Piña colada

Nu är det dags att återigen dra på sig bikinin för ett par timmars jobbande på brännan :) Det börjar ge resultat nu, underbart! Hatar människor som klagar över att dom inte får färg eller att dom bara får färg på ryggen men inte magen. Det kan beror på att ni inte solar lika länge på båda sidorna. Gör som jag, sola först 30 minuter rygg och sen 30 minuter mage. Två gånger om dagen resulterar i två timmar solning och det ger resultat direkt. Lovar! :)

Ikväll laddar jag för en extra lång promenad och efter det kanske ut en runda med bästavän för att ta ett snack med en tjej som verkar roa sig med att snacka skit för att förstöra andras liv. Hon lyckas inte men hennes försök till det är bara irriterande och sånt hör inte hemma i mitt liv säger jag bara!
Menmen, ha en bra dag allihopa så hörs vi kanske ikväll! Pusspuss.

sommarvärme

Nu är man hemkommen från en promenad runt Markaryd med Mikaela. Dags att leta fram jordgubbarna i kylskåpet också, känner mig väldigt sugen! Och nyttigt ska det vara också, dvs bara pyttelite socker på. ;)
Vilket underbart väder det har varit idag också, har stekt i flera timmar och tagit alldeles för många dopp i poolen. Till slut såg jag ut som ett russin och då kände jag att det var lika bra att sluta. 
Dock ska det bli regn i helgen så får väl passa på att njuta imorgon och på fredag också. :)

Jag är kär, helt såld!

Det värsta jag vet är att bli sårad av en människa som betyder så otroligt mycket för en att det gör ont bara av att tänka på det. Jag fattar inte hur jag kunde lägga ner så mycket tid på något som försvann på bara en sekund. Är trött på löjliga lögnare till killar! Därför lägger jag dig, och allting som har med dig att göra bakom mig och blickar framåt istället!

Jag är kär på nytt, i en kille som bryr sig mer om mig än om sig själv, som ger mig underbart fina komplimanger varje dag. Som ger mig världens största leende på läpparna bara genom att säga hej. Jag känner nu att jag börjar se kärleken igen. ♥

It's Monday, Monday!

Måndag igen och början av en ny fartfylld vecka! Vill tacka alla för en underbar och väldigt roande midsommarhelg. Det var längesen jag hade såhär roligt. Har dock lärt mig att man inte ska åka karuseller efter att man har druckit alkohol. ;) 
Nu ligger jag hemma i min underbara säng och vilar upp mig inför denna veckans bravader. Troligtvis blir det Göteborg och Liseberg i helgen tillsammans med mina fina flickor Alva och Fredrika. Om inte annars drar jag till Mellbystrand och kör all in med de härliga nya halläningarna jag lärde känna denna helgen.
Saknar Ryssby som in i helvete just nu, vill egentligen bara skippa sommarlov och börja skolan igen. Fast det säger jag bara nu.. Om några veckor när terminstarten är så kommer jag ångra dessa ord!
Nu ska jag krypa ner under täcket, poppa lite popcorn och sen se på Eva och Adam - Fyra Födelsedagar och ett Fiasko, bästa filmen någonsin!




I TRAPPEN, I HISSEN, I HALLEN, JAG FALLER

Det var länge sen det var såhär svårt att komma upp ur sängen på morgonen. Tur att jag gör det av ett speciellt skäl, annars hade det varit helt meningslöst ;)
Om en liten stund kommer min låtsaspappa hem och då ska jag ha mat klart till honom. Kommer nog dock inte hinna bli klar, han kommer om ett par minuter, pastan är långt ifrån klar och köttfärssåsen har jag inte blivit klar med ännu.. Och här sitter jag och skiver. Smart tjej!

Ikväll bär det av till Mellby i ett par dagar för lite midsommarfirande! Kommer nog vara ganska off på bloggen men det får ni leva med. Puss hjärta love

Mot duschen och sen sängen.

Drog ut på tiden lite. Hade jag inte gjort det hade jag varit klar och kunnat sova nu, istället sitter jag här fortfarande även om det inte händer någonting. Facebook börjar dö ut nu framåt natten. Tycker inte riktigt om det, eftersom att det är på natten jag är vaken. Har blivit lite av en nattuggla nu på sista tiden. Skyller på att det är sommarlov och jag inte har något sommarjobb. Imorgon får jag pengar av min syster, skitbra att låna ut ibland! Även om det var ett år sen typ... Kommer bränna pengarna direkt, på sprit, cigaretter och ett nytt läppstift. Midsommarpresent..?

Nu ska jag hoppa in i duschen en snabbis och sen sova i min underbara säng. Om några timmar när jag har vaknat från min skönhetssömn sätter jag igång med packandet och sedan bär det av till Mellbystrand med familjen för att fira midsommar där. Underbart att kompisarna kommer dit på fredag också, hade inte klarat mig annars. ♥

videoblogg 22 juni 2011

Min beskrivning


KENT

Åh vad underbara kent är, kärleken från mig till dom är helt obeskrivligt stor! I sommar ska jag se dom, det är en självklarhet. Men först och främst ska jag träffa min älskade Håkis många gånger. <3

Gossip girl

Hemma nu efter att ha sovit hos Mikaela inatt, jättemysigt har vi haft :) Nu sitter jag hemma i min favoritfotölj och kollar i Gossip Girl. Om en liten stund ska jag och min syster Johanna dra fram till konsum och handla lite eftersom att vi har slut på i princip allting här hemma. Det jobbigaste med att vara ensam hemma är att man inte har mamma här som kan städa och laga mat.. Hatar verkigen att ta hand om allting sånt själv! Sen får jag ingen hjälp av min lata syster heller. kul!


Girl sleepover

Efter att ha jobbat som ett svin hemma med att laga mat till syster, städa och en massa annat så ska jag nu ta mig en välförkänt dusch och sen sticka hem till Mikaela.
Hon ska nämligen fota mig och det ska bli skitspännande att se om det blir några bra bilder! Hoppas på det i alla fall :)
Nu måste jag skynda mig innan hon efterlyser mig. Ha en fortsatt bra måndag allihopa! Puss

tillbaka i markaryd.

Är äntligen hemma i Markaryd igen och det känns underbart! Det har varit en dryg helt i Mellbystrand eftersom att typ inga har varit där. Igårkväll kom Lovisa och skrämde livet av mig när jag satt i husvagnen. Det spöregnade ute men vi bestämde oss ändå för att sticka till hennes stuga som ligger på andra sidan Mellbystrand.. Buhu! Hon åkte med sin bror dit och jag cyklade eftersom att jag inte kände för att gå helt ensam hem mitt i natten sen.
Var helt genomvåt när jag kom fram men det torkade ganska snabbt eftersom hon hade det skitvarmt i sin Friggebod ;)
Nu kom mikaela så nu ska vi snacka lite skit och ha det allmänt mysigt. PUSS!

blogguppdatering of d00m

Okej ganska random rubrik men jag är trött, varm och framför allt sjuk. Så jag har all rätt att vara random idag.
Har sovit riktigt dåligt inatt, jävla förkyldning som håller mig vaken i flera timmar. Imorgon blir det mellbystrand med familjen för att träffa underbara vänner! Nästa vecka är det midsommar, hoppas på att min förkyldning har lättat lite tills dess..
vill tatuera mig igen, SNART!

Älskade onsdag!

Trött är jag, ingen tvekan om saken! Ännu värre är det att jag vaknade 14.10 och det kändes som att klockan var runt sju på morgonen istället.. buhu! 
Nu snackar jag med Medina i Skype och strax blir det väl att göra sig i ordning lite & kanske dra till Strömsnäs en runda (:
Grattis till världens finaste och bästa på 20 årsdagen <3

Ryssbygymnasiet's studenter 2011

Har idag fått säga hejdå till alla mina kära kompisar i trean. Nu har dom äntligen fått springa ut och ta studenten. är så stolt över dom alla! Kommer dock sakna dom.. Tårarna började rinna när jag tänkte tillbaka på det gågna året, allt roligt man har hittat på och hur många skratt man har fått dela med dessa underbara människor!
Grattis allihopa till studenten, jag är så stolt över er! ♥

I need a tough lover, yeah yeah

Allting som jag hade planerat för idag föll i spillror. Egentligen var det ju inte mycket jag hade planerat, det var bara att jag och mamma skulle försöka komma igång riktigt med mitt rum. Men sen kom vi på att vi inte kan tapetsera om där är ström i uttagen så just därför har jag ingenting att göra.
Blir därför att jag bäddar ner mig i sängen en stund i väntan på att min låtsaspappa ska komma hem och stänga av strömmen så att vi kan fortsätta! 
Imorgon blir det student i Ryssby, börjar nästan gråta av tanken på att treorna slutar och försvinner.. Detta året har gått äckligt snabbt säger jag bara!




Dagens sysslor... tråk!

Har legat i sängen den mesta tiden av dagen som nu håller på att rinna iväg! Snart ska jag sätta igång med dagens sysslor. Dvs slipa lite väggar och sen tapetsera i mitt nya rum :) Kommer bli helt underbart snyggt! 
Lite tråkigt bara att jag inte kan vara i Ryssby nu och kollar på studentbalen.. Men ska dit på tisdag när dom springer ut. Troligtvis åker jag dit redan imorgon och kör all in med alla en sista gång.

Thailand 2010-2011


- Dagen efter dagen D.

Varvar ner i en av våra mysiga fotöljer i vardagsrummet. Mikaela har precis gått hem så nu är jag helt ensam hemma tills imorgon.. Hatar verkligen att vara det! Men gårdagen var enormt rolig! Synd bara att vi träffade på nattvandrarna inne i centrum inatt och en av dom ''råkade'' vara min mormor. ;)

fest i hela huset med MIKAELA <3

Cola, energidricka och en massa jävla skräp hemma hos mig med Mikaela. SJUKT NICE! 
Ikväll blir det ett nattdopp i poolen. :D

Nattblogg

Sitter i sängen, pigg som en nötkärna och smsar lite med Joel :) Ska strax stänga av datorn och lägga mig bekvämt i hopp om att till slut somna. Sov i 5 timmar i eftermiddags så jag antar att det är därför jag inte kan sova nu..
Bild från ett par dagar sedan! :) Brun jag börjar bli, ellerhur?

lär känna mig

KÄRLEK:
Är du kär just nu? - Inte kär, men tycker om någon väldigt mycket! 
Har du någon kille just nu? - Nej.
Har du dumpat någon? - Ja!
Har du sagt att du gillat någon för skojs skull? - Nej! 
Vem kramade du senast? - Jessica.
Är det okej att din kille hånglar med en annan tjej? - Självklart inte! 

SKOLA:
Är du duktig i skolan? Både och.
Har du bra betyg? Hyffsat.
Har du fått göra om ett prov någongång? - Ja.
Har du fått ett bra resultat på ett prov? - Ja.
Sköter du dej i skolan? - Oftast.
Har du tuggat tuggummi under skoltid? - Ja.
Haft mobilen på lektionstid? - Ja.
Fått skäll av en lärare för att ha snackat i telefon/smsat? - Inte skäll men en tillsägelse.

FAMILJ:
Hur många är ni i din familj? - 6.
Du bor tillsammans med dina föräldrar? - Ja.
Trivs hemma? - Ja.
Har rymt hemifrån för att du inte orkat med familjen? - Nej.
Har skrikit åt din mamma? - Ja.
Har fått en rejäl utskällning på sistone? - Nej.
Har kallat någon i din familj för diva, idiot, cp, och så vidare? - Ja.
Vem betyder mest för dej i din familj? - Allihop!
Du älskar din familj oavsett vad som händer? - Självklart.

VÄNNER:
Du har vänner? - Ja.
Du brukar vara med? - Alla möjliga.
Vem/vilka var du med sist? - Jessica.
Älskar du dina vänner hur dom än ser ut? - Självklart!
Är det okej att ha kill-kompisar? - Ja?
Har du pussat någon av dina kompisar? - Ja.
Skulle du kunna döda någon av dina kompisar? - Nej!
Har du blivit av med någon vän på sista tiden? - Njae.

FJORTIS:
Putar med läpparna på kort? - Haha, det händer väl ;)
Använder foundation på läpparna? Nej.
Super dej packad varje helg? - Nej.
Du plattar håret och har en typ av fjortisfrisyr? - Plattar håret men fjortisfrisyr? Nej!
Ditt hår e knallblont? - Nej.

ALKOHOL:
Har druckit alkohol? Ja.
När drack du alkohol senast? - Igår.
Vem bjöd dej på alkohol? - Snyltar inte på andra, har min egen alkohol som jag bjuder mig själv på.
Vad var det för sorts alkohol? - Barcadi Breezer. 
Brukar du dricka alkohol? - Det händer.

KRIMINELLT:
Är det okej att vara kriminell? - Nej.
Vill du bli kriminell? - Nej.
Varför gör du sånt här? - Wtf?
Skulle du sno en bil om du inte orkade gå hem? - Nej.
Har du suttit i fängelset? - Nej.
Vill du hamna i fängelset? - Nej.

DÅLIGA TIDER:
Vart på dåligt humör den senaste tiden? - Ja.
När grät du senast? - Innan idag, till en film dock.
Du har gråtit över en kille? - Ja.
Vem bråkade du senast med? - Mamma.

SOMMARLOV!!

Känns helt underbart med sommarlov! Om ett par timmar kommer mamma och hämtar mig sen bär det av hemåt för att stanna i 11 veckor. Så fruktansvärt skönt ska det bli. Dock känns det tråkigt att inte träffa alla på så lång tid, menmen, endel kommer man ju träffa och festa till det riktigt med i sommar. SJUKT NICE!

Nattblogg

- Hemma från party och drama i Ryssby! Känner nu att det är dags att inta sovposition om jag ska orka med sommarlov imorgon. Tack för ikväll allihopa! Woop woop

sista dagen i skolan

Sista skoldagen idag då, blev ett litet äventyr med klassen runt kronoberg och jönköpings län. Mycket trevligt men det var trötta miner hela vägen. Alla är nog ganska trötta efter denna veckans bavader! Och ikväll blir det ingen ändring på det, party all night ;)


2 two 'aka' one

Har nu slutat för dagen efter en rörig dag med 2 lektioner och 1 inställd mattelektion. Imorgon blir det mys med klassen på en överraskingsresa med våran klassföreståndare. Snart är det sommarlov och sen kommer man tillbaka till Ryssbygymnasiet som andraklassare. 
Ser fram emot att komma härifrån i 11 veckor. Klassen behöver just nu en hel del tid ifrån varandra. Humörsvägningar är något som NP10 är experter på att ha!

Hemma men snart iväg igen

Är nu hemma från Mellbystrand och gör för tillfället ingenting alls. Ska strax börja packa om väskan och sen göra mig lite mat innan det är dags att fara tillbakt till Ryssby för sista veckan! Fan vad tiden har gått snabbt. Det känns som att det var igår vi började skolan. Aja, det är bara positivt. Efter sommaren är vi tillbaka som 2;or! :D


brun och glad!


Har spenderat denna dagen ute i solen tillsammans med min näst bäste vän Veronica Maggio. Nu har jag fått ytterligare lite färg och känner att skolavslutningsklänningen kommer passa utmärkt på torsdag! Sommarlovet kommer lagom och perfekt nu när det är fint väder. Det skulle dock regna på tisdag och Onsdag med sen gå upp emot 25 grader på Torsdag igen. Kan ju inte bli bättre!



kärlek till solen!

Har nu kommit in för en liten paus från allt solande. Känner redan vilken fin färg jag ahr fått! Dock somnade jag och brände mig lite, men det lär inte folk lägga märke till när dom ser min härliga bruna färg sen ;) Woopwoop! 
Senare väntas grillkväll med familjen och några andra på en uteservering här på västkusten. Love my life!

Mellbymys med familjen!

Är tillbaka i Mellbystrand med familjen som just nu ligger och sover. Jag är ensam vaken som vanligt vid denna tiden. Tur att Dödligt vapen 2 går på tvn. Det betyder att kvällen är så räddad som den bara kan bli! :)

goodmorning sunshine!

Vaknade för en liten stund sen men är fortfarande trött. Har haft världens konstigaste drömmar inatt faktiskt! Minns dock inte vad dom handlade om, läskigt..
Blir att spendera väldigt många timmar i solen idag för att jämna ut min bonnabränna lite. Lyckades ju glömma smörja in mig när vi var i skåne så har bränt mig efter ett linne vilket inte ser sådär jättefint ut. :P
Men först! Frukost bestående utav pannkakor och färskpressad apelsinjuice. :) Have a nice day!
Kärlek till Bravo Apelsinjuice <3

Hemma! :D

trodde aldrig att jag skullee ha möjlighet att ta mig hem idag men jag har en snäll morbror som körde mig ;) Ser fram emot denna kväll, ska spendera den i min säng, kränga en massa chips och kolla på film. Känner mig förtjänt utav det!

Vill hem..

Sitter fast i Mellbystrand tills imorgon men vill hem idag. Har ingen som kan köra mig.. Buhu mitt liv är inte underbart just nu. :/


Klassresa till skåne.

Har inte varit närvarande dessa tre dagar av veckan som har gått, anledningen till det är för att jag har varit i Skåne med klassen på klassresa/studieresa.
Vi har paddlat forskajak och havskajak. Sen har vi även provat på att klättra på klippor och letat efter grottor. Sjukt roligt har det varit och jag vill tacka min underbara klass för dessa tre dagar på Kullabergs Naturreservat!
Om en stund bär det av till Mellbystrand där jag ska stanna med familjen tills på fredag. Woho!
Jag.