VALBOOOOOOOORG

vi kör all in och fest i hela huset
halsont och förkylning kan inte stoppa mig!!!!!!
VI SES I DIMMAN GOTT FOLK!


ute i solen och njuter!

Sitter ute och njuter utav solen :) Lyssnar även på min mammas roliga diskussion om hur länge maten har varit i ugnen och när det är dags att börja grilla. Haha, ganska roande kan jag lova!
Är fortfarande jättesur över att det inte blir något firande för mig imorgon.. Men känner väl att det är viktigare att jag blir frisk igen. Snart sommarlov, woop woop!

Jag just nu........

 

 


missar valborg, i år också...

Äntligen var det fredag! Fram tills ikväll ska jag bara ligga i sängen och tycka allmänt synd om mig själv för att min hals är helt kass och att jag på så sätt inte kan vara med och fira valborg med mina älskade kompisar imorgon.. fan fan fan! 
Samma sak som förra året, då kunde ja inte vara med för att vi tvunget skulle åka till morfar över helgen innan han åkte till thailand i 7 månader. 
Åh, så trött jag blir! Hatar verkligena att vara sjuk, hatar att ha dåligt immunförsvar och HATAR att jag alltid ska missa det roliga som händer! Är verkligen jättedeprimerad nu, stackars mig :(
hugs and kisses


strandpromenad

Går nu ner mot stranden för en strandpromenad med en fin solnedgång bredvid, det finns ju verkligen ingenting bättre! Detta är det speciella med att bo på västkusten. Så himla avstressande att bara gå ner på stranden och koppla av och även för att rensa tankarna :)

hugs and kisses


hemsk natt

Herregud vilken hemsk natt detta har varit! Är så fruktansvärt glad över att den är över nu. Jag har drömt sånna hemska mardrömmar så att det är heeeeeelt sjuukt.. 
Först och främst drömde jag om att någon sinnessjuk människa kidnappade hela min familj och för varje dag som gick så fick jag ett paket hem med någon kroppsdel osv.. Usch så hemskt, vill inte ens tänka på det nu. 
Glad blev jag i alla fall på morgonen när jag träffade mamma, var tvungen att krama henne och berätta för henne hur mycket jag älskar hon :)

fotboll och big brother

Innan jag sätter punkt för denna dagen så ska jag spendera några timmar framför den där jävla tvn.. På planeringen står det fotboll Real Madrid-Barcelona. FORZA BARCA! ♥
Sen är det självklart Big Brother som gäller. Kommer dock missa första halvtimmen, men som tur är så håller jag på att ladda ner kvällens avsnitt redan så att jag kan kolla på det imorgon igen. 

Detta blir troligtvis det sista ni hör utav mig ikväll så därför hade jag tänkt att önska er alla en riktigt god natt sömn! Vi hörs imorgon, puss bitches


just nu....

Sitter uppkrupen i soffan framför tvn med en hemmagjord latte, supermysigt! Är i husvagnen i mellbystrand med mamma och mina två småbröder. Dom är ute och leker, mamma sitter och pratar med min ''moster'' kan man kalla henne det om hon är gift med min morbror?
Och här sitter jag, med datorn i knäet och alldeles för hög volym på tvn där det ändå inte är någonting bra. Känns faktiskt inte det minsta bra att vara här just nu, de kompisar jag har i mellby kan man egentligen inte kalla kompisar längre. Har tappat kontakten med alla under hösten/vintern, vilket är lite synd! :/
Som tur är har jag alla andra säsongscampare kvar här. Dock är det bara jag som har lov fortfarande, därav anledningen till att det inte är någon annan här. Ganska häftigt att vi är typ helt ensamma på hela campingen just nu ;)
Det verkar som att det kommer börja regna och åska snart, det mullrar och är helt mörkt bortåt på himmelen..
Saknar världens bästa klass!! 


Litet blogguppehåll

Igår glömde jag helt bort att jag har en blogg, därav anledningen till att jag inte uppdaterade mig någonting. Men nu är jag back on track igen! 
Gårdagen blev hur lyckad som helst. Åkte till Hässleholm med syster och shoppade lite, blev bara lite småsaker som behövdes, dvs smink och smycket etc. :)
På kvällen åkte vi till strömsnäs och festade lite vid klint, och det blev lugnt för min del. Skönt att ha några vita stunder utan alkohol ;)

lagar pannkakor

Just nu håller jag och min syster på att göra pannkakor, inte det lättaste vill jag lova! jag är verkligen sämst på att laga mat.. som tur är har jag en syster som mer än gärna hjälper mig. tack gode gud för det... :)

ut i solen för att steka!

Nu bär det av ut i solen för att bättra på brännan iklädd ett blommigt linne. Hatar verkligen att jag inte kan sola i bikini pga min tatuering! Ack så sur jag blir.. 
Får helt enkelt lägga mig i solariet några gånger nästa vecka för att jämna ut brännan lite, annars kommer jag se helt konstig ut. Det är ju som sagt så att ingen ser när man ligger i solariet, men om man lägger sig på playan så ser ju alla! Vore inte så speciellt kul att se helt ojämn ut då...
morgonpigg? ohja! har precis kollat på Beck - Levade begravd med systern min!

25 april 2011

sitter i ett svalt och skönt rum och har alldeles precis vaknat, mamma kom hem och väkte mig för hon skulle visa mig hur man tvättar ( nej jag har inte lärt mig det än, tyckte därför att det var på tiden eftersom att jag och min syster är ensamma hemma hela veckan )
Nu är i alla fall kläderna i tvättmaskinen och mamma ska snart åka tillbaka till mellbystrand igen :) idag blir det till att maxa musik och storstäda rummet, eller i alla fall börja. Blir väl lite solning imellanåt också. Måste ju bättre på brännan lite till innan skolan börjar. Oj, kom på att jag har en vecka lov till. Livet är allt bra underbart ibland! 
Imorgon börjar alla på min skola igen, utom tusistarna som har två veckor lov, dvs en vecka kvar. :)
tyckte att det passade bra med en bild från thailand nu när vädret är ungefär detsamma, woohoo nu behöver jag inte längta tillbaka så fruktansvärt mycket längre :)

hemma :)

Så, hemma igen. otippat nog dock.. var meningen att vi skulle stanna i mellby tills imorgon, men det blev helt enkelt att vi åkte hem idag igen. Skönt!
Nu håller jag på att laga mat, vilket inte går speciellt bra.. Jag har glömt hur man lagar potatismos :o och ändå har jag gått hotell och restaurang i två månader. Menmen, matlagning var ju inte min starkaste sida, därav anledningen till att jag bytte linje.
Har stekt hela dagen och bättrar på solbrännan, dock i linne eftersom att jag inte får ha bikini försen min tatuering har läkt riktigt.

mot mellby igen!

Sitter hemma i min systers rum och ska strax börja städa och packa. efter det drar vi oss ut mot mellbystrand till familjen igen och stannar där tills imorgon, sen åker vi hem igen :) Blir att spendera dagen i en solstol med en kall jävel och bättra på solbrännan :)
Nu ska jag tömma diskmaskinen och sen sätta in ny disk i den, sen blir det en skön dusch följt utav insmörjning utav min tatuering. Ha det bra allihopa där ute! PEACE

mot halmstad

Åker in till halmstad en runda tillsammans med familjen för lite shopping och fördriva tiden. Sen ska jag ta årets första dopp i ett kallt hav som troligtvis kommer få hela min kropp att domna bort.. livet leker :)

21 april 2011

Sitter i husvagnen ute i mellby och väntar på att mamma ska komma tillbaka. sen blir det att börja bygga osv! Känns jättebra att vara tillbaka ute vid kusten! :)


19 april 2011

En trött Sara sitter nu i sin säng iklädd en rosa one-piace och lyssnar på gammal go musik :) Har hunnit med jättemycket idag! Pluggat matte, kemi/fysik och gjort ett arbete om skånes djurpark. Åkte sen hem till mormor och plockade vitsippor som vi sedan satt på gamlamormor och lillasysters gravar, jättefint blev det.
Sen blev den ut en rund med en mycket bra kompis vid namn Mollie, så underbart att träffa henne igen! Hoppas på att vi kan ta upp kontakten och bli lika bra kompisar som innan :) 


kvällsblogg

sitter och snackar med några random människor i skype och vet i fan vad jag ska säga.. dom mobbar mig för att jag snackar skånska. yay me

18 april 2011

har idag gjort min första och sista tatuering. det gjorde så in i helvetes ont så jag visste inte vad jag skulle göra! istället ''grät'' jag och höll hårt i mikaelas hand. jag är så glad över att hon följde med, min bästavän är underbar! :)

men nu sitter den i alla fall på plast, och jag är supernöjd!

dusch och vidare ut....!

Nu är det badrummet som gäller för mig, ska ta en lång, varm och härlig dusch innan jag sticker iväg och träffar min älskade bästavän Mikaela och hennes pojkvän Kim :)
Ikväll blir det att ta det lugnt, faktum är att det blir att ta det lugnt hela veckan! Är nämligen den enda i markaryd som har lov redan nu, dom som bor här har ju lov vecka 17. Känner mig speciell! 
Skriver ikväll igen, take it easy bitches!

17 april 2011

Usch så dåligt jag mår idag.. Har verkligen ingen lust att blogga så jag uppdaterar när jag mår bättre både fysiskt och psykiskt.

hög på livet

Efter att ha legat inne hela dagen och bara tagit det lugnt blev det utgång med flickorna och sen hamnade vi tillslut hemma hos Mikaela. Vilken otroligt roligt kväll det har varit! Är nu taggad på två veckor påsklov :)
Imorgon ska jag inte göra någonting, känner nu att min förkyldning har blivit värre efter att har hållt igång hela kvällen, ser nu fram emot måndag och min tatuering istället. Fint ska det va! :)
jag
jag, alexandra, domenique och mikaela
jag, alexandra, domenique och mikaela
jag, alexandra, domenique och mikaela
jag, alexandra, mikaela och dominique
jag, mikaela, alexandra och dominique
alexandra, jag och dominique
jag :)
Nu blir det sängen med cola och första säsongen utav eva & adam! :)

16 april 2011

Tråkigt väder så idag stannar jag inne och är tråkig jag också! :) Ringde till Johan Öberg innan idag och beställde ny tid till min tatuering och det blev redan nu på måndag, nice! Är dock riktigt nervös.. Hoppas på att det ska gå bra i alla fall. Det blir mitt namn i runskrift en bit nedanför nacken -
like this!


15 april 2011

Ligger i sängen och är extremt trött, funderar på att sova strax. Men först hade jag tänkt berätta lite om hur denna veckan har varit eftersom att uppdateringen har varit sämst. 
I onsdags arbetade vi på fyrhjulingsbanan och sen lärde vi oss mer om motorer, hur man kollar olja och sen hur man kollar lufttrycket i däcken. Sen fick vi även prova på att köra och det gick skitbra! :D
Igår var jag på filmkväll hos Robin, vi kollade på My bloody Valentine, Saw 3 och Dödligt vapen 4, jättetrevligt faktiskt! Sen gick jag hem och satt uppe halva natten för att skriva klart ett tråkigt arbete om Skånes djurpark. Idag vaknade jag runt halv tio och fortsatte med det sista jag hade att göra på arbetet och blev till slut klar Då kom Evelina och jag gav henne en födelsedagspresent eftersom att hon fyller 17 idag! :)
Nu är jag hemma med min underbara familj och firar påsklov. Jag ska få vara hemma i två hela veckor och det ska bli så underbart och skönt! På tisdag tar vi ut husvagnen till Mellby och på torsdag ska vi ha upp förtältet och allting. Så då blir det att spendera helgen där och träffa alla människor igen. Har verkligen saknat dom allihop! 

mina underbara flickor! NPT10 <3
Här kommer även en bild på mig och Evelina som togs idag :) Solglasögonen hon har på sig fick hon utav mig och hon blev jätteglad eftersom att det var ett par sådana som hon ville ha. 

Glömde skriva att jag även hade utvecklingsamtal idag, och det gick jättebra! Känner verkligen hur det börjar gå framåt nu och snart är det dags för sommarlov. Tiden går snabbt när man har roligt. Och det har jag verkligen i Ryssby tillsammans med världens underbaraste klass! Jag är så otroligt tacksam för att jag träffade er flickor och pojkar, ni är guld värda!

plugg i datorsalen med fint sällskap

Sitter just nu i datorsalen tillsammans med mina två fina klasskamrater Rebecca och Jennifer :) Vi håller på att förebereda våra guidningar. Jag och Becca ska göra en guidning inne i Ljungby vid Sunnerbohov och gamla torget. Hoppas på att det blir bara! Men det tror jag :)
Sjukt dryg dag.. Vädret suger, det kommer börja regna när som helst.. I eftermiddag blir det massa plugg och städa rummet. Hatar att vi ska ha städkontroll, speciellt när det ska vara samma dag som läxhjälpen är, man hinner ju inte med någonting!
Känner att tiden går sjukt sakta idag.. Våran lektion slutar om en timme och tio minuter. Hade varit bättre om den hade varit slut redan nu! Menmen, skönt att vi har självstudier åtminstone, eftersom att våran lärare är sjuk! :)

Bilder från Göteborg 25/3-26/3

Har glömt skriva och lägga in bilder från när vi var i Göteborg med klassen på Turmässan och Universeum. Nu har min lärare i alla fall lagt in bilder på webben som han tog med sin kamera, så jag tog mig friheten att ''låna'' dom av honom och visa dom här. :)

Jimi, jag, Becca, Jim och Carsten :)

Micke, Jimi, jag, - Herr Ober - Becca och Jim :)

Jimi och jag :)

Micke, Jim och Jimi tillsammans med en jätteapa :)

Ellinor, jag och Becca när vi blev guidade i regnskogen inne på Universeum :)

konstig fågel..

Fiskar med fyra ögon

Fiskar med fyra ögon

Nästan hela klassen i regnskogen på Universeum :)

Becka och Ellinor när dom provar äta larver... usch!

Larverna!

Ett träd med taggar och våran Guide :)

Jennifer och Johanna :)

Mikael, Jimi, jag, Becca, Jim och Carsten :)

Jennifer och Johanna :)


11 april 2011

Cha cha bloggen ;)
Sitter på rummet tillsammans med Jessica och har precis kommit in från den strålande solen. Det är verkligen sjukt vilket härligt väder det är idag! :) Gick ner till ica efter skolan och sen dess har vi suttit på våran lilla uteplats och kollat på när solen sakta men säkert gick ner. Underbart! Vi har även hunnit med att sticka ner till storgatan och kollat på den lägenheten som vi har önskat att bo i tills i tvåan. Perfekt var den! Dock lite liten kanske, men det duger gott och väl till oss! :) 
Nu blir det strax kvällsfika och sen en film för att avrunda kvällen, imorgon har jag prov på sevärdheter i olika landskap i hela sverige.. Tagga underkänt woop!
Förresten var vi ute med klassen hela eftermiddgen och kollade på fåglar vid en våtmark, dock var det ingen som var intresserade utav fåglarna så vi tog bilder istället, here they are -
Jag och Jennifer <3
Jag och Jennifer <3
Jag och Jennifer <3
Jag och Jennifer <3
I princip hela klassen inklusive våran underbara lärare Carsten :)
Jimi, jag, Rebecca och Jennifer <3
Jimi, jag, Rebecca och Jennifer <3
Jimi, jag, Rebecca och Jennifer <3
Översta raden - Johanna, Jimi, jag, Rebecca, Jennifer, Mikael
Nedersta raden - Ellinor, praktikant, Evelina
Jag och Rebecca <3

10 april 2011

cha cha bloggen ;)
Måste bara påpeka att dagens väder har varit hur underbart som helst! Vaknade imorse med ett leende på läpparna när jag insåg att solen sken! Trodde dock inte att det skulle vara så varmt som det var. Satt ute på altanen där temometern visade 25 grader redan på morgonen, helt underbart! Vid tretiden kom det lite gäster på eftermiddagskaffe och då firade vi även lillebror Hugo för tredje gången denna veckan, kan inte fatta att min lille pojk har blivit så gammal! 
Kom till ryssby vid halv sex som vanligt. Blev Aspen direkt för att träffa Evelina och Johanna, snackade även lite med Anton oc det blev endel skratt där. Sen kom Jessica och vi vandrade då vidare till Lantis och möttes då av en bastu.. Av misstag har jag råkat lämna elementet på full speta och inte stängt av det.. Vi öppnade fönstret och det står öppet än, dock är det fortfarande lika vamt.. Galet! 
Nu blir det strax film, ''psalm 21'' och därefter blir det att sova, känns underbart med sovmorgon, det är precis vad man behöver efter en helg. En timme extra i sängen då man bara kan ligga och dra sig! 
Känner mig duktig som uppdaterar min blogg varje dag, dock till ingen nytta egentligen eftersom att det bara är min älskade mor som läser den. But who care's? det är ju tanken som räknas ;)
Godnatt bitches!
finis bild på Jesse :)

dagen :)

Dagen spenderade jag för det mesta hemma tillsammans med ''farmor och farfar'' och sen gick jag ut för att träffa Dominique, dessutom träffade vi Ellinor, Mikaela och Ellinors lillasyster. Har inte en aning om vad hon heter ;)
Helt okej att bara stå på samma ställe och snacka. Hade en enormt rolig kväll, och det har jag dom tre tjejerna att tacka för! Nu blir det datorn halva natten, har lovat en fin Daniel att snacka med honom tills jag somnar, kommer dock inte kunna somna från honom (a) finaste människan i världen, han förtjänar en stor jävla kram!

9 april 2011

Solen skiner och jag ligger i sängen, hur kommer det sig? Jo jag är sjuk.. Jävla skit säger jag bara! Jag hatar att vara sjuk, speciellt när det är såhär fint väder! Tur i alla fall att det bara är en förkyldning jag har så att jag kan vara ute lite i alla fall, annars vet i fan vad jag hade gjort.. Idag kommer det lite gäster som ska fira min lillebror eftersom att han fyllde år i tisdags. Så min låtsaspappa står nu vid spisen och lagar mat, haha han vet sin plats. ;)
Imorgon blir det också kalas för lillebror, ikväll är det farmor och farfar som kommer och imorgon mormor, morfar och några till!
Senare ikväll bär det av ut på markaryds osäkra gator med Dominique, och imorgon innan jag åker tillbaka till ryssby så ska jag träffa min älskade vän Sara som jag inte träffat på skitlänge!
Lite bilder på mig som jag tog i thailand! :)

jag är starkare än du

Även om du tog tillbaka allt som du har sagt
Även om du grät och sa jag har aldrig känt såhär
Även om du sa förlåt för allt som du har gjort
Så skulle jag aldrig se åt dig igen jag svär
Om du lovade att ändra dig och bli normal
Om du sa jag kommer alltid att älska dig
Skulle det inte spela någon roll
För tro det eller ej men jag älskar inte dig


8 april 2011

Äntligen fredag! Det betyder att idag åker jag hem, ska bli fruktansvärt skönt. :) Anledningen till att jag är uppe vid den här tiden är för att jag har tyska som måste göras, annars brukar jag vara ledig fredagar. Aja, ikväll blir det hockey. Troja - TAIF i sunnerbo hov :) HEJA TROJA!!


5 april 2011

Sitter i skolan och har lunchrast till 12.30, känns skönt att ha en lång rast såhär mitt på dagen. Under förmiddagen har vi haft Natur och Friluftsliv & då har jag och Becca börjat förbereda våran guidning som vi ska ha i Ljungby för klassen efter Påsklovet, dvs vecka 18 :)
Om en liten stund ska vi ha matte och då får vi troligtvis reda på resultatet av matteprovet vi hade förra veckan. Tror dock inte att det gick så speciellt bra för mig. Men det gör det aldrig på matteprov.. Jag är verkligen sämst i det :(

pardey like a rockstar

2 april 2011

Ligger nyvaken i sängen och lyssnar på underbar musik. :) Grattis till min älskade Håkan Hellström som fyller 37 år idag ♥

Ska strax hoppa in i duschen och sen göra mig i ordning, 12.30 ska vi var apå kyrkogården och sätta gamlamormors urna, känns bra att äntligen få det gjort..

''Vi glömmer gamla sorger, ser fram emot nya poäng''

1 april 2010 - Ny månad, nya möjligheter!

Hemma i Markaryd äntligen, kändes underbart att stiga på och av bussen idag. Har inte varit hemma och träffat familjen på snart två veckor, just därför har jag sett fram emot denna helgen i ett par dagar nu. :) Ligger just nu i sängen, min efterlängtade härliga underbara säng. Strax kommer mormor för att äta hemma hos oss, sen har jag även lovat mamma att hjälpa henne att göra smörgåstårta tills imorgon då vi ska sätta gamlamormors urna ute på kyrkogården och sen ut till mormor för att äta och umgås med släkten.
Denna helgern kommer bli äckligt lugn, vilket känns skönt. Har precis stressat mig genom två veckor så det ska bli underbart att bara ligga hemma och glo hela helgen :) Ikväll blir det i alla fall en promenad tillsammans med Johanna, och ska även försöka hinna med att ringa Thomas, tatueraren för att beställa tid. Vecka 17 ska jag nämligen tatuera mig. :)

Var på DagX i Växjö tillsammans med min klass i torsdags, sjukt roligt var det och här kommer några minnesvärda bilder!

I bussen - Evelina, Jennifer och Rebecca.

I bussen - Ellinor :)

Sumobrottning mellan Evelina och Rebecka, slutade med Evelina som vinnare :)

Sumobrottning mellan Jennifer och Jimi, Och efter många om och men så vann Jimi. Tycker dock han skulle diskas efter det brutala hoppet han gjorde på Jennifer när hon låg ner ;)