Sjuk..

Febern har inte lagt sig utan bara blivit värre. Nu är den uppe på 39 grader så det blir inte Helsingborg för mig idag tråkigt nog.. Får spendera denna dagen hemma i sängen istället och se på film och bara tycka allmänt synd om mig själv. Och det tycker jag att ni också ska göra! Haha, tycka synd om mig alltså..
Nu sitter jag ute i vardagsrummet och kollar på Sim VM från Shanghai. Ganska intressant faktiskt, speciellt nu när det går bra för Sverige. Men annars är det hyffsat mysigt att se på alla halvnakna killar. ;)


Nu har jag kollat på ett par avsnitt utav ...

mms_img53306 (MMS)

Nu har jag kollat på ett par avsnitt utav livet enligt rosa och nu ligger jag i sängen. Tog febern innan av ren impuls och den visade 38,7 .. Jaha, då återstår det att de om denna dagen spenderas i Helsingborg eller i sängen. Ska försöka få tag i Måns nu, sen sova. Ciao!


Lyckad Festival? Svar nej!

Detta var den tråkigaste Helsingborgsfestival jag någonsin har varit på! Men det är inget annat än vädrets fel! Det regnade från att vi kom dit runt halv sex tills jag och Mikaela bestämde oss för att ta en tidigare buss hem vid 20.30.
Visst, det var roligt men jag har haft roligare dom andra gångerna. Imorgon visar det dock bättre väder så då blir det samma tur igen troligtvis. Och då blir det att se Sean Banan, Amy Diamond, Markoolio och Eric Saade bland annat. Det är ju Svampbobdagen eller vad man nu ska kalla det så förhoppningsvis får man träffa Svampbob också och då ska jag passa på att ta en fanbild med honom som jag skulle gjort förra året men inte vågade, hihi.
Nu ska jag ta ett par alvedon och min vetekudde till magen, sen ska jag krypa ner i sängen med mitt varma täcke och se på Livet Enligt Rosa.
Ciao!


Såhär tråkigt är vädret idag.. Men vi får ...

mms_img53305 (MMS)

Såhär tråkigt är vädret idag.. Men vi får göra det bästa av situationen helt enkelt. Bara man är i rätt sällskap så kan man ha roligt trots vädret. Ciao!


Extrema festligheter

Vädret visar inte det bästa men trots det drar jag och tjejerna iväg till Helsingborgsfestivalen om ett par timmar. Ska bli sjukt skoj! Är taggad till tusen :)
Dock missade jag att det var igår RixFm vad i Helsingborg.. Hur fasen kunde jag missa det? Jag som är ett stort fan utav RixFm festival.. Jaja, får väl nöja mig med att träffa Svampbob idag. Det gör mig lite gladare i alla fall. Haha!
Vad ska ni själva göra idag? Det är fredag ju! Festa? Filmkväll?

Denna header gjorde jag till en kompis igår, hon fick själv välja vad hon ville ha för bild och text medans jag formulerade den som detta resultat. Hon blev nöjd i alla fall & det glädjer mig.
Ciao!

Nu ligger jag vaken i min säng och alarmet...

Nu ligger jag vaken i min säng och alarmet är snoozat ett par minuter extra. Mikaela sover fortfarande, men hon lär vakna snart ;) Är taggad till tusen på dagen!!


Ligger i sängen och småpratar med Mikaela ...

Ligger i sängen och småpratar med Mikaela som kom hit för en stund sen. Vi har käkat lite snabbmakaroner och bara haft det mysigt en stund. Nu ska vi strax sova! Alarmet står ställt på 12.00 och då blir det en massa fix innan vi drar vidare till Helsingborg för fullt ös på festivalen. Ciao!


Taggad inför morgondagen!

Nu har jag kommit hem efter att ha varit ute en runda med mina kära vänner Alexandra, Sara och Mikaela. Nu blir det film med en kopp varm choklad och en chokladboll.
Imorgon blir det Helsingborgsfestivalen med härligt sällskap! Kan ju inte bli bättre :D


Städning på g.

Idag har jag bestämt mig för att städa mitt rum, det kan behövas faktiskt. Tror dock att jag kommer ångra att jag började när jag kommit halvvägs. Men skiten som är borta är ju borta. 
Gick en lång promenad inatt och tänkte, kom fram till att jag vill flytta härifrån så snabbt så möjligt. Ska ta ett snack med mamma idag angående privat lägenhet i Ljungby som jag kan bo i när jag går i skola, men även när jag är ledig. Så att jag slipper att vara i Markaryd. Undra om det låter lika positivt i hennes öron som i mina? Kan ju i varjefall hoppas..
Nu ska jag göra i ordning lite frukost och sen sätta igång med städningen. Har även planerat att ta en lång varm dusch och sen sova tidigt. Känner redan nu att man får sota för varje minut man varit vaken efter tolv..
Ett leende kan dölja mycket..

Jag är allergisk mot skitsnack!

Kan inte sova. Det är för många tankar som snurrar omkring i mitt huvud. Vilka kan man lita på och vilka kan man inte lita på? Just nu känner jag bara förtroende för två stycken. Alexandra och Mikaela. Borde vara glad för det, men det är jag inte. Vill att fler ska förstå hur otroligt hemskt det är när man blir anklagad och trakasserad för någonting man inte har gjort. Fan vilka typer det finns! Hur kan dom leva med sig själva?
Om någon som läser detta har hört saker om mig, såsom att jag ligger runt med allt och alla och att jag har gjort abort 3 gånger denna sommaren. Snälla lita inte på det ni hör, sprid inte vidare det och ta för givet att det är sant. Fråga mig först och få ett ärligt svar tillbaka!
Om jag nu hade gjort abort 3 gånger denna sommaren så hade jag givetvis inte sagt det till någon annan än kanske Mikaela, min bästavän. Hade säkert snackat med min mamma om det också, men inte fan för att hon skulle springa runt och säga det vidare!? Det är ju trots allt mitt privatliv det handlar om..
Jag vill verkligen tillbaka till Ryssby nu, dit där det inte är något skitsnack och där jag har mina underbara vänner! Jag saknar Jessica och jag saknar min fina klass! Ni är underbara allihop.

Onsdag

Nu har Mikaela gått hem för att duscha och lite sånt. Så ska också passa på att göra det, och sen plocka i ordning lite i mitt rum. Sen kommer hon tillbaka och ska sova här inatt också :) Storasyster ska hämta lite mat till oss framme i byn och sen ska vi mysa gärnet hela kvällen! Jag älskar verkligen min underbara bästavän Mikaela. Kärlek till henne!
Haha kan inte mer än skratta åt er som snackar en massa skit om mig bakom min rygg. Eller ja, teckniskt sätt så blir det inte bakom min rygg eftersom att jag får reda på det direkt när ni öppnar käften! Är så trött på sånna som er som tror att ni är någonting ;) Ni är allting som ni säger att jag är. Försök inte få mig att se dum ut, det är ingen mening. För det är ni själva som är det när ni håller på som ni gör. :)

INSPIRATION.

Väska från H&M 100 SEK.
Päksväst från Lindex 399 SEK.

Världens bästa vän

Jag har verkligen världens bästa vän! Jag skulle ju vara ensam hemma denna veckan, remember? ;) Men om en stund så kommer Mikaela hit och sover hos mig inatt. Så en natt slipper jag åtminstone sova ensam. Och det råkar vara idag, då jag har sett världens äckligaste skräckfilm. The Grudge 3.. Skräckinjagande! No Kiddin.



Hemma!!

Är hemma nu igen, ligger i min underbara säng och bara väntar på att klockan ska ticka iväg så att jag kan få sova. :) Har sovit i min egen säng en natt på två veckor. Chockerande!
Strax åker mamma till mellby igen och då blir jag och Johanna kvar här hemma. Men hon ska förmodligen inte sova hemma inatt så det kommer säkert bli så att jag inte kan sova ikväll eftersom att jag är ensam. Aja, ska försöka få tag i bästavän och se vad hon hittar på. Undrar om det händer någonting här i city... Tror inte det ;)


I chock..

Är fortfarande i chocktillstånd efter allting som har hänt i Norge. Fattar inte hur någon kan göra något sådant!? ^
Massa tankar och kramar till er i Norge, som har förlorat nära och kära eller bara sörjer med dom andra!!

Godnatthälsning

Nu stänger jag strax av datorn och packar ihop alla mina saker. Imorgon blir det äntligen hemfärd för min och syster. Just därför intar jag ryggläge i sängen för att få några timmars sömn innan det är dags för resan hemåt.
Godnatt alla söta vänner och bekanta där ute. Ni betyder världen för mig. PUSS

I Mellbystrand

Sitter i Mellbystrand nu och väntar på att min familj ska vakna. Mamma var jättetrött efter gårdagens bravader så dom bestämde sig för att sova en stund. Själv har jag precis varit ute en runda och träffat Oskar, Rasmus, Sanna och Erica.. :) Ikväll ska jag va med Sanna igen men vi vet inte riktigt vad vi ska göra. Vi får se vad vädret tillåter, men just nu ser det inte så ljust ut.
jag just nu...

Göta kanal 3.

Har precis vaknat och ligger sitter nu vid tvn och kollar på Göta kanal 3. Hade planer på att åka till Mellbystrand idag men icke. Vädret tillåter verkligen inte detta idag så jag stannar hemma istället. Dock helt ensam, det gillar jag inte! Men får väl ta hit min underbara bästavän och ge henne husrum ;)
Gammal bild från gamla tider! Hemskt vad tiden går fort.

Bravo

Dricker världens godaste juice och ser på en gullig kärleksfilm. Ska strax krypa till sängs. Imorgon blir det upp tidigt och städa innan jag drar vidare till Mellbystrand!


80;talsfilm

Hemkommen från en fantastiskt rolig släktträff. Det var jätteroligt att träffa alla igen, det var ju tre år sen sist. :)
Nu sitter jag och kollar på en svartvit film från 80;talet. orkar verkligen inte byta kanal.. Lat tjej.com.
Om en liten stund ska jag sätta igång med städandet för imorgon bär det av till Mellbystrand i ett par dagar, förhoppningsvis!

Släktträff!

Har sovit hos Mikaela inatt och nu är jag hemma. Kollar på tv med min syster och strax ska jag hoppa in i duschen. Om ca en timme kommer mormor och hämtar oss och kör oss till Traryd där vi ska träffa hela släkten från pappas sida. Eller ja, inte riktigt hela eftersom att en av mina bröder har lyckats bli sjuk och några stycken kunde inte komma. Men det ska bli skoj i alla fall! Synd att vädret inte är så nice dock.

Myser hemma hos bästavän och vi har precis...

mms_img42703 (MMS)

Myser hemma hos bästavän och vi har precis gjort spagetti. (som dock inte blev så lyckat) men gott var det i alla fall.med bacon och minimorötter till! Nu ligger vi i hennes soffa och retar! Har MTV på bra volym också. ;)


INSPIRATION.

Sko från Nelly.com
399:-

Sko från Gardenia Copenhagen
Finns att köpa på Nelly.com för 1479:-

Väska från Blond Accessoeries
1549 :- på nelly.com

Var inne på www.Have2Have.se och kollade på brudskor. Blev helt såld på dessa. Har hittat mina drömskor och även skorna som jag ska gifta mig i. Är dom inte bedårande snygga!?
Endast 299:-

Känner att jag har blivid beroende av skor på sista tiden. Undra hur detta ska gå.. Vill ha allt!


fredag

Sitter i sängen för tillfället och har min fina bästavän i telefonen. :) Har precis lagat middag, Köttfärslimpa och Potatismos. Blev skitäckligt!
Nu ska jag spela tetris och slösa bort ytterligare några timmar på det beroendeframkallande spelet. Sen ska jag till bästavän och sova hos henne. Love ♥

Gammal bild på Mig, Malvina, Maria och Hanna 
Från Lucia på typ dagis :)

Sjuk!

Jaha, då har man lyckats bli sjuk nu lagom till helgen. Så jäkla tröttsamt! Aja, en dag kan jag väl spendera inne i min säng i alla fall. Pricken över i;et är ju att jag fick min mens inatt. Så huvudvärken och halsbrännan som jag också har är ju i princip ingenting om man jämför med den exrema mensvärken jag har..

Bilder från Malmö v. 28

Här kommer lite mobilbilder från dagarna i Malmö med familjen. Jag skulle lätt kunna flytta dit! Jag Älskar Malmö och dess förorter. Lomma baby! 
Åkte förbi Zlatans hus i all hast, märkte inte det försen vi precis kommit förbi så det blev ingen bild tyvärr :/ Men satan så stort det var! 
Blir nog en weekend i Malmö innan skolan börjar, och då ska jag åka själv och inte med familjen. Det betyder MER SHOPPING och MER ALKOHOL! Kommer bli sjukt nice ;)
Lite smått ofräsh bild efter en dag på stan med massa shopping och härligheter. :)
Blev överlycklig när jag hittade denna söta lilla kiosk. Som dock inte hade öppnat när bilden togs. Väntade i tio minuter tills den snälla damen öppnade lite tidigare och sålde en glass till mig för halva priset. Hon sa att jag var värd det efter att jag stått i regnet och väntat. Men vad gör man inte för världens absolut godaste glass? Gott var det i alla fall.
Jag och Johanna hittade en hyffsat häftig Bergochdalbana. Dock blev det bara två åk då danskarna inte knäppte fast oss ordentligt andra gången. Nära dödenupplevelse kan man säga!
Lillebror i en Karusell på Tivoli i Köpenhamn. Söt! Han blev dock livrädd och började gråta när den gick igång.
Den nybyggda stationen vid trianglen där vi tog tåget till Köpenhamn.

Gillar inte att vara ensam hemma.

Halvligger i min säng och lyssnar på när regnet slår emot mitt fönster. Det har precis slutat åska, vilket jag är glad över. Jag verkligen HATAR åska! 
Ska sova ensam inatt, gillar inte det heller.. Mikaela skulle få herrbesök inatt ;) Jaja, men det ska bli skönt att sova hemma trots att jag inte kommer få så mycket sömn. Kommer koncentrera mig på varje litet ljud jag hör. Thats me!
Måste rensa mina tankar, måste göra rätt val så att det blir bra för mig.



Även när natten är som ljusast lyser stjärnorna.

Har absolut ingenting att göra. Så tråkigt! Gillar inte tanken av att jag ska sova ensam hemma inatt. Gillar verkligen inte det. Huset jag bor i är ganska gammalt också, så för varje liten vind som kommer så låter det som att det är någon här inne..
Får bli massa komedier ikväll och inatt då, för jag lär ju inte kunna somna. Sen får jag sova bort hela dagen imorgon istället. Nej det kommer jag inte kunna göra. Ska städa imorgon, tråkigt nog!

INSPIRATION.

Sitter som vanligt och kollar runt efter en massa kläder. Börjar ju bli dags att beställa hem lite höstkläder. Men det är så jobbigt, jag vill ha ALLT!
Jeans från H&M
299:-

Cardigan från Gina Tricot
249:-


Sko från Gardenia Copenhagen
Finns att köpa på Nelly.se för 1649:-

Känner redan nu att jag kommer bränna alldeles för mycket pengar på skor och kläder nu i höst. Tur då att man fyller år i Oktober så att man kan önska sig lite av det också. Kanske rent av kan få mamma att köpa det till mig i förskott ;)

Masterchef Australia.

Sitter i soffan och kollar på Masterchef Australia. Gillar det programmet, jättespännande att se hur amatörer utvecklas så snabbt och gör så fruktansvärt bra ifrån sig. Jag skulle också vilja kunna laga så fin mat. Men i mitt kök blir det bara makaroner och mamma scan's köttbullar..
Inatt ska jag sova hemma har jag bestämt, har inte sovit i min egen säng på över en vecka. Det var länge sen det dröjde så lång tid mellan nätterna. Jag börjar bli duktig på att hålla mig ifrån den nu, haha!
Innan ville jag nästan aldrig lämna den ju ;)
'

Ut med Sara och sen vart det iväg

Igårkväll träffade jag en gammal barndomsvän vid namn Sara Blank. Vi satt på min altan, snackade, rökte och hade jättekul och mysigt! Tråkigt att vi inte träffas så mycket dock, men vi lovade varandra att höra av oss lite oftare. Hoppas det håller ;)
Sen runt halv elva så gick jag hem till bästavän Mikaela och sov hos henne, vi skulle göra ett försök att vara uppe hela natten men runt fyra kröp vi till sängs och somnade direkt. Dock ringde min mamma och väkte mig vid tolv och sa att jag var tvungen att gå hem och lägga morfars post i postlådan. Så det var bara att slänga sig iväg och göra det.


:)

:)


INSPIRATION


Skitsnygga skor från Zara
399 :
299 :-


Föll pladask för denna vita skönhet. Den också från Zara
399:-
149:-


För fler besökare och högre statistik!

Är ni trötta på att inte ha några besökare, aldrig få kommentarer osv? I så fall så är det bara att lägga till din blogg på denna sida ----->http://www.bloggriket.se/<----- Enkelt och hett tips för er som vill ha fler besökare!

Live från Gothia Cup!

Sitter i soffan hemma i vårt vardagsrum och kollar på Live från Gothia Cup på Viasat fotboll. Jätteintressant för mig som är fotbollsintresserad. Äntligen är det killar som spelar också, då händer det i alla fall lite. Innan har det bara varit F13 och F15 som har spelat. Och dom springer ju bara runt på plan som några yra höns. ;)
Dock är detta näst sista matchen som spelas för idag, tror att det var tjejer som skulle spela efter denna. Det är ju nästan inte ens värt att kolla på. Aja, har inte mycket annat för mig. 
Hoppas på att bästavän hör av sig sen! Är inte sugen på att sova ensam hemma inatt..





Mys hos bästavän

Är hemma nu, eller ja, det har jag varit ett tag. Har hunnit med att laga mat (Thaigryta med jasmineris) sen jag kom hem. Blev mycket gott så nu är jag mätt och blåten!
Sov hos bästavän inatt. Jättemysigt var det, vi sov i hennes stora sköna soffa ;) Kollade på Hipp Hipp och filmen ''Smekmånaden''. Fast jag somnade efter typ halva filmen. Vart jättetrött eftersom att jag inte har sovit så mycket på ca en vecka! Men nu fick jag sova ut och det behövdes verkligen :)

Tisdag.

Nu är jag hemma i Markaryd igen. Fick sjuts hem av ''Farmor och farfar''. Har precis stått i köket en stund och har nu fått lite mat i magen. Ikväll ska jag till Mikaela och mysa hos henne eftersom att hennes föräldrar är i Berlin. Snäll kompis jag är som åker ändan från Mellby hem hit för att vara hos henne. Hihi :)
Hade tänkt försöka sova ett par timmar och sen ta en dusch innan jag sticker. Så nu lägger jag av med att skriva detta i princip onödiga blogginlägg.
PUSS!


Godaste sommarglassen!


Klockan är långt över midnatt och jag sitter klarvaken och väntar på att min mobil ska bli färdigladdad så att jag kan gå och lägga mig. Måste göra ett försök till att sova åminstone. Imorgon åker jag hem till min älskade bästavän i några dagar. Hennes föräldrar ska till Berlin så jag ska vara hos henne. Ska bli otroligt mysigt!
Btw så köpte jag världens godaste glass idag! Är inte en glassmänniska, dvs - Jag köper i princip ALDRIG glass. Men nu gjorde jag ett impulsköp och det var det bästa köpet jag gjort på länge.


Måndag

Sitter i soffan och kollar på Scooby Doo med min fina lillebror. Strax kommer mamma och min låtsaspappa hem från Maxi och då ska jag ut och övningsköra en runda är det tänkt. :) Sen ska jag träffa Sanna som kommer till Mellbystrand idag. Äntligen någon i min ålder som jag kan umgås med utan att dö av tristess pga att det inte finns något för mig att göra. Har volymen på tvn hur högt som helst eftersom att våra grannar sitter precis utanför och skriker och skrattar. Lagom jävla irriterande!
Vad ska ni göra idag då? Sommarjobba kanske? ;) Det är underbart att slippa jobba i sommar! Skulle ju haft två veckor praktik nu vecka 29 och 30 men det blv inte av för gubben jag skulle vara hos har fått sparken..

Hemma igen :)

Blev inget bloggande i malmö eftersom att mitt internet vägrade fungera till annat än facebook. Så det var där mina dagliga och nattliga aktiviteter hamnade till slut.
Nu är jag i alla fall hemma. Ska packa ny väska och ladda om batterierna, även hinna med att övningsköra lite och sen bär det av till Mellbystrand i några dagar för lite party bland annat.
Har i alla fall haft sjukt roligt i Malmö. Åkte över till Köpenhamn och gick på Tivoli och shoppade lite i stan. Jättemysigt! Dock vart vädret inte det bästa, de regnade lite. Igår gick vi i stan och shoppade, först mot Gustav Adolfs Torg och sen gick vi till Trianglen en runda. Hittade inte så mycket eftersom att det mesta var på REA så var det inte så mycket snyggt kvar.
Köpte i alla fall detta linne för att jag tyckte att det var ganska coolt. H&M 79 :-
Köpte även en mörkgrön bikiniöverdel på H&M men har ingen bild på den & även ett par svarta tights.

Mot Malmö!

Nu drar jag iväg till Malmö i några dagar med fmailjen. Datorn kommer som sagt inte att vara med så jag kommer inte blogga mer än något enstaka inlägg på mobilen kanske. :)
Ha det bra här hemma (ni som bor här) och alla ni andra också för den delen.

Cola och Gossip girl.

Nu lägger jag mig i sängen och kollar på ett par avsnitt Gossip Girl innan jag sätter igång med packningen. Imorgon bär det av med Malmö i några dagar med familjen. Mysigt att hitta på något med hela familjen för en gång skull. 
Kommer inte ha datorn med mig men mobilen är med så det blir lite mobilblogg när jag har tid och OM jag
tid. 
Detta blir nog det sista ni hör av mig innan jag åker, men vill passa på att önska er en trevlig helg ifall jag inte uppdaterar under hela helgen. PUSS ♥



Nu börjar jag sakna solen!

sanningar om mig

Jag la in ett inlägg i min logg på facebook om att för varje person som gillar så ska jag skriva en sanning om mig. Nu har det blivit runt 30 sanningar så jag tänkte skriva dom här på bloggen också. :)
Sanning 1 - Jag är bäst, även om folk vägrar inse det.
Sanning 2 - Jag har fobi för tre saker. Dvs, Ormar, spindlar och framför allt älgar.
Sanning 3 - Jag går en utbildning som inte riktigt passar mig.
Sanning 4 - Det finns bara en människa som jag har förtroende för.
Sanning 5 - Jag är världsmästare på att skada mig.
Sanning 6 - Jag har gjort många dumma val i mitt liv, men ångrar inget av dom idag.
Sanning 7 - Jag hatar Malmö FF.
Sanning 8 - Jag hatar Arbetsmiljö- och Säkerhet.
Sanning 9 - Jag spendrar alldeles för mycket tid framför datorn.
Sanning 10 - Jag har svårt att lita på folk.
Sanning 11 - Jag har världens fulaste andranamn.
Sanning 12 - Min mamma är en av mina bästavänner.
Sanning 13 - Cajsa Thörnros är lång.
Sanning 14 - Jag blir alltid kissignödig när jag kollar på bio.
Sanning 15 - Jag har min säng intill en vägg för att jag ska kunna ligga intill väggen och hålla utkik efter The Grudge.
Sanning 16 - Jag saknar Ryssby!
Sanning 17 - Damfotboll är något av det tråkigaste man kan kolla på.
Sanning 18 - Under den senaste tiden har jag blivit beroende utav The Sims och Tetris.
Sanning 19 - Gossip Girl är den enda orsaken till att jag startar tvn.
Sanning 20 - Jag har sömnsvårigheter och under längre lov vänder jag gärna på dygnen.
Sanning 21 - Jag sjunger i duschen och det låter hemskt.
Sanning 22 - Jag tillhör inte Justin Bieber's fanclub.
Sanning 23 - Håkan Hellström är min idol.
Sanning 24 - Jag är väldigt skadeglad.
Sanning 25 - Min favoritfärg är rosa.
Sanning 26 - Min ringsignal på mobil är ''Jia Clayton - Pocket full of sunshine''
Sanning 27 - Jag kan Sveriges nationalsång utantill.
Sanning 28 - Jag är väldigt oteknisk av mig.

hmm tankeställare

Vaknade för en stund sen pga att min mobil ringde så att hela sängen vibrerade. Den jag minst anade ringde och berättade en väldigt rolig men ändå tråkig sak för mig. Fattar dock inte varför h*n var tvungen att prata om detta just nu. Men kul att mina problem prioriteras först av mina vänner!
Det är nämligen så att ett par stycken här i samhället sprider ut elaka rykten om mig och pratar skit bakom min rygg. Människor jag inte ens känner! Hur kan man sjunka så lågt? Minns inte ett enda samtal jag har haft med dessa personerna. Ynkligt! Fittigt! TRAMSIGT! 
Egentligen vill jag inte bry mig, först allting med min bästavän, otrohet osv. Och nu detta? Jag blir så trött på allt skitsnack. Varför vill folk få mig att se ut som en dålig människa när det i själva verket är dom själva som är det genom att hålla på såhär? jag känner mig inte förtjänt utav detta skitsnack. Direkt efter samtalet ringde jag upp en nära vän och berättade allting, klat började jag gråta. Dels pga att jag är jättetrött och för att jag har haft en hyffsat dålig helg. Men hon visade sån medkänsla, precis så som en kompis ska visa. 
Aja i alla fall så sa hon att dessa personerna snackar skit enbart för att dom är avundsjuka. Men vad har dom att vara avundsjuka på? Jag lever ett medelklassliv, går i skola och gör saker som andra tjejer i min ålder gör. Något som dom själva också gör dvs?
Skillnaden är väl att jag har underbara vänner som står vid min sida genom allt, min familj är precis likadan. Dom finns alltid för mig och min mamma är praktiskt taget min en av mina bästa vänner. Kärlek till henne! Efter allting som jag har gått igenom i mitt liv så är jag så jävla lycklig och glad över att hon har stöttat mig och stått vid min sida genom allt det.
Och nu, vad ska jag göra nu? Vänta och se hur detta utvecklas eller? 
Nej, jag tänker inte sitta och låtsas som att ingenting har hänt. Nu är jag trött på dessa avundsjuka, patetiska människor som försöker förstöra andras liv för sin egen njutning. Jag tänker stå upp för mig själv! Jag ska visa vad jag går för. Ingen jävlas med mig!!



söndag

Godmorgon/godkväll? ;) det blev någonting mitt emellan för mig eftersom att jag har sovi hela dagen. Kom hem halv sex imorse efter att ha varit ute en runda med Mikaela. 
Nu sitter jag i soffan och kollar på film i min ensamhet. Min syster har sin pojkvän här så dom håller till inne på hennes rum. Funderar på att glo klart på denna filmen och sen sova igen. Är riktigt trött!

goodmorning sunshine!

Nyvaken och glad efter en extremt rolig fredagskväll med fint sällskap :) Mikaela sov hos mig inatt också så nu ska vi göra lite frukost och sen bara ta det lugnt resten av dagen. Skriver mer ikväll då jag har lite mer tid. Puss

trött på skitsnack

Jag är bara så trött på allt skitsnack som går omkring i denna lilla hålan. Varför kan ni inte bara komma och fråga mig om det är någonting? Istället för att fråga alla andra om det stämmer osv. Jag kan lova er att det enda svaret som är sant, det är det svaret som kommer ifrån mig. Jag vet bäst själv vad jag har gjort och inte gjort, därför skulle jag uppskatta om ni säger det till mig istället som sagt!
Är i alla fall glad för att det finns ärliga människor, vet inte vad jag skulle gjort utan alla er som skyddar mig i detta läget! Ni är guld värda.
Hur som helst, ikväll har jag kollat på första halvleken mellan Sverige - USA. Sen tröttnade jag och gick ut en runda. Var meningen att jag bara skulle gå en långpromenad, men det slutade med att jag hamnade på Hune för att träffa Mikaela och Sandra en runda. Jättetrevligt! Och Mikaelas hår var sjukt snyggt också. Nästan så att jag också blev sugen på att klippa kort. Men vet att jag skulle ångra det direkt, så det är inte värt det. ;)
Nu när jag kom hem kollade jag de sista tio minuterna av matchen och det slutade med vinst till vårt älskade Sverige med 2-1. Gillar egentligen inte damfotboll, men det kan vara kul att kolla på ibland!
Nu ska jag hämta jordgubbar i köket och sen bädda ner mig i min säng och kolla på Love and other drugs. Puss godnatt! :*

Förändring på bloggen

Nu har jag jobbat lite med min design ytterligare en gång. Dock blev det bara stilen på texten eftersom att jag inte orkar med en ny header osv just nu. Ska se om min kompis Jaquline kan hjälpa mig med resten av designen så att det blir fint och riktigt gjort. Nu ska jag äta tillsammans med familjen, mamma har lagat Kycklinggryta & Ris. Sen ska jag vänta och vänta och vänta på att Mikaela ska höra av sig. Är jättenyfiken på hur hennes hår ser ut nu.
Är sugen på en resa snart! Får snicksnacka lite med min mor om hon också är det, då kanske det blir en liten resa till de spanska kusterna.

Dagens låt

Maddi Jane - Rolling in the deep
Hittade denna tjejen för ett ganska bra tag sen, hon är sjukt duktig trots att hon inte är så gammal. Synd bara att hon började sjunga så tidigt, hennes röst kommer ju förändras sjukt mycket de närmaste åren. Men man får väl njuta av hennes underbara stämma ett tag till förhoppninsvis! Denna låten är dessutom mycket bättre än orginalet med Adele. ;)

onsdag! :)

Godmorgon allihopa! (:
Jag har alldeles precis vaknat och ligger nu i min säng med en skål jordgubbar, mysig frukost! Dock är det en stor humla som flyger omkring i mitt rum och sätter skräck i stämningen lite.. Vet inte hur jag ska döda den, haha!
Idag så ska jag bara ta det lugnt. Ska ut en runda och träffa Mikaela när hon har klippt sig, ska bli jättespännande att se hur det ser ut eftersom att hon har valt en lite mer annorlunda look! :) 
I helgen blir det Mellbystrand och Båstad för att träffa Kissie, får ju passa på att åka dit nu när hon också ska dit. Det blir ju trotsallt andra gången jag träffar henne ;) Får se hur mycket hon har förändrats.
Tänkte berätta en rolig sak också när jag ändå bloggar och inte har någonting annat för mig. 
Jag la upp denna bilden på facebook för ett tag sen, precis innan jag skulle ut med en god vän till mig.
Då fick jag en ganska rolig kommentar på bilden, där det stod. ''TUTTAR TUTTAR TUTTAR ÖVERALLT''
Kunde bara inte låta bli att skratta.. Mitt svar tillbaka blev; ''Jag kan väl inte hjälpa att jag är lyckligt lottad...? ;)''
Ha en fortsatt trevlig dag i solen mina vänner, nu ska jag ut och ta ett dopp i poolen!

solpaus och gossip girl

Har spenderat hela dagen inne i min säng, har inte ätit, inte druckit. Har bara känt att jag har behövt tid för mig själv. Därför sov jag alldeles för länge och sen drog jag igång gossip girl. Det slutade dock med att jag kollade på alla 23 avsnitten i säsong 2. Och det bästa är att det var bara för mig jag gjorde det. :)

Underbart väder har det varit idag, men jag drog ner rullgardinen och drog täcket över huvudet och det kändes bra faktiskt! Nu när min mamma har kört till jobbet och resten av min familj har gått och lagt sig ska jag ta mig ut i köket och göra någonting att äta. Detta blir det sista ni hör utav mig ikväll, och kanske resten av veckan också. Är upptagen imorgon och på torsdag. På fredag åker jag förmodligen till Mellbystrand med familjen en runda och då stannar nog datorn hemma. Behöver en paus från cyberspace.. Och jag vet att det kan betyda socialt självmord för endel, men för mig är det ett stort steg i rätt riktning. Det går bra nu, och allting kommer ordna sig till slut.
xoxo

i en annan del av mitt liv

Sitter och kollar på ett program med elever som ska ta examen för att få arbeta i en restaurang. Konstigt, att man ska behöva ta examen för det? Vilka konstiga regler det finns i USA. 
Om en stund kommer min syster hem och hämtar mig så ska vi till mormor och äta. Ska bli kul att hälsa på henne, det var ett tag sen eftersom att jag har så mycket annat för mig om dagarna. Men perfekt när hon bjuder på mat när mamma inte är hemma. Då slipper vi ju göra det själva, plus att vi slipper disken ;)

Ikväll vet jag inte riktigt vad jag ska göra, funderar på att höra med bästavän Mikaela om hon vill hitta på något. Myskväll med lite alkohol och gottigheter skulle jag behöva. Är på konstigt humör men vet inte varför, därför får jag hoppas på att denna kvällen blir bra så att mitt humör bli bättre.