sjuk och (sjukt) förbannad

Sitter i skolan med världens hemskaste förkyldning. Har spenderat hela fördmiddagen ute i skogen med klassen vilket inte direkt gjorde mig friskare. Nu regnar det ute och jag sitter i klassrummet och bloggar.
Är dessutom jävligt förbannad på alla idioter det finns, som bara tänker på sig själva och inte andras bästa. Visst, jag tycker att man ska tänka på själv i förstahand. Men det menar inte att man inte ska tänka på andra också.

''Berätta aldrig för mycket för den du litar på, för den personen litar också på någon annan''
Ett citat som passar in på denna dag.

Ligger i sängen och läser en engelsk bok s...

Ligger i sängen och läser en engelsk bok som vi läser i skolan. Sjukt tråkig och jag fattar ingenting. Tur att det är många bilder i den med tanke på att jag verkligen hatar att läsa. Har bara läst ut en bok i hela mitt liv. :) duktig flicka! Blir strax att sova, känner att det behövs efter en jobbig måndag i skolan :) regnet slår mot fönstret så vi får se hur det blir med sovandet..


Lagom fräsh bild på mig men mina två fina ...

img_7302 (MMS)

Lagom fräsh bild på mig men mina två fina kompisar är lika fina som vanligt :) en otroligt bra helg har nu kommit till sitt slut och ikväll åker jag tillbaka till ryssby igen. :)


Gott med en drickyougurt!!

img_1459 (MMS)

Gott med en drickyougurt!!


Vad gör vi? Nu kör vi.

img_8068 (MMS)

Vad gör vi? Nu kör vi.


firar helg hemma hos mig!

Har inte blivit så mycket bloggande denna veckan pga min brist på dator. Min egen har varit borta i snart två veckor och jag vet inte riktigt när jag får tillbaka den. (snart hoppas jag..) 
Sen så har min lillebrors datorsladd gått sönder så kan inte använda hans heller. Vilket är min gamla, men anyway. 
Just därför har jag inte bloggat på ett tag, så ni får ursäkta mig!
Har haft en sjukt bra vecka i ryssby i alla fall. Med mycket skratt tillsammans med de saknade vännerna, framförallt min klass! 
Jag åkte hem igår, eftersom att jag är ledig på fredagar. I alla fall tills de individuella valen börjar. Då hade jag tänkt läsa dubbelt och ha ett individuellt val till :)
Idag kommer Nicole hit och ska vara här hela helgen. Sounds like fun? Ellerhur! 
Jag är jättetrött och kommer inte orka göra någonting denna helgen så vi får se hur det blir med den saken! Vad har ni själva gjort denna veckan? (Äh, vem försöker jag lura? Jag har inga bloggläsare kvar efter denna bloggtorkan..)

Sitter i skolan och har friluftsliv. En le...

Sitter i skolan och har friluftsliv. En lektion som varar till klocka fyra.. Jag orkar verkligen inte! I eftermiddag ska jag ligga i min säng och tycka synd om mig själv bara för att jag är jävligt trött! :( ciao.


Rysssssbyyyy

Sitter i skolan och väntar på att fritids ska köra mig och Jessica till Klockargården så att vi kan kolla på ett nytt boende. SKOJ!
Klarar inte av att bo på internatet uppe vid skolan då vi kräver lugn och ro när vi ska sova. :)
Andra dagen i skolan avklarad. Nu är det två dagar mindre till sommarlovet 2012, positiva tankar allihopa..

Höstterminens schema med små ändringar var...

img_4077 (MMS)

Höstterminens schema med små ändringar varje vecka. Men såhär kommer det se ut från grunden! Är faktiskt ganska nöjd, med sovmorgon varje måndag till 09.00 och vissa dagar 10.10 (y)


Bild på världens underbaraste lillebror so...

img_0742 (MMS)

Bild på världens underbaraste lillebror som jag kommer sakna sjukt mycket nu när jag flyttar! Ska strax ut och träffa Mikaela en runda innan jag tar bussen vid fyra med Emma :) ha det bra Markaryd! Vi ses två dagar i veckan.


Godnatt


Girls night out..?

Kom precis hem efter att ha varit ute en runda med Mikaela. :) Satt i Brunnsparken och snackade. Sen kom Jonte och Max och höll oss sällskap lite. Fick en trevlig pratstund med dom och även en massa skratt!
Sen kom även Celina ut efter att vi hade tjatat på henne rätt länge. Men hon skulle springa runt till varenda människa som gick förbi och berätta en massa saker osv för dom. Roligt :)
Kom i alla fall precis hem och nu sitter jag i soffan, bloggar, dricker fanta (<3) Och kollar på ''The last song'' Underbar film och killen är ju sjukt snygg!
Blir att sova när filmen är slut för imorgon blir det att packa färdigt innan Emma kommer hit för en pratstund innan vi båda sen åker HEM till vårt kära Ryssby :) Ciao!

Jag just nu....

...

Åh, massor med saker att göra!

Imorgon flyttar jag ju som sagt tillbaka till Ryssby så nu har jag massvis med saker att göra. Tvätta, packa, städa osv osv osv. Vill bara lägga mig i sängen och blunda för alla sysslor. Det hade jag kunnat göra om min mamma hade varit hemma, men nu är hon inte det och jag får klara mig själv. Haha...
Har precis gjort lite mat, blev Tacos i min ensamhet här hemma.. Min syster skulle hem till Alex och vara där hela kvällen så om några timmar, när Mikaela har varit ute med Emma en sväng så kommer hon hem till mig och myser! Världens bästa vän ♥

Dop för finaste lilla Tristan <3

Har ju varit på dop idag för min fina lilla brorson Tristan idag. Jättefin cermoni i kyrkan och sen fika uppe i västanå. :) Var hemma igen vid fyra. Lagom tid. :)
Finaste lilla Tristan ♥
Fina Felicia! Faster Saras ögonsten ♥
Finaste lilla Tristan ♥

Iväg på barndop....!

Nu sticker jag strax iväg på barndop för min älskade lilla brorson Tristan. :) Ska bli jätteskoj! Ciao

Perfekt att gå runt med solglasögon på sig...

img_2485 (MMS)

Perfekt att gå runt med solglasögon på sig hemma när man ser förjävlig ut! Idag är påsarna STORA!!!


Svar från dagens frågestund del 1.

Från http://sssophiies.blogg.se/ -
- Bästa&sämsta med att blogga?
svar: Det bästa måste vara att få bra respons och fina kommentarer från läsare :) Och det sämsta måste nog vara att man alltid känner sig så beroende och skyldig att uppdatera. Ibland har man ju helt enkelt inte tid men gör det ändå för sitt eget bästa!
- Favoritmat?
svar: Jag är ju en ''Medelklass svenne'' och säger Tacos. Jag älskar verkligen tacos och skulle kunna äta det varje dag utan att tröttna (tror jag..haha)
- Favoritfärg?
svar: Rosa helt klart.

Från http://aamaziing.blogg.se/
- Drömresemålet?
Jag skulle vilja åka till Brazilien. Så därför är jag jätteavundsjuk att mina föräldrar ska åka dit i början på 2012.

Från http://nolongerironic.webblogg.se/
- Vad är din favoriträtt?
Svar finns längre upp på svar till en annan läsare :)

Från http://guevacci.se/
- Vilka killbloggar följer du?
svar: De enda killbloggarna jag läser är Gaybloggen eftersom att Amir är så jävla cool! Och även Hugo Rosas blogg för att han är så jävla snygg! Sen läser jag även en väns blogg. Robin Sköneskog heter han. Och han får en fet länk HÄÄR
Hoppas ni uppskattar svaren. Kram på er sötisar!


Frågestund!

Tänkte dra igång en liten frågestund för er. Ni har nu chansen att fråga mig precis vad ni vill och svar kommer upp i ett senare inlägg ikväll eller imorgon. Ta chansen! :)


Ny header.

Hejsan bloggen. Har lånat min systers dator en snabbis för att göra en ny header. Gick snabbt eftersom att jag visste precis hur jag ville ha den.
Detta inlägget tar strax slut eftersom att datorn dör vilken minut som helst. Ville bara höra vad ni tycker om den nya headern? Tyck till! 
Ciao.

Mormor kom hem från Ullared med en bunt ny...

img_7619 (MMS)

Mormor kom hem från Ullared med en bunt nya vita bh;ar till mig. Bara att le och se nöjd ut! För det var jag verkligen :) bh;ar är ju något man aldrig kan få för många av :)


Videoinlägg - blondinskämt


Deprimerande väder hela dagen och det visa...

img_2904 (MMS)

Deprimerande väder hela dagen och det visar inte ett dugg bättre imorgon och resten av helgen.. Vad har ni för planer för denna helg? :)


Gissa om jag ser fram emot årets höstkolle...

img_3242 (MMS)

Gissa om jag ser fram emot årets höstkollektion! Vilken är er favoritbutik som i princip alltid har det ni letar efter? :)


Bloggar nu i brist på annan sysselsättning...

Bloggar nu i brist på annan sysselsättning bara för att jag kan. Ligger i sängen och tänker på vad jag ska drömma om inatt. Kalla mig efterbliven eller något, i dont mind. ;) men jag kommer dock inte fram till något vettigt. Undra varför? Förlåt för bloggtorkan, men det är ju som sagt för att jag inte har någon dator för tillfället. Var ju meningen att jag skulle ha min gamla dator nu när den nya är på lagning, men jag lyckades ta sönder batterisladden så nu går den gamla inte att laga. Yay me.... Jag ska alltid lyckad med det i princip omöjliga.. Jag menar, hur ofta är det en knapp som lossnar på ett tangentbord? Och hur ofta går en batterisladden sönder bara sådär? Jag har alltid otur.. Men nu har jag min iphone, som funkar typ precis likadant som min xperia som jag hade innan. :) Aha, tänkte dra upp vad jag har gjort idag. Sovit länge, kände mig förtjänt av det nu efter att jag har jobbat. Sen så umgicks jag med min syster och Alex en stund. Har även träffat Mikaela, Emmy och Celina en stund ikväll och det var trevligt! Nu ska jag strax sova. Det kommer ju en dag imorgon också. Eller det är ju förresten idag...? Detta blev ett långt mobilinlägg. Hoppas ni orkade läsa. Eller oj, kom på att jag inte bryr mig ;) godnatt PUSS


Mikaela berättar blondinskämt

Mikaela berättar Blondinskämt


Sitter ute i kvällssolen och tar en cigg m...

img_1227 (MMS)

Sitter ute i kvällssolen och tar en cigg med min syster och Alex :) vad gör ni?


Kär i lampan som vi köpte på Ikea för ett ...

img_5226 (MMS)

Kär i lampan som vi köpte på Ikea för ett tag sen. Är den inte sjukt snygg? Tror jag ska ha en i mitt nya rum sen också. Fast i så fall den stora modellen typ i ett hörn? Går ju inte att ha den mitt i rummet eftersom att den hänger så långt ner och är så pass stor. Men sjukt snygg i alla fall! :) vad tycker ni? Hiss/diss?  Ciao


videoinlägg


Fel rubrik på videon. Detta är ett klipp jag spelade in när jag var i thailand på nyråsafton. enjoy!

Sitter på jobbet och väntar på färg. Säg n...

mms_img67118 (MMS)

Sitter på jobbet och väntar på färg. Säg någonting positivt med att man stiger upp halv sju. Stressad som fan för att hinna klä på sig och cykla de 5 km man har till jobbet och vars där klockan sju? Det roliga är ju att färgen räckte i en timme och ny färg skulle vars här klockan nio. Nu är klockan snart halv elva och jag väntar fortfarande :)


- Värk överallt....

Hejsan alla bloggläsare. :) Är hemma från jobbet nu, har slitit i ett par timmar ikväll också. Så imorgon så är det bara 3-4 timmars arbete innan allting är klart och så får jag hämta min Iphone! :)
Kan knappt skriva. Har jätteont i mina fingrar och händer! Trängingsvärk? Nej träningsvärk har jag i benen efter att ha cyklat 2 mil idag. Duktig är jag!
Nu ska jag försöka få tag i Mikaela och hoppas på att hon inte har glömt att vi skulle träffas idag. :)
ciao!

- Jobba, övningsköra, jobba

Jag har knappt tid att blogga nu när jag jobbar. Förlåt för bloggtorkan jag ska bättra mig så fort det inte är så mycket! Nu är jag i alla fall hemma. Har jobbat från klockan 9 imorse och kom hem klockan 3 i eftermiddag. Nu håller jag på att hjälpa mamma att laga mat. Gör thaimarinerat kött med potatis och sås. :)
Sen, efter maten blir det ut och övningsköra och sen blir det ytterligare några timmars jobb ikväll. Hujedamig!
Btw, har min lillebrors dator så de enda bilderna som kommer upp får bli när jag mobilbloggar. Ciao!

Bloggtips - 2


Läs denna söta tjejs blogg! Här får hon en FEEEET LÄÄÄNK av mig :)

Film och ladda upp batterierna

Nu ska jag bädda ner mig i sängen och kollar på en film. Och sen är det dags att packa ner datorn och skicka iväg den till Tyskland. Den har nämligen gått sönder i tangentbordet..
Kvällens film -

Bloggtips - 1


En jättesöt tjej - läs henne blogg här
Kram på dig tjejen!

- Händiga kvinnor jobbar länge och tufft

Är hemma efter en heldags jobb ute hos min morbror nu. Håller på att måla om hans hus från gult till grått. Blir jättefint, kanske bara för att det är jag som gör det? ;)
Är jättehungrig eftersom att jag har målat hela dagen så mamma gör min favoritmat. Lasagne, MUMS!!
Sen ikväll ska jag ut och övningsköra och efter det blir det att relaxa och slappna av till en bra film för att sen ladda upp batterierna och jobba imorgon också. Längtar efter min Iphone.. Buhu!

Intresserad utav länkbyte?

Är du intresserad utav fler och olika läsare? Och vill du i så fall göra ett länkbyte med mig?
-För er som inte vet vad länkbyte är eller innebär så betyder det bara att jag rekommenderar din blogg i min blogg. Gör ett inlägg om dig och har även med adressen till din blogg- 
Låter detta spännande och intressant? Kommentera detta inlägget med ''Jag är intresserad'' eller något :)



- Dagens fråga: Vart skulle ni vilja åka på semester?

Tänkte slänga in en dagens fråga nu innan jag startar filmen. 
Vart skulle ni vi vilja resa någonstans på semester? Och varför just dit? :)



- Never back down

Dags att starta kvällens film och krypa ner i sängen. :)
Ikväll blir det Never back down, någon som har sett den?




- Man måste dö några gånger innan man kan leva.

Kollar runt på internet efter kläder, skor och accessoarer och blir hela tiden lika förvånad över hur dyrt allting har blivit. Innan kunde man klicka hem hur mycket som helst och studiebidraget räcke. Men här sitter jag nästan helt pank efter att ha spenderat hela sommarlönen på absolut ingenting? Eller jo, någonting har jag ju lagt pengarna på. Mest onödiga saker så jag skäms.. Haha! Mamma säger att jag är oansvarig ekonomiskt. Och det får jag väl hålla med henne om. Men jag är bara en ungdom, det är inte meningen att jag ska hålla reda på mina pengar ;)
Har hittat hur mycket snyggt som helst, om jag hade kunnat så hade jag beställt hem allting nu direkt, men det vet jag att mamma inte skulle gillat så tror jag låter bli.
Avslutar denna dagen med film och mys i sängen med en kopp kamomillte och sen ska jag sova. Imorgon blir det upp tidigt för sista arbetsveckan och sista sommarlovsveckan. Lika bra så att man kommer in i rutiner till skolan börjar igen.
Ni som känner mig och har läst detta inlägg kommer säkerligen reagera på att jag inte kommer kolla på El Clasico ikväll. Och nej, det kommer jag inte. Jag hade först planerat att jag skulle se på matchen men är verkligen jättetrött och börjar få lite ont i huvudet igen så har bestämt mig för en film och sen sova. 
Men självklart spelar jag in matchen och har mina trogna fina vänner som hör av sig som vanligt när det blir mål så imorgon kommer jag förhoppningsvis vakna upp och läsa bra nyheter!

Inspiration.

Lowkey Shirt från Nelly.com för 349 SEK.
Ice Flower Blouse från Nelly.com för 259 SEK.


Kali Traousers - DEPT - från Nelly.com för 899 SEK.

Fotbollskväll!

Skönt med jobb den sista sommarlovsveckan. Nu blir det fotbollskväll med Malmö FF - AC Milan och senare ikväll El Clasico. FORZA BARCA!

Godmorgon världen

Godmorgon bloggen och alla människor där ute som har halkat in på min blogg utav.. misstag kanske? Vad vet jag :)
Jag har i alla fall precis vaknat och är fortfarande jättetrött. Somnade ganska sent inatt pga att jag hade fruktansvärt ont i huvudet och svanken, vilket gjorde att jag kände mig spyfärdig? Hmm.. Jättejobbigt var det i alla fall.
Nu ska jag strax göra mig i ordning och åka med mamma och handla. Måste ha en ny sadel till min cykel så att jag kan ta mig till och från jobbet denna veckan. Och sen behöver jag också en ny ansiktskräm. :) Skriver sen, ciao!

Lördagsmys!

Om det inte vore för lördagsmys så skulle det inte finnas något fredagsmys! Bara så att ni alla vet.


Och vad vore lördagsmys utan den godaste drickan i världen? Ingenting!
Plus att jag är ensam hemma och då är det tillåtet att dricka direkt ur flasken. Woopwoop! Kan ju nästan inte bli bättre nu. Jo det kan det för imorgon är det bara en vecka kvar tills det bär av till saknade Ryssby och alla kompisar igen! :D

Städa städa... och städa!

Så nu har jag städat och gjort det i ordning här hemma så att familjen kan komma hem imorgon igen! Är verkligen jättetrött idag och känner mig inte alls taggad till något. Sara var här en runda innan så vi satt och snackade om allt mellan himmel och jord, gamla minnen osv. Oehört trevligt! Ikväll blir det film och mys i sängen och sen ska jag sova gott. Imorgon blir det upp tidigt så att man sen är redo för jobb på måndag morgon! :)

No-blogging moment.

Känner att jag har varit väldigt off med bloggandet idag. Sorry för det kompisar men behöver lite egentid just nu. Är trött som ett djur och mätt som en .. mätt människa? Haha! Har precis ätit kinamat eftersom att jag inte orkade laga mat själv idag. Man får faktiskt lov att vara lat ibland!
Men i alla fall, skulle bara blogga för att låta er veta att jag lever. Nu lämnar jag min blogg för idag och återkommer imorgon. Dags att dra igång ännu en film och sova lite mer. Är riktigt trött!

Fredagsmys med Mikaela. :)

Ligger i sängen med Mikaela och snackar. Har haft en jättemysig dag och kväll faktiskt. Var ute en sväng innan och kollade läget. Ingenting hände som vanligt så vi gick hem. Här kommer snyggisbilder!




Älskar dig <3

Tråk!

Är verkligen jätteuttråkad.. Har ingenting att göra och ingen är hemma. Mikaela skulle ut och springa en runda och sen skulle hon höra av sig till mig. Jag som vill att hon ska komma hit NU! Direkt..
Plus att jag vill åka till Kalmar idag och kolla på Veronica Maggio. Men ingen, absolut INGEN vill köra. Taskiga människor det bor här.. Jag har bestämt mig för att köra varenda jävel som frågar mig efter skjuts när jag har körkort. Eftersom att jag själv vet hur sur jag blev när ingen ville köra mig..
Nu kom min låtsaspappa hem, fast snart drar han igen. Och snart kommer min syster hem igen med sin pojkvän som ska vara här hela helgen. Kommer väl sluta med att jag får diska och städa efter dom som vanligt. Jag hatar mitt liv just nu. Ska ta ett glas cola och sen lägga mig i min säng, kolla på film och vara deppig en stund. Åh varför bor jag i Markaryd? Skulle kunna skriva en hel bok med bara saker som är negativa med detta stället..
Förlåt för att jag är emo.. Skriver sen när jag har blivit gladare, typ när Mikaela har kommit. Ciao

Mästerkocken lagar tacopaj.. MUMS!

Precis lagat tacopaj som får stå för dagens måltid. Blev jättegott och jag är stolt över mig själv!


Och som vanligt har jag min trogna Bravo Tropisk juice vid min sida ;)

Lillebror dansar till Hannah Montana

Haha frågade precis min lillebror om han ville låna min dator och spela. Han blev jätteglad och säkert lika förvånad över hur givmild jag var. Brukar ju aldrig låna ut min dator till honom eftersom att jag vet att han tar sönder i princip allting han får tag i.
Men i alla fall, jag sa till honom att han var tvungen att dansa och sjunga till 3 valfria låtar om han skulle få ha min dator. Han gick med på det och hans låtval blev:
Hannah Montana - I'm still good
Eric Saade - Manboy
Eric Saade - Popular
Jag tänkte ladda upp filmerna här (eftersom att jag filmade) men dom var för stora så det går tyvärr inte, buhu. Ni hade nog skrattat lika mycket som jag gjorde när ni såg det.

It's friday, friday gotta get down on friday

Äntligen är det fredag, har sett fram emot denna dag sen förra fredagen. Haha jag älskar fredagar! Dock så har jag ju sommarlov och är ledig varje dag till nästa vecka ;) För då jobbar jag i några dagar och sen börjar skolan den 22e. :)
Back to the BIG thing med fredagar. Ikväll blir det mys med tacopaj, cola och film med världens bästa Mikaela. Familjen åker till Mellby i eftermiddag och sen är jag ensam hemma hela helgen. Underbart! De sista dagarna på mitt lov får jag sova länge och i lugn och ro, hihi!

En runda ute med Mikaela. Slutade med en rädd Sara!

Precis hemkommen efter att ha varit ute en runda med min fina Mikaela. Jättetrevligt som vanligt! Gick och satte oss i brunnsparken och snackade skit om allting i princip. Finns ju ingenting bättre att göra så varför inte liksom?
Det kommer några random och gick förbi oss, dom glodde som fasen och självklart glodde vi tillbaka. Sen började dom skrika och göra en massa konstiga ljud så när dom hade gått iväg en bit så skrek vi äckel till dom. Då stannade en av killarna, som för övrigt är sjukt läskig och äcklig. Kallas ''Kim Kines'' och ''Kim Korean'' och det säger ju allting, eller?
Han sa någonting till oss, lyckades inte höra vad. Men jag blev i alla fall jätterädd att han skulle mörda oss eller något. Haha, typiskt mig..
Men vi överlevde och nu är jag hemma igen. Väntar på att en film ska bli klar så att jag kan somna till den, fast det är i och för sig inte så säkert att jag somnar. Mikaela gav mig ett filmtips och hon sa att den var otroligt bra. Klart jag måste se den då, som den filmnarkoman jag är.

Desperat efter något att göra. Forever alone?

Nu efter att jag har duschat har jag inte alls lust att lägga mig i sängen och kolla på film. Jag har har överskotsenergi och är extremt röksugen! Nej jag vet att det inte är bra att röka, många av mina kompisar säger det till mig dagligen. Men jag kan inte sluta röka bara för att någon säger det till mig? Det krävs egen vilja för det. Och nej, tro inte att jag inte vill sluta. För det vill jag verkligen. Bara det att det är så otroligt skönt att gå ut och ta en cigg när man är sur, ledsen eller stressad. Finns nog ingen mer lugnande känsla.
Men i alla fall, mamma har inte köpt några cigg till mig så kan inte röka, och jag är småsur på en kompisar som hela tiden ska vara så satans uppkäftig. Fattar inte hur hon kan leva med sig själv ibland. Ni kan inte ens föreställa er hur hennes temperament blir när hon inte får som hon vill. Jag lovar er!
Menmen, ska se med Mikaela om vill hänga med ut för det här duger inte. Jag vill inte sitta här och glo mer :(

Filmkväll!

Efter att ha varit ute och övningskört i ungefär en timme så är jag nu hemma igen. Ska ta en härlig dusch nu och använda min nya hårinpackning.

Kan undras om den är bra? Hm.. Någon mer som använder denna produkt kanske? I så fall, är den bra? :)
Sen ska jag jag bädda ner mig i sängen efter att ha gjort en kopp varm choklad. Känner mig faktiskt lite sjuk/förkyld? Konstigt att jag alltid känner mig det när sommaren börjar ta slut och det börjar bli kallare. Aja, snart är vintern här. Gilla eller ogilla? Får bli något därimellan. Jag gillar julafton!

Firefox/Crome?

Har laddat ner Firefox igen nu, har börjat tröttna på Google Crome, så jobbigt att man ska behöva skriva in sitt användarnamn/hotmail varje gång man ska logga in på facebook osv. Men nu är det bra igen med mitt älskade firefox! Jag har saknat alla fina teman man kan ha på det. Och texten som är helt annorluna när man skriver. Det ser mycket finare ut + att min dator har mer rosa nu ;)

Ni får ursäkta denna impulsiva bild och acceptera att man inte kan vara 100 fräsh varje dag. Ciao!

I väntan på att övningsköra :)

Lyssnar på Kent och väntar på att min låtsaspappa ska komma hem. Jag ska nämligen ut och övningsköra idag också! Lika bra när man ändå är hemma. Nästa helg flyttar jag igen, ska bli otroligt skönt att komma tillbaka till Ryssby och alla underbara människor! :)

Erik Segerstedt - Wherever you are


städat färdigt!

Så, nu har jag städat klart. Det tog inte lång tid va? :) Det är pga att det i princip bara var kläder som låg på mitt golv. Så det var bara att lägga dom i tvätten och sen dammsuga och lite sånt smått och gott. Och woila! Nu är det färdigt och fint igen :)
Dock så blir det riktig storstädning sen när jag får mitt nya rum som jag får när som helst. Vi ska bara tapetsera upp fondväggen först sen är det klart! 


städning pågår

Nu ska jag göra mamma glad och städa mitt rum. Det kommer ta hela dagen med tanke på hur det ser ut. Dvs som ett BOMBNEDSLAG. Menmen då är det bara att sätta igång. Hoppas er dag blir roligare och bättre än min. Fast om ni ska till Hässleholmsfestivalen så är det ytterst tveksamt! Haha.

Mobilblogg - sitter i köket, äter frukost ...

Mobilblogg - sitter i köket, äter frukost och pratar med mamma. Vi tjaffsar lite om min iphone. Jag säger att jag vill ha ett skal som bara går runt sidorna, medans hon tjatar emot och säger att det ska vara över baksidan med. Hon vägrar verkligen inse att det är min telefon och inte hennes? Hm.. Mammor...


Skype med en idiot.

Sitter och snackar i skype med en idiot. Han är nog seriöst den mest efterblivna människan som finns i hela universum. Menmen, det kan ju trots allt inte han hjälpa.. :)
Nu ska jag strax sova hade jag tänkt, eller i alla fall lägga mig i sängen och kolla på en film. Är inte det minsta trött ännu men får väl lägga mig och hoppas på att bli det någon gång! Godnatt allihopa. PUSS

Framtidsplaner!

Har precis varit ute med Mikaela och snackat lite. Fan vad skönt det är att ens bästakompis bor så pass nära att om vi möts på halva vägen så tar det bara ca 2 minuter och gå. Men i alla fall, vi har snackat om framtiden och så. Nästa sommar bestämde vi oss för att dra till Lalandia, Danmark och hyra en stuga. Inte för att bada då, men för att ta båten över till Tyskland och handla en jävla massa sprit och sen bara festa loss! Hur bra låter inte det? ;) Sen ska vi även åka till Thailand efter studenten. Alltså år 2013! Hihi det kommer bli sjuukt nice säger jag bara. Längtar som en idiot..
Vi kom även överrens om att ingen av oss vill vara kvar i Markaryd. Så nu har vi planerat att vi ska flytta till Helsingborg tillsammans efter studenten. Vi ska söka jobb där ett tag innan och sen drar vi. Så sjukt braa! Jag vill ärligt talat bara härifrån! 
Älskar dig min bästastevän, you are the best!


Var ute en runda

Kom precis hem efter en runda ute med Mikaela och Emma. Satt och snackade lite borta vid bibliotekstrappan och eftersom att dom båda har Iphone 4 så satt jag och knappade lite med dom för att jag längtar så jädrans mycket efter mig egen. Vet inte om jag ska ha vit eller svart, vad tycker ni? :)
I alla fall så satt vi där och snackade, men sen blev det jättekallt och Mikaela behövde gå på toaletten. Dom ville då gå till fritidsgården men det ville inte jag eftersom att jag inte gillar det stället och verkligen inte människorna som brukar vara där. Syftar på en speciell person som jag HATAR!
Men jag gill hem och dom gick dit så ny sitter jag här och skriver så det glöder i fingrarna. Funderar på att ta en dusch och sen bädda ner mig i sängen och kolla på film resten av kvällen. Dock har jag redan sett alla filmerna jag har på datorn så får väl kolla igenom hela hyllan vi har i vardagsrummet. :)

Jag ömsar skinn..

Glömde säga att jag har bränt sönder mig i solen. Så nu, när jag vaknde innan så la jag märke till att jag har börjat fjälla jättemycket på brösten och axlarna. Nej!! Detta får bara inte hända. Inte det minsta snyggt att vara helt fläckig ju. Jaja, det får bli brun utan sol på de vita fläckarna jag kommer få då. Deprimerade kramar till er alla där ute som lider med mig. LOVE YOU FRIENDS!

Sluta åska och blixtra, det räcker :(

jag hatar verkligen när det åskar och blixtrar. Så därför tycker jag att det ska sluta gör det nu. Jag är jätterädd och ensam hemma, perfekt kombination. Funderar på att ladda ner ett par bra filmer och spendera hela dagen i min säng, finns ju inget bättre att göra när vädret är som det är. Åh, jag vill verkligen bort från Sverige när det ska hålla på och regna såhär. Någon som håller med mig?

I väntan på att filmerna ska bli klara så ägnar jag mig åt lite körkortsteori, jippi!!

Godmorgon!

Ligger i sängen, i princip nyvaken och har damp på mitt tangentbord. Igår så lånade nämligen min lillebror min dator och nu när jag fick tillbaka den så var där ingen ''kommatecken-knapp''
Fyfan vad förbannad jag blev! Och nu har jag fått tillbaka knappen, men tror ni den vill sitta fast? NEJ! Klart som fan den inte vill. Arrrrrrgh...

Hm, denna kväll?

Kom precis hem efter att ha varit nere vid guldpärlan en sväng. Där var typ 10 personer och vädret var sådär. Över sjön såg man hur det blixtrade, men inget muller. Jätteläskigt! Så jag, Celina, Sara, Alexandra och Sandra stack in till byn istället. Hamnade vid turken men sen stack jag hem. Ingen mening att vara ute när vädret är dåligt och ingenting händer. Men i helgen blir det la fiesta i alla fall! 

Hoppas ni lägger märke till hur smutsig min badrumsspegel är..

Övningskört!

Hemma nu igen, har precis varit ute och övningskört. Det gick skitbra faktiskt! Har verkligen börjat komma in i det där med växlingen och så. Behöver dock öva lite på att bromsa i tid. Det blev lite snabba kurvor ikväll, haha!
Vädret suger i alla fall, så det blir nog ingen fest nere vid guldpärlan. Men hade tänkt överraska Alexandra med ett litet party hemma hos mig i helgen ändå när mina föräldrar inte är hemma. Undra om det uppskattas? ;)


Ut och övningsköra!

Nu bär det av ut på äventyr med bilen. Ska övningsköra en stund & jag tänker INTE stanna för små barn som går eller cyklar i min väg. Denna gången ska ni respektera mig och inte jag er. HIHI skojar! Men ska i alla fall ut och övningsköra nu och efter det blir det körkortsteori!

Snäll lillebror jag har...

Min lillebror mobbar verkligen mig. Han tycker att det är jätteroligt att skratta åt mig för att han nästan är lika lång som mig. Han satt precis och kollade på mig, sen vräkte han ut sig världens taskigaste kommentar;
''Sara, om du inte hade haft något huvud så hade vi varit lika långa. Och du är ju många år äldre än mig.''

Hämtat lillebror i skolan..!

Nu är jag hemma, helt dyngsur! Har varit och hämtat min lillebror i skolan med mamma. Och medans jag och Hugo stod vid bilen så sprang mamma omkring inne i skolan och letade efter Hugos jacka. Haha! Fruktansvärt komiskt om man tänker efter. Hon bad liksom Hugo ta sin jacka och gå med mig till bilen i förväg för att hon skulle prata med Hugos fröken. Haha vilken söt mammsi jag har!
Vi hann i alla fall ta några otroligt snygga bilder innan regnet började ösa ner;
Min lillebror är 8 år, och jag är bara ett huvud längre än honom. HALLÅ? Jag är liksom 9 år äldre.. Tack mamma..

GRATTIS HJÄRTAT

Grattis underbaring på 16 årsdagen. Ikväll kör vi all in bara för din skull. Ha en fantastiskt bra dag nu. You know i love you! PUSS

Planer för dagen

En klasskamrat från Ryssby som heter Johanna hörde av sig precis. Hon bor i Kalmar men är tillsammans men en här i Markaryd och hon är här nu. Därför blir det nog att träffa henne en runda om jag hinner. Ska nämligen till min mormor snart, och sen kanske jag skulle jobba ett par timmar hos min morbror i eftermiddag.
Men en sak som jag måste hinna med i alla fall, det är att följa med Mikaela till Roséns för jag måste se om dom har några gulliga halsband som jag kan gravera något på. Hade tänkt att ha ett halsband med min döda gamlamormors initsialer på. Hon betydde mycket för mig, det var alltid henne jag var hos när mamma behövde barnvakt. Hon gjorde precis allting jag ville att hon skulle göra, hon skämde bort mig hela tiden.. Jag är ett bortskämt barn! 
Ikväll blir det fest för min fina vän Alexandra som fyller 16 år idag. Kommer bli sjukt nice! Är glad över att jag inte har något jobb och en tid att passa imorgon, för ikväll kommer det bli riktigt maxat.


Fel på facebook?

Det står fortfarande på facebook att jag fyller år idag så inatt har jättemånga skrivit grattis till mig. Känner mig så elak när jag säger att jag inte alls fyller år. Känns ju som att jag avslöjar att dom inte kommer ihåg min födelsedag.. Men jag har ju mina kompisar att tacka ändå, för de närmaste har faktiskt inte skrivit grattis. Och det är en väldigt stor lättnad! :)
Ja men  alla fall, ni som läser detta och har mig på facebook, skriv inte grattis! Ni får bara mig att må dåligt.. Haha.


Godnatt :)


I got faceraped..

Jaha, då har man lyckats att bli facerapead också. Benjamin den dumme jävlen bytte födelsedatum på min facebook så att det står att jag fyller år idag.
Det tog ett tag för mig att fatta varför alla skrev grattis, medans Benjamin ringde mig och bara skrattade.

Denna afton..

.. Har jag spenderat ute med två goa kompisar! Emma och Mikaela. 
Jättetrevligt och roligt hade vi! Egentligen otroligt vilka konstiga människor det finns. Apmannen och en av hans tjejer stannade till vi oss. Och medans han gick in på turken och skulle handla så satt hans tjej och snackade med oss. Sjukt roligt var det! Hon sjöng och var jätterolig. Dock allmänt konstig och efterbliven, nästan läskig..
Nu är jag i alla fall hemma igen och det är skönt. Ska bädda ner mig i sängen och kolla på en film, eftersom att jag inte har något annat att göra. Ciao!


Trött, men kan inte sova!

Satt mig precis upp i sängen efter att ha legat ner i ett par timmar. Vet inte varför jag inte har gjort någonting idag. Men det bara blev så att jag stannade hemma och var lat. Det har man väl rätt till ibland, inte sant? ;)
Nu lyssnar jag i alla fall på musik, chattar lite med vänner och sjunger.
Dagen har jag nämligen spenderat i mitt rum, känner mig som en instängd katt och mina kompisar efterlyser väl mig snart. Men det är sommarlov och jag är trött! Dock börjar skolan om två veckor, herrejisses, två veckor redan? Vart tog dom andra veckorna vägen?
Nu ska jag ta en liten kvällsmacka och sen krypa ner i sängen och kolla på ännu en film, sen ska jag även försöka somna tidigt ikväll också. För att vända tillbaka dygnet riktigt till skolan börjar! 


Ny design.

Nu har jag fixat lite med min blogg i brist på annan sysselsättning. Och jag blev faktiskt riktigt nöjd! Det är skönt att wrappen är lite mer ihoptryckt nu. Gillade inte när den var så bred.. :)
Bestämde mig även för att lägga till en till färg istället för att bara ha vit. Och varför vit? Jo för att jag gillar ljusa färger. Det ser mycket fräshare och snyggare ut. Men det är ju såklart bara min åsikt, så ni som läser detta och har jättemycket färger på era bloggar, TA INTE ILLA UPP! Smaken är olika som ni vet.


Bloggtips!

En blogg som jag följer och tycker är sjukt intressant är Mix blogg. Hon bor nämligen i samma by som mig och är verkligen en jättetrevlig tjej. Därför ger jag henne en FEEET LÄÄÄÄNK HÄÄÄÄÄR

''Vilka bloggar läser du?''

För ett par dagar sen fick jag en kommentar/fråga av en tjej vid namn Frida. Hon undrade vilka bloggar jag läser. Och jag kan faktiskt erkänna för er att jag är en riktigt läsnarkoman! Jag läser bloggar hela tiden, alla möjliga! Allt från mina kompisars bloggar till de stora kändisbloggarna. 
Här kommer en bunt intressanta bloggar som jag tycker att ni ska läsa om ni inte redan gör det.
www.dessies.se

Söndagkväll!

Ligger i sängen, lyssnar på Veronica Maggio och väntar på att mina föräldrar ska gå och lägga sig. Imorgon är deras semester slut & då är jag den enda i familjen som fortfarande har sommarlov eftersom att Johanna (min syster) också börjar jobba imorgon. Och mina två småbröder ska till fritids. Nice att vara ensam hemma, framförallt är det lugnt och skönt så att man kan sova. Dock tror jag att mamma kommer ringa och väcka mig runt tolv imorgon. Men hon vet väl inte om jag går upp så det är lugnt, hihi!

Mitt förra blogginlägg från mobilen var fö...

Mitt förra blogginlägg från mobilen var för två dagar sen, då skrev jag att jag ligger i Mikaelas säng och väntar på att hon sks bli.klar. Här kommer ett till mobilinlägg och vad gör jag nu? Jo jag ligger i mikaelas säng och väntar på att hon ska bli klar ;) eller ja, jag väntar på att hon ska sluta sitta vid datorn och vilja sova istället. Snart somnar jag.. Är riktigt trött eftersom att jag inte har sovit riktigt på två dagar. :/ får väl ta och bädda till mig själv snart, så får hon gå och lägga sig själv sen när hon blir trött.. :) aja, godnatt. Ciao!


Dagens låt!


Godmorgon!

Glömde blogga när jag startade datorn, tänkte ju berätta för er hur dåligt jag har sovit inatt. Har vaknat flera gånger om och sen inte kunnat somna om på typ flera timmar. :( Har fått jättemånga myggbett och dom har jag lyckats klia upp inatt också. Bra jobbat! Detta intensiva kliandet börjar jag tröttna på!
Nu ska jag i alla fall ta mig upp ur sängen och se vad mamma gör ute i köket, är väldigt sugen på färskpressad apelsinjuice.. Ciao!

Mys i sängen.

Ligger och myser i sängen. Har precis tagit en välbehövlig dusch efter att ha varit ute och gått en runda och även träffat Mikaela en stund. :) Lillebror ligger på en madrass på mitt golv och snarkar, han ville tvunget sova hos mig inatt. Måste vara för att jag sa till honom att jag snart flyttar igen. Syskonkärlek på hög nivå vill jag kalla det! 
Nu får det bli en film och sen sova, upp hyffsat tidigt imorgon och storstäda rummet. Låter som en bra dag! 
Ciao

FILMTIPSET!

Laddade ner några filmer innan och har nu sett första.
''American Dreamz''
Rekomenderar den verkligen! Den var sjukt bra. Och rolig! För er som gillar komedi.

Fredag!

Mamma lagar mat, och jag ligger i sängen och halvsover. Mår inte det minsta bra, är jättetrött och har fortfarande den där irriterande huvudvärken. Igår var jag ute och träffade underbara bästavän! Skitmysigt och trevligt. Dock blev det kallt framåt kvällen så det blev tidigt hem faktiskt. Men skönt det också! 
Idag vet jag inte riktigt vad jag ska göra, hoppas på ingenting! Men det kommer väl bli att man drar ut ikväll också om vädret blir lite bättre. Annars kan man kanske dra hit bästavän på filmkväll. Eller så drar jag hem till henne.. Brukar vara lugnare i hennes hus faktiskt. Hon har inte två galna småbröder som jag har.

Well that about does me
you’ve taken my heart
failing me right from the start
I’m caught between the lines of hello and goodbye
and my whole horizon is you

Ligger i mikaelas säng hemma hos henne och...

Ligger i mikaelas säng hemma hos henne och väntar på att hon ska äta färdigt och bli klar. Sen blir det ur på äventyr i stora staden. Inte för att det finns så värst mycket att göra då, menmen! Bara man är i gott sällskap så blir det bra! :) ha en trevlig afton allihopa. Ciao!


Sista dagen.

Sitter i Mellby för sista dagen denna säsongen. Känns konstigt men ändå skönt. Det blir inget rixfm dör mig ikväll för jag saknar Mikaela så mycket att jag åker hem istället. Vilken snäll kompis jag är va? ;)
Tråkigt att missa Jay Smith och Eric Saade dock, men det kommer fler tillfällen. MÅNGA tillfällen!
Hundarna gnyr och jag funderar på att ta en morgonpromenad med dom, men jag vet inte riktigt om min rygg klarar av det. Jag har verkligen jätteont i ryggen och i huvudet. Och nu har jag hicka, så det gör ännu ondare. Det känns som att mitt huvud ska sprängas och ryggen knäckas.
Men är i alla fall taggad på att jobba och få min Iphone! Haha, nu kommer ni höra mitt tjat om den tills jag har den i min hand. Stackare..
Jaja, nu ska jag kolla runt på bilder och välja om jag ska ha en vit eller svart. Svårt val ju! 
Sen blir det att packa väskan och bege sig hemåt till huset och alla gamla goa vänner. Kan ju inte bli bättre faktiskt. Ciao!

Superglad!

Jag är verkligen enormt glad just nu! Helt sjukt faktiskt. 
Jag satt ute och snackade min morbror och låtsaspappa (även några till, vet inte vilka). Aja, vi snackade i alla fall och då började jag återigen tjatet om att jag vill ha en Iphone! Mamma har ju sagt att tomten kanske kommer med en i julklapp. Men ni som känner mig vet ju att jag inte har tålamod att vänta på någonting jag vill ha.
I alla fall, så sa min morbror att om jag kommer hem till honom och målar den sista väggen på hans hus så köper han en Iphone till mig! Snacka om att jag blev glad. Jag menar, att måla en vägg på 2-3 dagar och sen få en Iphone för det? Lätt värt det ;)
Så nu i helgen blir det måla, måla, MÅÅÅLA. Och på Måndag sticker vi och köper min älskade och efterlängtade IPHONE 4! :D

Har även hittat världens finaste skal som jag ska ha till, hihi

 


Saknar min bästavän!

Jag vill hem från mellby NUUUU! Jag saknar min bästavän ju. Fattar inte hur jag kan klara mig utan henne egentligen. Aja, får väl acceptera att jag inte kommer hem försen på fredag. Ciao!

sönderbränd och har ont

Sitter inne i Husvagnen och tar det lugnt. Ute är det varmt och skönt men jag kan inte vara i solen eftersom att jag har bränt sönder mina axlar och rygg. Perfekt tajming på det när det är två dagar kvar tills jag ska hem igen. Jaja, får väl sitta inne i husvagnen vid datorn dessa två dagar? Nej, tänker inte offra två dagar till det! Imorgon blir det RixFm med gott sällskap och ikväll ska jag förhoppningsvis träffa Rikard en stund som jag träffade precis, jävlar var skoj!
Hoppas ni har det bra där hemma. Ciao!

Päser i det sköna vädret

Nu är jag tillbaka i husvagnen efter några timmar nere på stranden. Så underbart väder det är! Perfekt för mina föräldrar som är inne på sin sista semestervecka nu :)
Jag har fått ännu mer färg idag, dock börjar jag blir lite röd också så nu är det nog dags att skippa kokosoljan och ta solfaktor istället så att jag inte bränner isönder mig. 
Är sjukt sugen på att dra utomlands nu när det är såhär fint väder, det visar bara fint tills på fredag så det hade ju varit perfekt att dra då. Ska snacka med mamma ;)


I Mellbystrand

Är i Mellby nu, men familjen. För att försöka komma på lite bättre tankar. Älskar mina underbara kompisar jag har men dock saknar jag min favorit Mikaela. 
Idag har jag legat i solen och stekt riktigt mycket så nu har jag fått enormt mycket färg! Vill ha mer, så imorgon blir det samma veva igen.
Nu ikväll så umgicks jag med fint sällskap och tyckte synd om Rasmus som cyklade och trillade med min cykel igårkväll och fick en spricka i handleden. Stackarn :(
Nu sitter jag i soffan i ett kallt förtält och kollar på film, ''Stuart Little 2'' Gillar verkligen den filmen, den är sjukt rolig! Dock är den snart slut så jag ska gå och lägga mig, fryser faktiskt nu eftersom att jag var och duschade för en liten stund. Är redo för en varm säng och några timmars sömn. 
Taggar RixFm i Halmstad på torsdag med fint sällskap!!