3 december 2011.

tre dagar av december månad har gått och det har fortfarande inte kommit någon snö. ska man skratta eller gråta? det är ju snart jul!! jag ger snön några fler dagar på sig, och om den inte har kommit då så vet jag inte vad jag gör. det snöade i älmhult och ljungby idag, vilket bara är 5 mil härifrån, så förhoppningsvis så kommer det snart hitåt :)
idag har jag bara tagit det ugnt hemma, strömavbrott och plugg har tagit all min uppmärksamhet. men trots det blev det mys med familjesnack och kasslergratäng så fort strömmen kom tillbaka!
sen träffade jag emma en runda och tog en cigg! nu ska jag kolla på american history x och bara ta det lugnt innan sängen kallar. puss godnatt :)

2 december 2011.

Hejsan bloggen! sitter i skolan och umgås med tjejerna i klassen, tar det lugnt inne i vårt obligatoriska klassrum där vi har hantverk :)
har håltimme och börjar inte försen om 40 minuter. har redan haft en timme rast och börjar nästan tröttna på det. konstigt nog!
äntligen är det fredag dessutom! är sjukt taggad för kvällen, blir fest i delaryd med en massa härligt folk. kan ju knappast bli mycket bättre :) dock känner jag mig sjuk fortfarande så det kanske rent av blir att jag stannar hemma och kollar på idol istället. MÖJS!

1 december 2011.

jaha då var det återigen en ny månad, och denna gången är det december. julafton närmar sig med stormsteg och jag längat faktiskt jättemycket! =) herrejisses vad man har hunnit med att göra saker i år. Allt från thailand till att hoppa av skolan och sen börja om igen. Ja, tiden går snabbt när man har roligt helt enkelt. ;)
denna dagen har dock inte gått alls snabbt. vart jättetrött imorse efter gårdagen så har knappt orkat göra någonting i skolan. ville bara sitta och gör ingenting!
nu är jag i alla fall hemma, jobbar med ett svenskaarbete och försöker komma på en ursäkt tills imorgon angående varför jag inte har gjort min engelskaläxa. det är nämligen så att min engelska lärare inte har gett mig ett papper med glosor. och dom glosorna skulle vi använda i en berättelse osv.
nu ska jag krypa ner i sängen, kolla på gossip girl, dricka julmust och äta vindruvor och peppakakor. MYS <3