smålandrunt

Nu har jag varit runt hela småland på bara två veckor, började hemma i markaryd - Ljungby - Ryssby - Växjö - Åseda - Träthult - Kalmar - Oskarshamn - Äshult :) Nice ju, ellerhur? Känns underbart att inte vara hemma i alla fall. Men imorgon bär det av till Ryssby igen för ännu en skolvecka. Skönt att man är ledig imorgon, och på fredag också. Så det blir bara tisdag, onsdag, torsdag i skolan innan jag åker hem till min kära familj igen :) I fredags åkte jag och Jessica till Oskarshamn på fest, var lite segt i början men sen var det ganska bra, åkte hem tidigt och somnade typ direkt. Igårkväll åkte vi till Kristdala på lite fest igen men det sög verkligen hängdase så vi träffade någon Johanna och gick en runda med henne och hennes pojkvän istället innan Robin och Amanda körde hem oss igen :)Idag har vi bara legat och latat oss, kollat på film och käkat makaroner och ikväll ska vi till Jessicas syster och hennes pojkvän för att kolla på film och käka chokladpudding. :) Trevligt!
Och förresten, vi var nere vid sjön igår och kollade när en massa människor körde bil på isen. Och det slutade med att jag och Jessica också tog oss en vända med Kims BMW. Jävlar vad det gick asså! Och kul var det :)

nyvaket är alltid bäst!

Första natten avklarad mitt ute i ingenstans. Vi gick och la oss ganska tidigt igår eftersom att det hade varit en lång skoldag och vi var båda sjukt sega. Men innan det så hann vi i alla fall med att hälsa på jessicas superduperfina häst! Jag klappade den och kände mig därefter väldigt stolt eftersom att det var den första hästen jag någonsin klappat. Jag är inte så förtjust i djur över huvudtaget nämligen, men detta gick bra! :)
Idag bär det av till IKEA för att köpa saker till mitt och Jessicas rum, ska bli skoj faktiskt. Och det var länge sen jag var där. :) Plus att vi ska till IKEA i kalmar, och där har jag aldig varit. I kalmar asså. Så det blir första gången man ser den staden. Wooh, detta kan bli bra.

tors - 27 jan.

Packar, lyssnar på musik och umgås med mina kära HR-vänner Nicole och Josefine :) Dom ville inte gå på matten och idrotten och eftersom att jag har slutat för dagen så lät jag dom vara hos mig tills deras buss går vid halv fyra. Känns dock som att vi har snackat om allt redan så nu sitter dom med sina mobiler och smsar och jag sitter vid datorn som vanligt. Haha!
Idag bär det av till de mörka småländska skogarna för att spendera helgen hos Jessica. Långhelg också så jag ska vara hos henne tills på måndag, men det ska bli skoj! Ikväll blir det pizza & vi ska även färga mitt hår. :)
Planer för helgen är IKEA, grillning och bowling. Sen kommer vi troligtvis göra en massa annat, men det är ingenting jag vet om ännu.
Nu är jag taggad på att komma ifrån Ryssby ett tag. Det ska bli riktigt, riktigt skönt! :)

saknar dessutom min favorit
håkis <3

klarar inte av mer.

Genom att känna mig själv så pass bra att veta vad jag tål, så känner jag nu att något har hänt med mig. Jag har förändrats både fysiskt och psykiskt. Min kropp hänger inte med längre och jag vet inte vad det är som har hänt. Alltind känns fel och jag vet inte vad jag ska göra åt det. Jag vill inte prata med någon om det, inte med någon som jobbar med att lyssna på problembarn i alla fall.. Känns inte heller som att det finns någon här som verkligen bryr sig. Jag visar inte hur dåligt jag mår utanpå, medans jag inuti mig själv gråter varje dag.. Vet inte hur länge jag ska klara av detta, finns det ingen enkel utväg från det här pågandet?
Tror inte någon av mina kompisar märker på mig att det är något, hoppas inte det i alla fall. Jag vill inte dela med mig av min smärta och få medkänsla för hur jag mår. Vill inte förstöra mina vänners skolgång och utbildning så istället förstör jag min genom att skita i allt. Vill bort från ryssby, bort från markaryd och helst bort från allt. Fan, nu mår jag riktigt dåligt..

sovmorgon!!!

En timme extra att sova på en måndagmorgon är inte helt fel, dock skulle jag behöva sova tio till.. Är så fruktansvärt trött efter en natt som har varit ett rent helvete. Grät mig till sömns men vaknade redan efter ett par timmar. Hade då jätteont i kroppen och fick för mig att jag hade slått mig själv i sömnen. Sen gick det upp för mig att jag alddrig skulle skada mig själv, inte ens omedvetet. Fast det kanske jag har gjort den senaste månaden? Jag har skadat mig själv inuti min kropp genom att falla för en kille som inte var mer än en idiot?
Jessica har kommit nu i alla fall, hoppas på att få tala ut med henne ikväll, berätta av mig allting och hoppas på att det gör saken i alla fall lite bättre.
Nu ska jag börja göra mig i ordning för skoldagen börjar om en halvtimme. Dagens schema är: Svenska - Arbetsmiljö och säkerhet - Lunch - Växt och djurliv (12.30-16.00)

trött på idioter.

Jag är så fruktansvärt trött på idioter så att jag inte vet vart jag ska ta vägen. Allt går bara fel och jag kan själv säga att det faktiskt inte är mitt fel, inte den här gången i alla fall.. Allting känns fel och det verkar som att mitt liv bara gå ut på att jag ska ha otur..

Ligger i sängen som känns ovanligt obekväm till skillnad från vad den brukar. Är ju inte de bekvämaste sängarna som vi har i Ryssby. Gillar läget ändå, slipper markaryd i alla fall. Har precis kollat klart på Avatar och sitter nu med ett liiitet leende på läpparna eftersom att Jennifer byter tillbaka till Ryssby imorgon <3


onödig information.

Har gosat ner mig i en härlig fotölj i vardagsrummet och kollar på skidor. Går inte alls bra för Svenskarna tycker jag, blir man förvånad?
Nu ska jag kolla på Avatar och sen duscha, klockan 16.00 ska jag ta bussen till Ryssby & det känns underbart att packa väskan och veta att man inte ska komma hem på två veckor :) Ska nämligen med Jessica hem nästa helg.

sön - 23 jan.

Äntligen någolunda klar med bloggen, orkar inte göra så mycket mer eftersom att jag är helt ovis inom allt med design osv. Nu sitter jag i mitt ostädade rum och väntar på att min syster ska vakna så att hon kan köpa cigaretter till mig som hon lovade. Mamma är liksom inte hemma & jag har inga cigg kvar.
Idag har jag planer på att färga håret och fixa naglarna. Åker till ryssby i eftermiddag eller ikväll, har inte riktigt bestämt mig för vilken buss jag ska ta ännu.
Nu har jag inte tid att skriva mer, för jag ska göra mig en riktigt god frukost och sen kolla på ''The last song'' igen. :)

bloggen under ombyggnad

Håller just nu på att jobba lite med bloggen, vet inte hur lång tid det kommer ta med troligen kommer den vara klar imorgon eller på måndag. Hoppas tålamodet sitter i er. PUSS!

lör 22 jan.

Vaknade tidigt idag eftersom att jag lovade mamma att vara barnvakt till min lillebror och min kusin under förmiddagen. Nu sitter dom uppe och spelar playstation och jag sitter här och bråkar med min dator samtidigt som jag tittar på Titanic. Funderar lite på att göra om min blogg, fast vet inte riktigt hur jag vill ha den. Ska snacka med Sarah och se om hon kan hjälpa mig att fixa den lite, hon är bra på sånt :)
Ikväll ska jag göra absolut ingenting, är så sjukt trött och har faktiskt inte lust att göra något heller. Imorgon bär det av till Ryssby igen och sen kommer jag förmodligen inte hem till markaryd försen om två veckor. Underbart det också, är trött på denna hålan, men ändå är det skönt att komma hem på helgerna. Hoppas verkligen det går bra att jag händer med Jessica hem nästa helg, annars stannar jag nog fan kvar i Ryssby..

ryssby - skidor med klassen

ryssby - skidor med klassen

fre - 21 jan.

Är hemma hos familjen nu, har varit det sedan igår eftersom att jag är ledig på fredagar nu :) Känns underbart attjag är ledig varje fredag resten av terminen. På tal om skolan, fy sjutton vad tiden har gått snabbt! Snart är detsportlov & det är faktiskt inte speciellt länge kvar tills det är sommarlov. Tiden springer iväg kan man ju säga!
I helgen ska jag ta det lugnt och bara vara. Hade tänkt städa plocka ihop lite i mitt rum här hemma också, bara för att jag har tid. Dock inte lust om man säger så. Men det är sånt som bara måste göras så det är bara att bita ihop! :) Nu sitter jag och snackar med Emma om Ryssbygymnasiet. Försöker peppa henne att börja där till hösten och jag tror att jag har fått med henne, wohoo.
Nästa helg ska jag med Jessica hem, ser fram emot det. Ska bli kul!

ensam i ryssby

Sitter i ryssby, helt ensam.. Har varit här sen klockan fyra och bara läst jakt sedan dess!
Om en liten stund kommer Jessica och då ska vi förmodligen göra i ordning på rummet. Vi båda har tagit med en massa saker att dekorera vårt enormt tråkiga rum med. Så jag hoppas att det blir bra :)
Mamma gick loss igår och letade fram en jävla massa saker som hon tyckte att jag skulle ha med mig, och det slutade med en tv, tvbänk, högtalarsystem och 4 väskor fyllda med mina kläder eftersom att jag tog med mig alla mina kläder hem innan lovet eftersom att jag skulle till Thailand och var då tvungen att ta med mig hela min garderob. Fråga mig inte varför..
Men tur var det att jag hade med mig så mycket. för jag köpte inga kläder i Thailand eftersom att alla kläder var så sjukt fula där! Inga helfärgade kläder utan det var alltid en massa mönster på dom, vilket jag faktiskt inte tycker är det minsta snyggt :P Nu sitter jag och lyssnar på musik och snackar med Emil som är ovanligt social idag. Strax kommer alla bilderna från resan :)

sön - 16 jan.

Jag känner nu att jag har varit dålig med uppdatering osv både sen innan och under min resa till Thailand. Fast nu är det så att jag faktiskt har tröttnat på att blogga med tanke på att jag ändå inte reklamerar min blogg så att folk ser och kan gå in på den och läsa om mitt liv. Jag ser detta mer som en dagbok och bryr mig inte om ifall folk inte läser och kommenterar för det är helt och hållet deras val och jag tänker inte lägga mig i det.
men jag har också bestämt mig för att i alla fall skriva ett inlägg om dagen och dom inläggen kommer har likadan rubruk varje dag, dvs dag, datum, månad.
Väldigt casual rubrik ;)

Idag blir det ryssby, har redan lagt fram allt utom kläder som jag ska ha med mig. Tv och tvbänk står lastat i bilen redan :) Jessica skulle ta med sig en DVD så nu kan vi glo på film hur mycket vi vill, wihoo!

kan inte sova..


Fasiken vad jobbigt det är att åka till andra sidan jorden och sedan komma hem. Det tog mig runt en vecka att vänja mig vid att man var 6 timmar före där. Sen kommer jag hem till Sverige mitt i veckan då jag ska till skolan osv. Jag går och lägger mig klockan 6 på kvällen och vaknar ungefär vid fyra på morgonen..
Mamma säger att det kommer ta ungefär en vecka innan jag har kommit in i de rätta rutinerna igen, men orkar man verkligen vänta så länge? haha jobbigt läge kan jag ju säga!
Bilder från Thailand kommer ikväll eller imorgon, har inte tid idag då jag ska fixa naglarna om ungefär en timme hos Pernilla och efter det ska jag till Sara och hämta en tröja :)

Begravning i eftermiddag, kan inte fatta att det snart har gått en månad sen du gick bort. Det käns som igår då det fortfarande gör lika ont i mig att tänka på att en del av mig gick bort alldeles för tidigt.
Älskade gamlamormor, hoppas du har det bra där du är & att vi träffas igen. Jag älskar dig!

hemkommen till sverige!

Inatt 03.20 svensk tid landade vi i köpenhamn igen, vilket var en underbar känsla. Tiden i Thailand har varit fantastisk! Dock hade jag hemlänktan de sista 4 dagarna, fast eftersom att det var så varmt så hade vi alltid något att göra, bada, sola osv så tiden gick snabbt i alla fall. :) efter 14 timmars turbulens från Thailand till Danmark så vill jag inte se ett flygplan igen på ett tag. 10 timmar tog ditresan och 14 timmar tog hemresan eftersom att vi mellandlandade på Arlanda i Stockholm. Men till slut var vi också hemma och mamma mötte oss i ankomsthallen på kastrup.
Var hemma vid runt sju i morse, och jag somnade direkt och vaknade redan vid tio. Satt alarm på klockan 12 innan jag somnade, och trodde egentligen inte det skulle räcka. Men eftersom att jag ska åka till ryssby vid 13.20 så var jag tvungen att gå upp vid 12. Men jag är uppe redan i alla fall och ska strax göra mig i ordning. Ska möta Johanna vid stationen vid 13.00 så ska vi ta en cigg tillsammans innan jag åker. :) Nu har jag inte tid att skriva mer eftersom att jag har så pass mycket som jag måste ha gjort innan jag ska åka. Mitt rum ser dessutom ut som ett sopnedkast, men så är det när man ger sin mamma fritt tillträde i två veckor..
Ni får ha det bra, så uppdaterar jag mig så fort jag får tid över osv. Puss!