Äntligen hemma!

Kom hem till familjen i Markaryd för en stund sen och nu sitter jag i mitt nya rum och lyssnar på musik. Hade dock tänkt mysa med film och ett par goda mackor med ett glas bravo tropisk juice! Gotteligott. Ikväll blir det partaj med mina fina vänner, kan inte bli bättre!


äntligen iPhone-app!!

Äntligen har blogg.se kommit som en iPhone-app! Detta är något man har väntat på jättelänge ju :) Dock har jag tröttnat på att blogga, så vet inte hur mycket jag kommer använda den. Men vi får se helt enkelt, jag kanske blir mer sugen nu ;)
Ligger hemma i sängen idag, orkade inte gå till skolan. Har mensvärk något så in i helvete så att jag har ont i ryggen därför unnade jag mig själv några extra timmar sömn och nu ska jag snart dra igång en film, bara för att jag kan.


Färgat håret!!!

Har precis färgat håret, mörkbrunt :) trivs som fan. Livet leker


pick och plock

Har precis kommit hem från en runda på ''stan'' med min mor! Handlade lite småskit som är bra att ha. Nästa vecka blir det en riktig shoppingtur på IKEA i Älmhult. Behöver ju som sagt lite nya möbler till mitt nya fina rum :)
Trött är jag, som in i helvete. Men det hjälps inte, nu ska det städas!

söndag..

Nyvaken och trött, men ändå hur glad som helst :) Gårdagen var bäst! Hihi.
Nu ska jag strax gå ner till köket och göra en god frukost, hälsosam med 3 hårdkokta ägg, grovmacka och ett glad färskpressad juice. Gott! 
Ska försöka hinna med att städa lite nere på mitt gamla rum också, så att det blir gjort. Och sen bär det som vanligt av till Ryssby för nya tag! Vanliga lektioner denna veckan, efter en vecka i Norrköping så känns det ganska OK faktiskt. :)

sara har ändrat sin relationsstatus från singel till i ett förhållande.

Rubriken kan tala för kvällens inlägg.
Min senaste statusuppdatering på facebook. Jag är glad, rent ut sagt överlycklig. 
Anton <3 24/9 2011.

helvetes jävla ÅÅÅÅH!

Är jättesur och har låst in mig på mitt rum, klarar inte av att se någon i min familj just nu! Tycker verkligen illa om varenda en för tillfället. ÅH VAD SUR JAG ÄR!
Min låtsaspappa klagar på att jag lägger för mycket pengar på cigaretter och mamma säger att jag har slösat för mycket pengar i sommar. MEN HALLÅ? Jag har tjänat ihop pengarna själv och jag har dessutom köpt saker jag behöver. Och som rökare, behöver man faktiskt cigaretter! OK?
Min syster är bara allmänt irriterande, ligger inne med sin pojkvän på sitt rum och skriker hela tiden. Väggen mellan våra rum är typ 5 cm? Det betyder att det ekar i mitt rum när hon galer hela tiden.
Mina småbröder springer runt och skriker och smäller i dörren hela tiden. Och jag ska snart börja städa och sen flytta upp i mitt nya rum, där jag ska isolera mig ikväll. Och inte snacka med någon! Aggro_SARA!!

Älskade lördag :)

Ligger i sängen, nyvaken och trött. Njuter av att vara hemma och att få sova i min egen säng :) Idag har jag planerat att städa, men jag vet inte riktigt hur det blir med det då jag verkligen är helt slut! Aja, får se helt enkelt. Annars tar jag tag i det imorgon innan jag kör till Ryssby! 

JAG LEVER!!

Förlåt för bloggtorkan! Förlåt, förlåt, förlåt tusen gånger om.
Har precis kommit hem från en rehabvecka i Norrköping där jag har varit utan ström. Dvs, ingen mobil, dator, tv osv.. Dock kom jag hem med blåmärken och ont överallt i hela kroppen. Jävla äventyrsvecka!! Har vandrat, klättrat, spelat laserdome och haft teambuildning med klassen. Hyffsat roligt, men hemskt att sova i tält. Hatar verkligen det.
Här kommer bilder
- It dont matter if you are black or white.

kalas lördag

Håller på att göra mig i ordning, om en liten stund ska vi åka till strömsnäsbruk och fira min kusin som fyllde 20 i tisdags. Trevligt värre!
Ikväll blir det kalkonmiddag för att fira min låtsaspappa som fyllde 45 år för ett tag sen. :) Fullspäckad lördag då jag också ska hinna med att packa allting inför den kommande veckan!

Äckligt trött..

Sitter på rummet med Jessica nu. Har precis varit uppe på skolan en runda på kvällsfikan. Spelade spel med en massa idioter, kanske därför det spårade ur till slut. Alla satt och skrek frågor i käften på varandra, haha! Men skoj ändå :) Nu blir det strax att packa ner datorn och sova. Imorgon har jag matlagning i några timmar och sen är det hemfärd som gäller! Och jag ska sova bort hela dagen bara för att jag kan!
Nästa vecka bär det av mot Norrköping. Woho

Allt gör skillnad. Stöd vårt UF.

Hejsan allihopa!
Vi är tre tjejer som går på RyssbyGymnasiet i Ljungby Kommun. Vi har precis börjat en ny kurs som heter Småföretagande A, vilket betyder att vi ska starta ett UF (Ungt företag)
Vad vi ville göra var uppenbart direkt. Vi vill göra denna värld bättre. Och därför ska vi hjälpa barn i nöd och som har det svårt. Genom baka och sälja Cupcakes hoppas vi på att kunna samla in en hyffsat stor summa pengar som vi sedan ska skänka till behövande barn i Sverige och utomlands.
Vi gjorde en blogg för att marknadsföra oss på bästa sätt. Vi finns även på facebook där vi också uppdaterar hur det går för oss och vad vi gör.
Kom ihåg att varje krona gör skillnad.


Ingen rubrik.

Sitter i skolan och väntar på att en liten del av klassen ska komma tillbaka från ljungby! Dom har varit inne i stan och handlat till äventyrsveckan som vi ska ha nästa vecka i Norrköping. Kommer bli skoj! om jag nu får hänga med, vilket inte är säkert ännu eftersom att det har hänt lite saker denna veckan i skolan. Har blivit oskyldigt anklagad för att ha mobbat en klasskamrat till mig på facebook. Vilket jag inte har så det är lite förvirrande faktiskt. Vart inne och snackade med rektorn innan men hon kunde inte ge mig en anledning till varför läget är som det är och vad jag har sagt och gjort. Vilket är lite konstigt? Jag borde ju få reda på vad det är jag har gjort, annars kan jag inte försvara mig liksom?
Aja, ska reda ut detta i eftermiddag för nu är jag verkligen jättearg. Riskerar att bli avstängd från skolan på heltid. Det betyder att jag måste söka om och börja på en annan skola. Usch! Vill inte ens tänka den tanken..

i väntan på halva klassen...

Sitter i skolan och väntar på andra halvan av klassen så att vi kan ha lektion. :) NV har skolfoto och däför känner min lärare att det inte är någon mening att börja gå igenom en massa. Men dom kommer som tur är snart för det börjar bli hyffsat drygt att sitta och vänta bara.. :)

Skolfoto!


Sammanfattning av en bra helg

I Fredags åkte jag med Nicole in till stan efter skolan, dvs till Ljungby. Vi tog en fika på Roddys och snackade en stund. Sen gick vi den långa vägen hem till henne och började fräsha till oss. Tog en dusch och satt vid datorn ett tag. Den förfestade vi hemme hos henne också, tog ett par cider innan vi åkte och hämtade upp Jossan. 
Sen drog vi till Ryssby och partajade till runt ett. Skitkul hade vi! Måste verkligen göras om. Grattis i efterskott Sebastian och tack för en skitbra fest!
I Lördags tog jag och Nicole bussen hem till mitt älskade Markaryd (haha) och hade planer för att festa där eftersom att det var marknad osv. Men sen blev det ändrade planer, gjorde oss i ordning lite och stack hem till Johan. Men på vägen hittade vi en avdäckad man som vi fick ta hand om. Slutade med att vi ringde 112. Men dom svarade inte!? Oväntat. Men sen fick vi äntligne hjälp av två killar som tog hand om honom istället och vi gick vidare till Johan där det enbart var en massa Ryssbyfolk och alldeles för hög musik. Sååååå vi gick hem igen, kollade på United 93 och sen somnade vi! Jag var ju extremt bakis hela dagen så det var skönt att somna i vettig tid!
Nu är jag i Ryssby igen, ovanligt tidigt. Brukar ju inte vara här försen vid halv sex. Men morfar körde mig idag och så släppte vi av Nicole i Ljungby. Om ett par timmar kommer Jessica och då blir det tjejsnack som fasen! Det behövs efter en sånhär helg.!



Planering av äventyrsveckan.

Är i skolan, ska bli klar med planeringen inför äventyrsveckan innan klockan 16.00 idag men just nu ser det ganska mörkt ut med det..
Det är inte helt lätt att planera en vecka med aktivieter i Norrköping när man inte hittar någonting!

tur att en person kan förstöra för en hel skola.

Är på rummet nu med Jessica, sitter vid datorn och har det allmänt tråkigt. Väntar på att fritids ska komma ner och kolla städningen :)
Ikväll blir det popcorn, bonde söker fru och efter det blir det en tripp in till stan för att käka på donken med lite friends. Perfekt onsdagkväll med andra ord!

Fattar inte hur en jävla människa kan ha mage att förstöra för en hel skola. jag menar, hon sprider ut en massa rykten om sig själv men även om andra och sen förväntar hon sig att hon ska få kompisar? Forever alone kallas det och det är precis vad hon alltid kommer att vara :)

Rassia på skolan.

Sitter i skolan med Jennifer, Rebecka och Ellinor och väntar på att lektionen ska börja. Back to the point, det är rassia på skolan. Fritids och rekorn kollar igenom alla rum osv för att en jävla idiot i min klass har skvallrat för fritids att det är folk som haralkohol på sina rum och att det är skog3orna som säljer. Omogna jävla FITTA! Jag är förbannad, det kanske märks?

Mina vänner är normala!


Electropop!!

Helt galet vad jag är förälskad i ryssen Oleg som var med i idol ikväll. Han som sjönt ''Electropo'' ni vet? Äntligen kommer någon som kan underhålla fram. Är trött på alla överklassbrudar som kommer in och tror att dom kan sjunga när dom egentligen inte kan det ;)
Aja efter lite idolmys med Jessica så är det snart dax att krypa ner i sängen och ladda upp batterierna inför morgondagen. Kan behövas!

typiskt mig.. åhåh!

Har en timme att spendera framför datorn nu eftersom att jag igår gjort någonting mycket korkat! Ställde fram min klocka en timme igår för att lura en kompis. Men givetvis så glömde jag att jag hade gjort det och ställde alarm på 09.00 som då blir 08.00
SÅ jag vaknade, gjorde mig i ordning, startade datorn och ser att klockan är 08.59.. OCH JAG BÖRJAR KLOCKAN 10!!!
Jag blir galen, haha. Hur fasen kunde jag glömma att jag hade ställt fram klockan en timme? Jaja, sticker strax upp till skolan och fikar med Jessica innan första lektionen, ciao!

You are a cinema, I could watch you forever.

Sitter ensam på rummet och lyssnar på när mina störda grannar skriker och har sig medans dom spelar dator. Gör man verkligen det ännu? Spelar dator alltså.. Trodde det var helt ute med det. I alla fall när man är 20 år..
Men i alla fall! Ska strax stänga ner facebook och bloggportalen för att sen lägga mig i sängen och kolla på film i min ensamhet. Jessica kommer inte hit försen imorgon så det känns ganska ensamt här just nu.
Har varit ute på en kvällspromenad med Anton och Evelina, snackade om allting mellan himmel och jord. Fick även Evelina till att kolla in i nyckelhålet på kyrkan. Fattar inte att hon gjorde det.. Skitläskigt ju! Men hon är en våglig brud! ;)
Jag och Evelina.
Jag.
Jag.
Jag.
hihi fick bli lite egobilder idag också. Kände för att bjuda er på det! Puss godnatt mina kära vänner :) Ciao!

Fullspäckad söndag!

Kollar på barnprogram med lillebror just nu och väntar på att mamma ska komma hem från affären. Sen ska jag ut och övningsköra en runda eftersom att det var ett tag sen sist. 
Sen ska jag packa allting och sen fara tillbaka till Ryssby igen. Ikväll börjar idol. Ska bli sjukt kul att se vilka som skämmer ut sig osv. Ha en bra söndag folket. PUSS!

bilder från aktivitetsdagen 1/9

'
Vatten/Mjöl stafett
Vatten/Mjöl stafett
- Evelina
Vatten/Mjöl stafett
- Bella
Vatten/Mjöl stafett
- Ellinor
Vatten/Mjöl stafett
- Ellinor
- Julia och Bella
Vatten/Mjöl stafett
- Natalie
Finisaaar

Godkväll bloggen! Glömde säga att vi nu i ...

Godkväll bloggen! Glömde säga att vi nu i veckan hade en aktivitetsdag för turism ettorna. Jag tog en massa bilder också som jag ska lägga upp på bloggen. Dock har jag precis stängt av datorn så därför blir det Mobilblogg med min iphone 4 ;) Ville bara säga att bilderna kommer upp imorgon, ocensuerat! Stay tuneed ;)


Ziperallmys och lördagsmys!

Mycket mys i ett men det är ju nice! Denna dag har jag för det mestadels spenderat i min säng. Kollat på film och lipat som in i helvete. Och ikväll blir det mys med familjen. Låtsaspappa har lagat god kyckling i curry, mums!
Detta blir det sista jag skriver idag, imorgon blir det ut och övningsköra innan jag åker vidare till ryssby igen. Hoppas på att bli frisk snart. Det är tröttsamt att vara förkyld! :(

Bilder från förra helgen!

'
'
'

*host host* phhuu

Ligger i sängen och laddar ner lite filmer som jag ska se idag. Har ingenting annat att göra eftersom att jag är jättesjuk. Har knappt sovit inatt så nu är jag sjukt trött och därav anledningen till att jag ligger i sängen fortfarande. Klockan är ju ca halv 11 på morgonen liksom. Och jag vaknade vid åtta och kände att det inte var någon mening att försöka sova vidare då jag har sovit i en timme, varit vaken i två, sovit i en, vaken i två osv hela natten. Jobbigt va..? Ja det kan jag garantera er att det var! 

Lite bilder från förra helgen, enjoy!

spatid :)

Mamma bjöd på grillbuffé och friterade vårrullar ikväll, oehört gott! Har spendrat ungefär en timme ute på verandan och har nu fått lite frisk luft. Nu sitter jag i sängen, nyduschad och kollar på fotboll. Sverige - Ungern och det är en tämligen dramatisk match! Ungern har redan bränt en straff, missade som tur var. Nu måste Sverige börja spela om dom ska ta det här. Upp med bollen till Ibrahimovic för sjutton gubbar!!
Nu ska jag smörja in mig i mina goda krämer.
Nivea Day/Nightcreame
Nev-Day Creame ''Anti Acne''
(För dig som föredrar fin och slät hy)
LdB body lotion.


Fredagsmys <3

Har nu fått in lite musik på mobil men det återstår fortfarande lite krabb med iTunes osv. Men det löser jag imorgon.
Efter en dag med resande, hostande och snorande blir det nu fredagsmys med familjen, grillat och sådant gott. Senare ikväll blir det fotboll. Sverige - Ungern NICE

iPhone, iTunes, ''i'' över huvudtaget.

Hemma i markaryd hos min underbara familj och har nu också fått tillbaka min älskade dator som jag har saknat något så fruktansvärt mycket!! Nu blir det mer uppdateringar för er och jag hoppas att jag kan få tillbaka alla del läsare jag förlorat under denna bloggtorkan..!
I alla fall, jag sitter just nu och krabbar med min iPhone. Försöker få igång iTunes för att få in musik i telefonen. Men just nu går det inte så bra eftersom att jag inte riktigt vet hur jag ska göra.. Tur att jag har kompisar som har gjort detta innan som kan hjälpa mig. Hihihuhuhuhihi!
... Fortsättning följer! ;)

nanana, brist på rubrik

Sitter inne på Nygård med Evelina och väntar på att kvällsfikan ska öppna. Sen ska jag ner till mitt rum igen och antagligen sova :)
Har verkligen blivit jättesjuk så det ska bli extra skönt att komma hem imorgon och sova ut riktigt i helgen. På lördag blir det även fest för min underbara vän Hanna som fyller 18 imorgon <3
Nu har jag ingenting mer at säga förutom att denna veckan har gått extremt jävla segt! Hoppas på en lika seg helg som aldrig tar slut.