I väntan på Nicole....

Nyvaken och trött som en gnu. Men är i alla fall vaken (Y) Om ett par timmar kommer Nicole! Ska bli sjuukt kul att umgås med henne. Det var ju ett tag sen :) Imorgon är det marknad, men det återstår att se vad det blir för väder. Är inte speciellt sugen på att gå där ifall det regnar precis som det gör nu! 
Fest blir det i alla fall, om vi hittar någon som kan ta hem folk! Om det är fint väder, spenderar vi kvällen nere vid guldpärlan i alla fall :)
Nu ska jag städa i ordning lite på mitt rum och ta ett ryck med dammsugaren så att det ser någolunda vettigt ut här inne.
Hihi mys i min underbara sparkdräkt <3

Firar helg med en Ziperall bubblegum!

Är hemkommen till familjen i Markaryd återigen och det känns helt UNDERBART! Har även fått hem min Ziperall pink bubblegum nu så jag ska mysa som sjutton i den hela kvällen! :)
I Helgen kommer Nicole och hälsar på i ett par dagar så det kommer bli lite partyparty också! Bästa helgen på länge är nu kommen. ;)
Klarade Toppkortet igår och även uppkörningen till  fyrhjuling. & Idag klarade jag det teoretiska provet så nu har jag förarbevis till atv fyrhjuling :D Är jätteglad. Ingenting kan stoppa mig nu!!

taggar matteprov!

Trött som ett as idag! Gick upp klockan halv tio men sen visade sig att vi var lediga till 12.30 så jag gick upp och gjorde mig i ordning helt i onödan! Nu har vi snart matteprov och sen är det bara engelska kvar :) Igår kom Burträskeleverna och ska vara här i en vecka. Extremt trevligt! :)


Trött!!

Trots att jag gick och ja mig tidigt igårkväll och hade sovmorgon till 10.10 idag så är jag väldigt mycket tröttare än vad jag brukar vara! Är dock ledig till 12.30 nu, men kan inte sova.. Det är så jävla varmt i rummet och jag har gjort mig i ordning och allt. Orkar inte göra det sen igen så datorn får underhålla mig i runt en timme till innan lunchen :)
Det märks verkligen att det börjar närma sig sommarlov nu. Alla lärare håller kvar en på lektion i runt tio minuter och sen får man gå. Tror även dom börjar bli lite trötta nu ;)

Jordens undergång? BULLSHIT!

Det sägs att jorden skulle gå under idag, vilket inte alls hände. Det är fortfarande skitnsnack som den där gamla gubben häver ur sig. Man ska aldrig tro på något sånt :) Hatar även att folk gör en så stor sak av det hela. Skapar facebookgrupper osv, ingen bryr sig. OKEJ?
Sitter för övrigt helt ensam hemma.. Vilket suger enormt mycket. Försöker få Mikaela att komma hit, men hon kanske ska vara med sin pojkvän. Annars nog Tobias hit och håller mig sällskap! Han ville det, det är bara jag som är lite töntig och säger att jag inte vet osv. Kanske får ge mig nu.. =)


perfekt helg!

Har inte blivit något bloggande i helgen, har inte haft tid med det helt enkelt! Åkte som sagt hem från Ryssby i torsdags eftermiddag och sov för det mesta. Kollade även på några filmer precis som jag gjorde i fredags. Åkte även till Mellbystrand då, helt okej väder på eftermiddagen men började sedan regna på kvällen. Igår hade vi födelsedagskalas för Theo, min minsta lillebror som fyllde år i veckan. Remember?
Träffade även en saknad Lis vilket enormt roligt och trevligt. Hon hade med sig en kompis också, dock minns jag inte vad hon heter, haha! Åkte sedan med mormor hem till markaryd och spenderade kvällen och natten tillsammans med min underbara bästavän Mikaela. Det blev melodifestivalsmys och en massa natthumor. :) Helt klart en av dom bästa helgerna på länge, behövde denna vilan! Nu ska jag packa väskan och göra mig i ordning. Om ungefär en timme bär det av till Ryssby AGAIN. :)


goodmorning sunshine!

Ligger i sängen helt nyvaken och hade tänkt göra mig lite frukost. Dock tvekar jag på om jag verkligen orkar ta mig upp ur sängen eller om jag orkar käka någonting.. Hm bra fråga!
Underbar fredag till att vara ledig eller? Såg precis att det är fredagen den 13e så för mig är det bara att be för att det inte händer någon olycka idag! Jag är ju en otursmänniska som alltid råkar illa ut, dock kvittar det om det är fredagen den 13e eller inte. Jag har alltid samma vanliga otur :)


ESC kval 2011 del 2

Jag är i chocktillstånd, no joke! Hur i helvete kunde Sverige gå vidare med denna fruktansvärda låt? Eric Saade vet verkligen inte vad han har gett sig in på.. ''I will be popular''
Det kommer inte funka! Han har för mycket självkänsla den grabben.. Jag håller på Danmark!

Självstudier och hemresa!

Sitter i rummet med kläder, väskor och böcker i en salig röra! Idag blir det hemfärd eftersom att vi enbart har två lektioner. Har haft matte redan och i eftermiddag har vi idrott. Dock ska jag inte vara med pga min förkylning och allergi. Därför sätter jag mig på bussen och beger mig hemåt. :)
Ska bli grymt skönt att komma hem om jag ska vara riktigt ärlig. Denna veckan har varit både upp och ner, känner att ingenting är detsamma som det brukar vara. Är deprimerad över att treorna slutar om fyra veckor.. Kommer sakna dom allihopa!! 
Nu ska jag försöka packa ner det nödvändigaste som jag ska klara mig på över helgen, tur att man har lämnat lite kläder och smink hemma så att man slipper asa med allt det också. Sparar lite energi där ;)
Klockan 12.35 tar jag och Micke bussen mot Strömsnäsbruk och Markaryd och imorgon blir det Mellbystrand med familjen för att fira min älskade lillebror som fyllde 6 år i tisdags. Grattis i efterskott till mitt lilla hjärtegull ♥

Kom på att jag knappt har bloggat denna veckan, vilket är lite dålig stil utav mig eftersom att jag lovade mig själv och mina få läsare att det åtminstonne skulle komma upp någon uppdatering varje dag. Dock blev det inte som jag lovade eftersom att jag har haft så mycket att göra denna veckan. Men därför tänkte jag sammanställa och förkorta hur dessa dagarna har varit sen jag kom till ryssby igen! :)

Jo, i måndags var vi nere i Ryssbys simhall och provade på att välta med en forskajak. (Varför? Jo det kommer jag till senare) I Tisdags hade vi vanliga lektioner och på kvällen skrev jag matteprov. Igår hade vi en dag med bara praktiska lektioner. Vilket började klockan 08.15 med fyrhjuling till 11.30 sen åkte vi till Växjö och klättrade inför säkringskortet som vi ska ta om två veckor. Där var vi till 15.00 och sen åkte vi hem till Ryssby igen för att käka. Klockan 16.15 begav vi oss mot Värnamo för att paddla forskajak i en riktig fors! Just därför var vi nere i simhallen och provade välta med dom i måndags för att lära oss hur man tar sig upp ur vattnet och ut ur kajaken :)
Dock kunde inte jag vara med eftersom att jag är jättesjuk! Min förkylning verkar inte vilja släppa riktigt ännu. Hoppas på att bli bättre snart, taggar ju studentveckan till tusen!!

I skolan & jobbar för fullt

Sitter i skolan och jobbar för fullt om Loch Ness monstret med Jimi och Becca. Känns bra!! I eftermiddag blir det matteprov och sen fiske med Jessica, Zacke och Lucas :)

SJUK!

Mår fruktansvärt dåligt och har sovit jättedåligt inatt också. Och allt är tack vare min jävla hosta och förkylning. Har tagit massor med tabletter och hostmedicin i hopp om att allting bara ska försvinna sådär snabbt och lätt men ingenting verkar funka. Bakterierna verkar trivas hos mig... buhu!
Blir nog därför att jag stannar hemma tills imorgon och ser hur jag mår då, och väljer sen att antingen stanna hemma längre eller åka till Ryssby då istället. Vi får se hur det blir helt enkelt!

fredag - lördag

Har just kommit hem från Mikaela, sov där inatt och snackade en massa minnen. Det blev sent och vi vaknade runt 11 idag. Kändes skönt att få sova så länge, nu känner jag mig trött men ändå utvilad! :)
Idag står det storstädning på schemat så det är väl egentligen bara att sätta igång trots att det tar emot. Orkar egentligen inte, men det städas ju inte utav sig själv, oturligt nog..


Faster för andra gången!! :)

Inatt fick min bror äntligen sitt andra barn. Som vi har väntat och väntat!! En liten Tristan fick inatt komma till världen och jag önskar dom all lycka! En glad liten Felicia har nu blivit storasyster också :)
Lille Tristan =)

städning pågår

Håller just nu på att städa rummet tillsammans med Jessica. Eller ah, just nu städar jag inte, tog en liten paus ;) 
Får se vad denna dagen bjuder på...? Facebook antar jag =)

sommar <3


2 maj 2011

Har nu slutat för dagen och har precis fått lite mat i magen också. Idag bjöd dom på Varlborgs spyan till kvällsmat, riktigt jävla vidrigt! Både såg ut som kräk och luktade som det också.
Har planerat att plugga på mitt AMK-prov men vet inte om jag orkar det idag, har sovit dåligt inatt pga att värmen inte fungerar på skolan, just därför är det irriterande att bo uppe på skolans internat. Hoppas verkligen att vi får den där lägenheten nere på storgatan tills i tvåan annars kommer jag dra hit grävmaskiner och diverse jävla apparater för att bygga mig en egen värmepump som ger mig varmvatten och varmt rum.

Tillbaka i Ryssby!

Är nu tillbaka i Ryssby, sur som en bålgeting är jag också! När jag öppnar dörren och går in i mitt och Jessias rum så är det första jag ser en städvarning. Hallå!? Hade inte jag lov eller? :s 
Jag har haft lov i två veckor och Jessica har haft en vecka lov och sen praktik en vecka så vi har ju inte varit här! Ändå har fritids kollat vårat rum och gett oss en städvarning.. Blir så fruktansvärt arg på sånthär!
Aja, skönt att vara tillbaka i alla fall & komma in i lite vanliga rutiner igen. Kommer dock bli svårt att komma upp klockan sju imorgonbitti.. Så dåligt som jag mår idag känns det som att jag skulle behöva sova i en vecka till.
Snart sommarlov, vart tog detta året vägen?



dagen efter...

Har aldrig varit en ''dagen efter människa''
usch så dåligt jag mår! Men tack allihopa för en jävligt lyckad eftermiddag/kväll/natt! Valborg - 2011 är till att minnas vill jag lova :)
Nu ligger jag i sängen och tar det allmänt lugnt, är så fruktansvärt bakis så redan nu känns det som att denna dagen kommer gå rent käpprätt åt helvete! Ska strax börja packa och sen är det ryssby som gäller. Är inte det minsta taggad dock.. Aja, nu ska jag inte vara så negativ. Saknar min roomie Jesse och mina älskade klasskamrater :) Puss!