HEHE

Johannes har liten snopp, alla tjejer som inte vill bli spräckta ska lätt knulla med honom!

Bilder!


Lite bilder som visar hur otroligt roligt vi har det i ryssby ;) hehe..

Studiedag imorgon men stannar kvar med flickorna i ryssby för imorgon bär det av till Göteborg med mina älskade klasskamrater! :) Vi stannar där tills på lördag och sen blir det tillbaka till ryssby igen återigen för en vecka i skolan innan jag äntligen får åka hem till familjen igen. Im out! puss


MFF-HIF

Sitter och kollar på fotboll tillsammans med min mor och vi båda håller givetvis på helsingborg. Min bror befinner sig just nu på swedbank arena i Malmö och han som är skammen för familjen hejar på malmö.. Aja han gör som han vill! Nu står det i alla fall 1-1 men helsingborg ska vända, ska vinna ska KÖTTA!!
Nu blir det strax kyckling i curry & ris med familjen. Mys! :)

En gammal bild på mig och Mikaela, den är ca 3 år gammal! herregud vad jag saknar dessa knasiga stunder. men framförallt saknar jag min bästavän <3

Dagen efter dagen D

Hejsan lördag! Idag mår man som man förtjänar antar jag.. Galen kväll/natt och jag är helt slut.
Idag har jag planerat att bara ligga hemma och ta det lugnt, ska även försöka få min bok utläst. Kanske kan få mamma att läsa för mig? Haha, tror inte jag kommer orka läsa själv ;)
Nu ligger jag i sängen och lyssnar på Minnah Karlsson - When love takes over. Riktigt duktig är hon och jag gillar hennes version mycke bättre än orginalet.

Nog om mig! Vad ska ni göra idag kära vänner?

Håkis <3