måndag 31 oktober 2011.

Jag har alltid varit den personen som har skrattat åt andra när det inte har gått som dom vill. Men nu sitter jag själv här, i samma situation och ångrar genast att jag skrattade åt andra..
Dom ringde inte från Sunnerbogymnasiet förra veckan, och inte heller från min gamla skola. Så nu ska jag försöka få tag i dom. Och.. Det går ju lite sådär. Dom svarar inte i telefon och att maila är ju inte lönt då jag måste ha svar typ NU. Om det nu är så att jag får börja på Sunnerbo så måste jag under lovet ordna en praktikplats där jag kan vara två dagar i veckan i sex veckor. Det är ju ingenting man får på sådär 5 minuter..

söndag 30 oktober 2011.

Halvligger hemma i min säng, har ont i huvudet, är allmänt emo och känner mig otrevlig. Tror de flesta tycker att jag är det också då många påpekar mitt dåliga humör. Hade en bra födelsedag igår, till en början i alla fall. Avslutades kanske inte på bästa sätt, men det är väl sånt som händer. Eller? Hmm...
Är trött på folk som går bakom ryggen på mig nu, speciellt när det liksom är ens närmaste vänner också. Familjen är också ett helvete just nu. Fattar inte vad människor tänker med egentligen.
Ikväll är jag bekväm. Har bäddat ner mig i sängen med massa bakis-snacks och tar det väldigt, väldig lugnt. PUSS

MY DAY!

Hejsan, hallå, hello, hallo. 
Hur är det med alla idag? Med mig är det i alla fall jättebra. Fyller ju år, kan inte bli mycket bättre ;)
Började dagen med frukost på sängen av min fina familj och nu har jag precis bakat cupcakes till kvällens bravader då det först blir släktkalas och sen ut på äventyr. PUSS ALLA FINA

onsdag 26 oktober 2011.

Nyvaken som jag är sitter jag nu i sängen och väntar på att min låtsaspappa kommer hem på lunch. Är verkligen jättesugen på spagetti så jag ska få han till att göra det åt mig. HIHI.
Ikväll blir det hockey i Tingsryd. Heja heja heja Troja <3

söndag 23 oktober 2011.

Sitter i sängen och kollar på någon konstig film på tv1000 Family. Ska dock strax sova så att jag kan komma upp i tid imorgon. Ska ringa ett samtal till rektorn i skolan för att boka möte med henne och eventuellt syo;n också.
Hoppas verkligen turen är på min sida, det behöver jag nu!

IF Troja Ljungby suporter

chillar lite i min fina nya Troja tröja. Sjukt snygg är den. IF Troja Ljungby, stolthet <3 tradition

Fredag 21 oktober 2011.

Jaha, då var det fredag igen. Och jag har precis kommit hem från Ryssby. Idag gjorde jag ett svårt beslut, som hängde mellan RyssbyGymnasiet och Sunnerbogymnasiet. Och det slutade med att jag bestämde mig för att byta skola. Så nästa vecka ska jag på möte i Ryssby med rektor, VD och Studie- och Yrkesvägledaren för att prata om hur vi ska gå till väga med detta. 
Har jag turen på min sida så börjar jag på Sunnerbogymnasiet redan efter lovet, om inte annars kanske det bli IV på KCM i Markaryd i ett år... Jaja, får se hur det blir! Håller er uppdaterade! PUSS

Torsdag 20 oktober 2011.

Inte bloggat på en vecka nu, undra vad det beror på? Att jag har skaffat mig ett liv kanske? Haha!
Sitter för tillfället nere på rummet i min ensamhet då Jessica lämnade mig i tisdags för att åka hem och vara sjuk veckan ut..
Dagen har varit helt ok! Emil kom till mig klockan 7 imorse så det blev mys hela förmiddagen innan han åkte till skolan vid halv tolv. Sen stack jag upp till skolan och mötte upp några klasskamrater för lite paintball mitt ute i Ryssbys mörka skogar! Det gick skitbra. Och med det menar jag att jag inte blev träffad en enda gång och slipper därför blåmärken!
Kvällen har jag spenderat på skolans internat med ett trevligt grabbgäng och chattroulette. Helt sjukt vad underhållande sånt kan vara ibland! Johannes följde mig ner till lägenheten eftersom att jag inte vågade gå själv i mörkret. Och då fick vi även tid att snacka lite, skönt att det finns vettigt folk som man kan prata ut med ibland. :)
Imorgon bär det av hemåt för två veckor höstlov, och om 9 dagar firara jag 17 år i livet. 
Godnatt kompisar, love you!

Torsdag 13 oktober 2011.

Jaha, nu är det dags igen. Hostig, snorig och har extremt ont i huvudet. Klart man ska bli sjuk nu lagom till man har lov igen. Som tur är sa jag nej till praktiken och ska istället bara ta det lugnt och umgås med vännerna när man ändå är hemma en längre tid.
Dagens bravader har inte varit något att hänga i julgranen kan jag lova! Morgonen bjöd på ångerst då jag verkligen inte ville resa mig ur sängen, men det gjorde jag såklart ändå. Gjorde mig i ordning lite slarvig och kastade mig iväg mot skolan på röda faran. Hällde i mig en kopp kaffe på frukosten och gick sen vidare till T-huset där vi skulle möta våran mentor. Men tur i oturen! Det visade sig att han var hemma för vård av barn och skulle inte komma på hela dagen. En annan lärare meddelade oss att vi skulle gå upp till Maskinhallen och förbereda oss då vi skulle spela paintball ute i skogen hela förmiddagen. Så jag och Ellinor började gå bort mot Maskinhallen, men så ringde min klasskamrat Jimi och sa att det inte blev någon Paintball för Maggan (våran andra mentor) ville inte åka ut i skogen själv med oss, ifall något skulle hända. Plus att hon aldrig har spelat innan så hon visste inte riktigt vilka regler det var som gällde och så. Vi flyttade istället fram paintballen till nästa vecka istället, få hoppas att det blev av då!
Så vi gick tillbaka till T-huset och jobbade lite med UF-företagen. Vi var dock bara tre stycken på lektion och ingen lärare, så istället för att jobba kollade vi på ''Hur många lingon finns det i världen'' och grät lite till den. Eller rättare sagt, grät MYCKET!
På eftermiddagen hade vi ingen lärare heller, så jag cyklade hemåt och slumrade till ett par timmar. Och sen så mötte jag Jessica när hon hade slutat och då var det matdags! Dock ingenting gott så är ganska hungrig nu.... :)
Kvällen har vi spenderat i bastun och nu sitter vi här vid varsin dator och är osociala och sociala på samma gång.
Känner att detta inlägget blev rätt långt, men dagen har ju varit händelserik ;) eller..... så är det bara jag som inte har någonting att göra. Måste ju göda bloggen lite ibland! Nu är den nog mätt! Och nu ska jag stänga av datorn och lägga mig.

Onsdag 12 oktober 2011.

Trött efter en slitsam och stressig dag, helt överjäkligt har allting varit. Först och främst stressade jag hela morgonen för att komma i tid till skolan. Tog på mig underställ, mellanställ och skalkläder. När jag väl kom till skolan visade det sig att vi inte ens skulle vara ute? Men det stod liksom på schemat.. Och där stod jag med en massa kläder på mig och såg ut som en fåne. Trevligt! Sånt uppskattas..
Nu ikväll blev det bastubad i ett par timmar följt utav en lång varm dusch. Så nu känner jag mig som en helt ny människor och är nu redo att inta sovposition :) Natti

Måndag 10 oktober 2011

Ligger i sängen och lyckas hålla mig vaken, men det är nog fan precis att jag klarar det. Är sjukt trött och otaggad på allting. Vill bara sova, men då somnar jag inte senare. Och somnar jag nu så vaknar jag runt tre inatt, pigg och glad och dessutom redo att gå till skolan. Hmm.. ingenting verkar passa.
Jessica ligger i alla fall och sover, men jag ska väcka henne om en stund. Sen ska vi upp till skolan en runda :)
Gjode prov i kolets kretslopp idag, gick sådär! Fick ett godkänt i alla fall, det var det minsta jag begärde.

Söndag 9 oktober 2011.

Insåg precis att det är 20 dagar kvar till jag fyller år, om man räknar med idag. Har dock redan fått en massa födelesdagspresenter.. haha! Mamma tyckte att det var bättre att jag var med och köpte dom så att jag fick det jag ville ha och så :)
Nu ligger jag i sängen, är fruktansvärt trött osv, så därför tänker jag ligga kvar här tills jag ska åka tillbaka till Ryssby i eftermiddag. Tänkte glo på en film, vilken vet jag inte riktigt ännu. Hade hoppats på att United 93 var färdignedladdad, men nänä..

Lördag 8 oktober 2011.

Har legat i sängen hela dagen och bara tänkt. Osäkerheten flödar för fullt så ikväll ska jag ut en runda med Mikaela för att prata med henne och se vad hon tycker att jag ska göra.
Strac ska jag klä på mig och gå ner till mamma för att hjälpa henne med kvällsmaten. På matsedlen står det Kasslergratäng med Fransk sallad :) Mums!

Fredag 7 oktober 2011.

Varit ute en runda med fina kompisar, dock så visade vädret sin värsta sida så jag gick hem tidigt. Värmde lite tacopaj och sitter nu och kollar på idol och har mitt egna lilla fredagsmys. Har dessutom blivit beroende av 7up.. Så fruktansvärt gott och smakar som sockerdricka ;)

Dagens match mellan Troja Ljungby - Malmö Redhawks 4-2 
SÅ JÄVLA HÄRLIGT TROJA <3

händelserik dag, hujedamej!

Kom precis hem till Markaryd efter en minst sagt händelserik resa hem. Först och främst så var bussen 13 minuter försenad till Storgatan i Ryssby där jag skulle gå på. Sen så var det en älg som stog mitt på vägen ute på 25;an mellan Ryssby och Ljungby. Tog ca 5 minuter innan en gammal gubbe fick den att flytta på sig. Det betyder att jag var 18 minuter försenad och hann inte med bussen från Ljungby till Markaryd. Men eftersom att vi var 19 stycken som skulle vidare neråt så körde samma busschafför vidare mot Markaryd eftersom att det trots allt inte var vi som hade orsakat förseningen. Meeeeen problemen slutar inte här.. Utanför Hamneda kör bussen av vägen och krockar med en skylt, så där blir vi stående, 19 personer mitt ute i ingenstans utan teckning på mobilerna eller någonting. De flesta av oss hade iPhone också och det förklarar ju den dåliga teckningen, haha!
Efter många om och men kom en extrabuss som skulle köra oss vidare, visade sig dock bara att den enbart tog oss in till Traryd där vi fick byta buss IGEN. Hoppades på Gud och Jesus att det skulle vara den sista bussen jag satt på idag. Och som tur är så var det de! Direkt när vi kom till stationen i Markaryd så var jag glad att jag fortfarande levde, började gå hemåt med musik i öronen då jag helt plötsligt mötte min syster som istället skulle dra med mig till konsum för att köpa lite gotte till ikväll då vi bestämt oss för att ha lite torsdagsmys. Långt kom vi då inte, out of nowhere stannar några civilpoliser oss och börjar ställa en massa konstiga frågor om drogor osv. Vi fattar först ingenting och då förklarar dom för oss att det är inte oss dom pekar ut, utan domn har tydligen fått ett tips om några ungdomar som knarkar i byn och ville bara se om vi visste något. 
Efter en stund insåg dom att vi frös, vilket dom själva också gjorde, därför lät dom oss gå. Så nu är vi äntligen hemma, och jag försöker nu göra mig varm genom att ha burrat in mig i mitt stora sköna duntäcke. Fasen vad skönt det är att vara hemma! :) En dag extra till och med. Wiho

I skolan!

Sitter i skolan och arbetar för fulla muggar. Ska ha redovisning strax, om en exklusiv uttrustning som klarar av 14 dagars fjällvandring. Känns bra att äntligen vara klar med det, dock vet jag inte riktigt hur det kommer bli men jag hoppas på det bästa :)
Nu ska jag sätta igång med UF-företaget. Blir ett litet möte i eftermiddag med företagets VD Jennifer för att komma fram till om vi verkligen har gjort rätt val med vår produkt. Och sen ska vi försöka få tag i Becca som inte är här idag.

En helt vanlig onsdag. :)

Har varit lite seg med bloggandet denna vecka, dels beror det på att jag inte hittade mitt internet som låg i min väska hela tiden, även om jag letade igenom den trehundra gånger typ.. Och sen beror det på att jag helt enkelt inte har haft lust. Ibland behöver man lite bloggsemester ;)
Anyway, jag hade ångerst när jag klev upp ur sängen imorse, ville bara ligga kvar och sova. Jessica den jävla grisen stannade hemma från skolan idag, bara det gjorde mig hundra gånger tröttare än vad jag egentligen var. Åkte in till Växjö direkt på morgonen för att gå på en föreläsning om UF-företag osv. Mycket intressant och lärde mig mycket! Det gäller ju att ta åt sig så mycket som möjligt och på så sätt skapa en bra ide som håller i längden. Vilket jag gjorde, så imorgon blir det möte med gruppen för att diskutera idéer.
Blev även en runda på stan när vi ändå hade tid över, och då passade jag på att inhandla en skitsnygg polotröja som jag så länge velat ha. Och sen åkte vi tillbaka till skolan i all hast då regnet helt plötsligt bara vräkte ner. Tog då en tur hem till Jennifer och snackade lite skit, med Jani som sällskap. Och sen var det bara ner till rummet snabbt som attan för att duscha, städa och göra mig i ordning. Kvällen har jag spenderat inne i Ljungby, i Sunnebohov och kollat på mitt underbara röd/vita Troja! Vinst med 3-2, vilket innebär att jag ikväll kommer somna med ett stort leende på läpparna. Tackar även alla mina kompisar som gjorde denna kvällen extra bra, genom att bara finnas till. Ni är bäst.


I ryssby!

Är i ryssby igen och ligger just nu i sängen och ska snart sova. Har blivit beroende av wordfeud så det är just därför jag är vaken nu..
Smsar även med världens bästa Simon, som alltid lyckad få mig på bra humör :)

Saknar min underbara pojkvän! Anton <3


städskadad..

jaha, nu har jag lyckats skada mig också pga att jag har städat! ont i ryggen något så fruktansvärt :( nu tänker jag i skita i detta! ska ligga i min säng och vara lat resten av dagen. och så tar jag den sena bussen till ryssby istället för att åka imorgon. känns fett ovärt att åka imorgon eftersom att jag har sovmorgon.

Tjejlistan.

Tjejlistan

1. Har du ett par rosa string?- Ja.

2. Vem var den senaste du pussade? - Anton.
3. Har du en sjukdom? - Nej.
4. Trivs du med det? - Självklart!
5. Hur många killars telefonnummer har du inlagt i din mobil? - Onödigt vetande.

6. Gillar du nån nu? - Jag älskar någon!
7. Vad gjorde du inatt? - Sov.
8. Och i förrgår natt? - Festade & sov.
9. Vad gör du innan du ska sova? - Smsar, kollar facebook och lägger mig tillrätta.

10. Kan du prata med din mamma om allt? - Kanske inte allt, men det mesta.
11. Hade du berättat för dina föräldrar om du blivit gravid? - Hade ju varit så illa tvungen.
12. Har du varit gravid? - Nej.

13. Hade du blivit glad om din pojkvän friat till dig? - Hm, ja om jag hade varit 10 år äldre.
14. Choklad eller glass? - Glass.

15. Push-up eller T-shirtbh? - T-shirtBH.
16. String eller hipsters? - Hipsters.

17. klackskor eller sneakers? - Sneakers.

18. Kjol/klänning eller jeans? - Jeans.

Tio fakta
1. Hemstad/ort - Markaryd

2. Håfärg? - Brunt.
3. Längd - 1.57
4. Frisyr - Halvlångt.
5. Ögonfärg - Blå.
6. Skostorlek - 35/36
7. Humör - Något mitt emellan glad och trött.

9. Civilstatus - I ett förhållande.
10. Vänster eller högerhänt - Vänster.

Tio saker om ditt liv
1. Har du nånsin varit kär? - Ja!
2. Tror du på kärlek? - Ja.
3. Har du gjort något inom kärleken som du verkligen ångrar? - Ja.
4. Har du någonsin fått ditt hjärta krossat? - Ja.
5. Har du någon gång krossat någon annans hjärta? - Ja.

6. Har du nånsin blivit kär i din bästa vän? - Nej.
7. om de för honom? - ?
8. Är du rädd för att starta ett förhållande med någon? - Ja.
9
. Har du nånsin haft en hemlig beundrare? - Vet inte, kanske därför det kallas hemlig?
10. Tror du på kärlek vid första ögonkasstet? - Nej.

 

Tio saker
1. Kärlek eller pengar? - Kärlek.

2. cider eller öl? - Cola.

3. Dag eller natt? - Natt.
4. One night stand eller förhållande? - Förhållande.
5. Tv eller internet? - Internet.
6. Pepsi eller cola? - Cola.
7. Vild fest eller romantisk hemmakväll ? - Vild fest!
8. Färgfoto eller svartvita? - Färgfoto.
9. Telefonkontakt eller face to face? - Face to face!
10. Bilddagboken eller myspace? - Myspace.

Tio Har du nånsin
1. Har du nånsin blivit upptäckt när du smitit ut? - Nej, för jag behöver inte smita ut.

2. Har du nånsin viljat ta livet av dig? - Nej!
3. Har du nånsin gjort något du ångrar? - Ja.

4. Har du hoppat bungy jump? - Ja.
5. Har du nånsin varit med i en olycka? - Ja.
6. Har du nånsin ätit en hel tårta? - Haha nej!

7. Har du nånsin önskat att någon ska göra sig riktigt illa? - Ja.
8. Har du nånsin gått på bio ensam? - Nej.
9. Har du nånsin gillat någon utan att de vart ömsesidigt? -  Ja.
10. Har du nånsin tyckt att världen suger? - Ja.


Om dig

1. Hur mycket är klockan just nu? - 12.15
2. Namn? - Sara.

3. Vart bor du? - Markaryd.
4. Hur många barn vill du ha? - 2.

5. Vill du gifta dig? - Ja.
6. Rullar du spaghettin eller skär du den?- Skär.
7. Har du ätit sushi? - Ja.
8. Favoritglass? - Ben & Jerry
9. Hur många olika sorters flingor har du i köksskåpet? - 3.
10. Humör? - Trött men glad!

 

Skulle
1. Skulle du vilja vara längre? - Ja.

2. Skulle du vilja väga mer? - Nej.
3. Skulle du vilja dricka dig full nu? - Nej.

Kan
1. Kan du röra på öronen? - Ja, med händerna. Haha!

2. Kan du slicka dig på näsan? - Nej.
3. Kan du kolla i kors med ögonen? - Ja.
4. Kan dina föräldrar lita på dig? - Ja.

5. Kan du låta bli att prata på 4 timmar? - Ja, när jag sover.
6. Kan du va på en fest utan att dricka? - Ja.

7. Kan dina vänner lita på dig? - Ja.
8. Kan du tänka att pierca dig i naveln? - Nej
9. Kan du låta bli att spendera pengar i en affär om du har pengar? - Ja.


Vem
1. Vem älskar du?
- Min familj, mina vänner och min underbara pojkvän!
2. Vem kan berätta allt för dig?
- Dom som vill och känner att dom kan lita på mig.
3. Vem vill du bli full med? - Haha, dont know?


Söndag igen..

Veckorna bara rullar och försvinner, nu är det söndag igen och vad har man hunnit med denna veckan? INGENTING! Tiden går för fort.. Jag vill dessutom ha längre helger. Gud, kan du fixa det till mig? Snälla! Amen..
Håller på att städa ur mitt gamla rum, har kommit ungefär halvvägs. Sjukt vad man har packat på sig en massa skräp under åren. Det mesta åker i soperna i alla fall, och det känns skönt!
Har inte riktigt bestämt mig om jag ska till Ryssby idag eller imorgon, mamma sa att hon kunde köra mig imorgon bitti. Men det känns fett ovärt att vakna vid sex, åka vid kvart i sju och vara i Ryssby ca halv 8 imorgon om jag börjar klockan 10. Eller har jag fel?
Aja.. Nu ska jag fortsätta med städning, uppdatering kommer när jag har tid! För lust har jag ju alltid ;)

Projekt; NYTT RUM!

Vart på IKEA idag och gjorde av med en massa pengar, känner mig vuxen när jag åker iväg och köper möbler :) La sedan mycket tålamod och energi på att montera ihop allting, och tro mig, jag gjorde det helt själv. Är sjukt stolt!
Nu är i princip allting på plats och imorgon ska jag städa ur mitt gamla rum riktigt och ta upp saker som jag vill ha kvar, resten åker till soptippen. Eller möjligtvis ordnar jag en bloppis ;)
efter ca 5 minuters jobb med något som skulle föreställa en taklampa
efter ytterligare 30 minuter så var resultatet gott, en styck taklampa made by me. Nice va?
Köpte världens sötaste krukor! ''Blommorna'' är av plast, då jag inte lyckas hålla något levande..
Jag trivs! Observera att gardinerna är sjukt fula! Har inte hunnit stryka dom nya idag.. får ta det imorgon!

Penisduk, made in Ryssby!

Knäppte en rolig bild på Jessica härom dagen! Då hon skulle och duscha upptäckte vi att hennes handduk hade fått ett roligt mönster. Eller är det bara vi som tycker att det ser ut som hon har stånd bakom handduken?
Misstolka inte nu.. Hon är en tjej och ingen penis gömmer sig där under (hoppas jag...)


Jävla mobilblogg!

Är lite smått irriterad på att något som en iphone-app kan göra mig så glad, och sedan så sur på bara ett par timmar. Imorse kunde jag använda blogg-appen men nu funkar den inte? Någon som vet vad problemet är eller är det kanske bara mig det inte funkar för?
Tacksam för svar snarast möjligt. Btw, mina bloggläsare är underbara! Puss på er. :)