag ska bemöta henne, ska jag trösta? Åh jag hatar sånna här jobbiga stunder!
nu ska jag krypa ner i min nubäddade säng och kolla på Adam och Eva och sen ska jag försöka sova eftersom att jag knappt sov någonting inatt. puss ♥

Ny dator =)

Förlåt för de få bloggtillfällena som jag får in i mitt schema. Har verkligtn jättemycket att göra just nu och känner att jag inte har tid att blogga mer. Funderar även på att ta bort min blogg och kanske starta ny någon gång då jag känner mig kapabel att blogga i princip varje dag och även skriva om något lite mer intressantare än vad jag gör om dagarna!
Nu har jag i alla fall sportlov och det är underbart. Dock är jag sjuk.. Öroninflammation, halsfluss, feber och vanlig hedlig förkyldning. Det suger! Börjar dock bli friskare nu, efter hostmedicin och en överdoserande mängd alvedon känner jag mig bättre :) Sitter just nu och bloggar ifrån min nya dator som mamsen kom hem med till mig, gissa varför? Hon tyckte att jag skött mig så bra i skolan den senaste tiden. Och jag har tjatat ett tag om att jag vill ha ny dator så att jag kan göra skolarbeten utan att vara rädd att datorn ska lägga av helt plötsligt. Nu känner jag mig trygg med att skriva arbeten på min egen dator igen :)
Har precis kollat på Hans och Hennes och Easy A. Mycket bra filmer båda två och rekomenderar dom verkligen, den första är Svensk från 2001 och Easy A är från 2010, engelsk och riktigt suverän :)

Dag 5 - Vad är kärlek

För mig är kärlek något väldigt fint, men också något som i slutändan kan bli väldigt jobbigt. Säg nu att man har en pojkvän, som man älskar något så fruktansvärt mycket. Men att han inte har samma känslor tillbaka och därav är anledningen till att man gör slut. Är det känslan man har för honom fortfarande kärlek? Eller är det en känsla av att man inte duger som tjej eller för all del flickvän?
Vad är anledningent till att man tappar känslorna för någon? Är det för att man umgås för mycket? Eller är det för att man inte uppfyller flickvänsdrömmen/pojkvänsdrömmen? 
Aja, kärlek är fint.
Glad alla hjärtans dag på er alla :)

Dag 4 - Det här åt jag idag

Klockan är trots allt bara 11.30 snart så det enda jag har ätit idag är chokladflingor med lättmjölk. Vad det blir för lunch vet jag inte riktigt ännu. Ska till Nicole i eftermiddag så det blir säkerligen där jag äter idag :) Skönt att inte behöva åka till Ryssby idag, utan istället spenderas natten hos min underbara vän Nicole i Ljungby istället ♥

Dag 3 - Mina föräldrar.

Jag har alltid haft bättre kontakt med min mamma då jag inte har någon pappa att ha kontakt med. Vad som hände med honom tänker jag inte gå in på för vill inte att främmande människor ska veta allt för mycket om min bakgrund. Jag har alltid kännt att jag kan prata med min mamma om precis allt, och det är jag glad över. Hon är som min bästavän och jag älskar henne över allting annat. 
Det finns inte så mycket mer att skriva, så stay tuneed :)

Dag 2 - Min första kärlek

Min första pojkvän och min riktiga första kärlek heter Victor. Kommer fortfarande håg hur kär jag var och hur nervös jag var första gången vi skulle träffas själva. Han bor en halvmil ifrån mig och skulle ta bussen hit en lördageftermiddag så jag bad min storasyster (som går på samma skola som honom) följa med mig och möta han på stationen. Den dagen var speciell på alla sätt och vis, redan när jag såg honom kände jag att han var den rätta, tror till och med tanken slog mig att han vill jag leva mitt liv med. Även om jag hade träffat honom flera gånger innan så var det inte samma sak som att träffa honom själv. Vi lärde känna varandra på en och samma kväll och sen blev vi tillsammans nästan direkt. Det kändes bra på alla sätt och vis & det höll länge. Dock blev jag sårad i slutändan pga otrohet och efter det har jag svårt att lita på killar..!

Dag 1 - Presentera mig själv.

Hejsan svejsan i lingonskogen! Sara Nilsson heter jag som ni redan vet. Jag är en trevlig och mestadels glad person som gillar att umgås med vänner och lära känna nya människor. Jag bor i Markaryd men även i Ryssby där jag går på internatskola och läser Natur- och Äventyrsturism. Jag är singel och sökande, dock väldigt kräsen när det gäller killar. Utseende har inte det minsta betydelse för det är i personligheten det viktiga sitter. Har svårt för att bli kär och känner även att killar inte är det viktigaste i livet. Jag sätter vänner, familj och skola före killar men känner även att min pojkvän ska kunna förstå att jag anser honom som en vän också. :)
Som person är jag väldigt sprallig, gillar att hitta på bus och upptäcka nya saker. Jag kan ta kritik, vilket jag tycket alla ska kunna göra. Det är en viktig egenskap. Jag vill veta vad folk tycket om mig, negativt som positivt. Mitt umgänge består av människor jag kan lita på och kan prata med. Jag trivs med livet och just nu kan ingenting bli bättre. :)

30 dagars pass. start TODAY!

♥ Dag 1 – Presentera mig själv.
Dag 2 – Min första kärlek.
♥ Dag 3 – Mina föräldrar.
♥ Dag 4 – Det här åt jag idag.
♥ Dag 5 – Vad är kärlek.
♥ Dag 6 – Min dag.
♥ Dag 7 – Min bästa vän.
♥ Dag 8 – Ett ögonblick.
♥ Dag 9 – Min tro.
♥ Dag 10 – Det här hade jag på mig idag.
♥ Dag 11 – Mina syskon.
♥ Dag 12 – I min handväska.
♥ Dag 13 – Den här veckan.
♥ Dag 14 – Vad hade jag på mig idag.
♥ Dag 15 – Mina drömmar.
♥ Dag 16 – Min första kyss.
♥ Dag 17 – Mitt favoritminne.
♥ Dag 18 – Min favoritfödelsedag.
♥ Dag 19 – Detta ångrar jag.
♥ Dag 20 – Den här månaden.
♥ Dag 21 – Ett annat ögonblick.
♥ Dag 22 – Det här upprör mig.
♥ Dag 23 – Det här får mig att må bättre.
♥ Dag 24 – Det här får mig att gråta.
♥ Dag 25 – En första. 
♥ Dag 26 – Mina rädslor.
♥ Dag 27 – Min favoritplats. 
♥ Dag 28 – Det här saknar jag.
♥ Dag 29 – Mina ambitioner.
♥ Dag 30 – Ett sista ögonblick.