3 december 2011.

tre dagar av december månad har gått och det har fortfarande inte kommit någon snö. ska man skratta eller gråta? det är ju snart jul!! jag ger snön några fler dagar på sig, och om den inte har kommit då så vet jag inte vad jag gör. det snöade i älmhult och ljungby idag, vilket bara är 5 mil härifrån, så förhoppningsvis så kommer det snart hitåt :)
idag har jag bara tagit det ugnt hemma, strömavbrott och plugg har tagit all min uppmärksamhet. men trots det blev det mys med familjesnack och kasslergratäng så fort strömmen kom tillbaka!
sen träffade jag emma en runda och tog en cigg! nu ska jag kolla på american history x och bara ta det lugnt innan sängen kallar. puss godnatt :)

Postat av: Louise

Hej!

Vill du har flera besökare till din blogg? Här på laakinoiise.blogg.se kör vi dagens blogg varje dag där har du chansen att synast framför mina 200-350 besökare. Om du vill vinna mer besökare trick här :http://laakinoiise.blogg.se/2012/january/dagens-blogg-tisdag.html#comment

2012-01-03 @ 13:59:33
URL: http://laakinoiise.blogg.se/
Postat av: elin & amanda

hejsan, jätte fin blogg!

kolla gärna in vår och släng in en kommentar. tar bara 5 sekunder.ikväll har vi en tävling, där du kan vinna en länkning, och att få gästblogga på vår blogg. (om man vill) ha det bra!www.moweon.devote.se

2012-01-13 @ 17:58:46
URL: http://moweon.devote.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: