sovmorgon

Godmorgon! Sitter i min grymt mjuka och sköna säng och tänker på alla som är i skolan just nu. Borde egentligen också vara det nu, men vår lektion var inställd eftersom att vi bara är 2 stycken i skolan idag ;) Johanna, Becca, Evelina och Ellinor är på luciaövning i kyrkan medans Jim och Micke är sjuka (?) därför är det bara jag och Jimmy som ska ha vanliga lektioner nu under förmiddagen. Men somsagt, Natur och friluftsliv var inställt pga få elever.  Var på någon ''non smoking generation'' imorse i matsalen. Fyfan så tråkigt! Nu skäms jag verkligen över att jag röker. Fick reda på massa hemska saker som händer med kroppen efter bara ett paket ciggaretter. Och att varje cigg förkortar livet med 10 minuter. JAG SKA SLUTA! Eller kanske.. fast nej. Jag klarar inte av det. Om jag ska sluta röka behöver jag hjälp och det lär man väl inte få utav skolan.. Det skulle i så fall vara skolsköterskan, men hon är ju bara totalt efterbliven!
I eftermiddag har jag dubbeltimme matte och dubbeltimme engelska, och jag orkar verkligen inte med något utav det. Hoppade av matte B förra veckan, så ska gå i den lite långsammare gruppen nu tills jag kommit in i det nya systemet. Och sen hoppas jag troligtvis på matte B igen i tvåan om jag känner att jag har greppat allting. :)
Shit vad jobbigt det är att vara förkyld. Detta är första gången som jag har varit riktigt täppt! Kan knappt andas och att sova är en riktig utmaning. Tur att Oscar låg vaken för min skull inatt och pratade med mig i tele, annars vet jag inte vad jag hade gjort. Har inte sovit en enda minut inatt och för första gången i mitt liv gick jag upp innan klockan 7 för att göra mig i ordning för skolan. Underbart! Kanske ska sätta det till en vana? Klockan ställs från och med nu på halv 7 under vardagar!!
Långt och delvis onödigt inlägg, men har ingenting annat för mig. Vet inte vad jag ska göra. Kanske borde dra ner till ica och köpa nässpray? fast det orkar jag inte.. det är kallt ute.. jag fryser.. fan vad allt ska vara dåligt!!
SNART ÅKER JAG TILL THAILAND!!!!!

flyttat

Nu är allt, eller i alla fall det mesta på plats i mitt och Jessicas NYA rum!! :) Känns underbart att ligga i ett rum där det är helt tyst och lugnt runt omkring. Dock känns det lite ensamt eftersom att Jessica ligger hemma och är sjuk. Troligtvis kommer hon inte på resten av veckan :/ Fast jag åker nog också hem imorgon, mår dåligt. Ont överallt och min förkyldning blir bara sämre och sämre för varje dag som går med den här kylan.
Nu ska jag plugga växt och djurliv eftersom att vi har prov i det på onsdag. Jag lär ju dock kugga ganska hårt, men jag är ju inte mer än mänsklig. ;)

ärligheten varar längst

Sitter i sängen och kollar på ''Tomten är far till alla barnen''. Halva släkten sitter samlade ute i vardagsrummet och pratar. Har precis tagit ett snack med om alla, berättade att jag röker och dom tog det förvånansvärt bra. Mamma sa att hon var ''stolt'' över mig för att jag berättade det. Hon sa även att hon själv aldrig skulle kunnat sitta och säga det inför alla som en 16åring!
Känns bra att ha fått det sagt i alla fall.
Ikväll åker jag med mormor hem och sover där tills imorgon. Klockan 11.50 tar jag bussen till ryssby och det känns underbart att få komma tillbaka igen. Troligtvis får vi ett nytt rum i veckan, om firtids har fått tummarna ur röven. Nu kan ja inte skriva mer för reklamen är slut och filmen lockar igen. :)

obs städning pågår!

Nu blir det städning och förberedning inför ikväll då det är kalas för mamsen som fyller 38 år idag! =) Blir även en liten runda fram till byn med syster för att köpa en present till henne, vi har redan planerat vad vi ska köpa och jag tror att det kommer bli riktigt bra!
Nu har jag inte tid att skriva mer, har massor att göra och detta kommer bli en riktigt bra dag! Hejdå allihopa :)

Olle Hedberg <3


Olle Olle Olle.. vad fan ska man säga? Detta var det finaste på länge. Jag grät till de två låtarna som Olle sjöng idag. Det bara brast för mig.. Men även om juryn verkar positiv och säger att han sitter säkert så tror jag faktiskt inte att han gör det :/ Ikväll åker antingen Minnah eller Olle, tyvärr..
Ska dock försöka somna innan utröstningen, för lär väl inte kunna göra det efter ifall det är så att Olle åker ut..

(förlåt om det är någonting jag gjort älskling.. vill inte att det ska vara såhär. Det är för dig mitt hjärta brinner, och jag vill att det ska fortsätta brinna för jag är crazy in love with you)

HURRICANE!!

Jag har gått och blivit helt förälskad i gruppen Rebound (♥) med Eddie och Rabih från förra årets idol. Helt sjukt att deras röster kan skapa en sådan magi!
Förra inlägget blev lite rörigt med en del stavfel osv men det var ett mobilinlägg och jag var jättetrött när jag skrev det så det blev som sagt lite rörigt! Lovar att lägga ner mer tid på det nästa gång. Nu ska jag strax äta pizza och paj med familjen innan det blir mys och idol! Saknar Christoffer så fruktansvärt mycket så att de gör ont, ännu värre är det att vi går igenom en väligt jobbig period just nu.. Nu ska jag facebooka vidare och skapa lite värme efter gårdagens snöbollskrig. Är väldigt förkyld nu kan jag lova! Sebastian och Philip kommer få igen för det på söndag när jag kommer tillbaka till Ryssby!!

Ligger just nu i sängen och mår dåligt, vä...

Ligger just nu i sängen och mår dåligt, väldigt dåligt. Hinner dock inte sova, för om en timme går min buss in till ljungby. Ska bli skönt att komma hem. Ska dock inte hem direkt. Utan det blir en liten runda i stan innan jag tar bussen till Markaryd. :) ot ska jag inte uppehålla er mer. Tack för mig och ha en fortsatt trevlig fredagmorgon! :)


dagens låt

Slutat för dagen. Även idag fick vi sluta 2 timmar tidigare, vilket känns underbart! Nu ska snart Jessica åka hem, och då ska jag sätta mig ner med en kopp te och skriva en 7 sidor lång uppsats om Tsunamin i Thailand :)

September - Mikrofonkåt

go'kväller

Precis kommit till rummet och sitter i sängen och försöker få upp lite värme. Kallt som satan ute, skönt det ska bli att komma till Thailand. Bara en månad och 3 dagar kvar nu :)
Jessica snackar med sin pojkvän i telefon och dom diskuterar vad dom ska köpa till mig i julklapp.. Kan ju säga att jag är fett nyfiken på vad dom kommer fram till.
Har varit med underbaraste ikväll, fast endast i en timme.. Kom på ganska sent att vi skulle träffas så det blev inte så länge eftersom att fritids kommer vid halv 11..

Jag och Becca ♥

tråkdag i ryssby...

Umgås med Jessica och tre av hennes klasskamrater. Ikväll ha vi inte en aning om vad vi ska göra.. Någon som har ett förlag? Eller rättaresagt några förslag?
Haft landskapsprov idag, gick sådär.. Fick godkänt i alla fall 20/25. Har pratat med min lärare och sa att jag vill göra om det ändå. Så det blir omprovstimmen på fredag och sen ta en senare buss hem.
Är sjukt trött, fick sluta två timmar tidigare pga att jag mått så dåligt idag. Carsten är helt underbar ibland ;) Nu ska jag inte sitta vid datorn längre, för jag känner mig sjuuuuukt osocial.

pluggar med rebecka


(lagom ofräsch bild, smink från igår..hehehe..)
Sitter på rummet med rebecka och pluggar till landskapsprovet vi har imorgon. Tror dock inte att det kommer gå så bra, men ni kan hålla tummarna för mig i alla fall tycker jag :)
Finns inte så mycket mer att skriva än att jag troligtvis är den tröttaste människan i värden idag. Skulle egentligen göra allt för att få ligga och sova just nu.. Ledig fram till maten i alla fall, sen har vi bara matte och engelska. :)

kan inte sova!?!?

Det är nu jag känner av att jag har sovit för mycket i helgen. Nu är jag inte alls trött... Varit uppe hos Jonathan och spelat poker med han, Evelina och Lunkan. Extremt trevlig, tills jag körde en ''all in'' och förlorade. Aja, man måste våga chansa för att komma någonstans i livet.
Nu ska jag stänga av datorn och sova räv en stund. Sen sticka bort till Johanna som tydligen inte heller kan sova. Måste bara få Uffe att tro att jag har gått och lagt mig. Den jäveln håller stenkoll ;)

sara <3 mikaela

har absolut ingenting att göra, vet inte vad jag ska ta mig till! Musiken har varit min räddning denna afton, men vet inte om jag klarar av att hålla mig vaken så länge till..


Jag älskar dig bästavän ♥

mot ryssby!

Nu har jag packat klart osv och snart bär det av mot Ryssby igen. Evelina sitter och väntar på mig, men hon lär få vänta i ett par timmar till..  Langar lite bilder så länge, i väntan på att min mamma ska bli klar för att köra mig.




min fina T1 jacka♥

ny design


Som ni ser så har det skett en liten förändring på bloggen. Hoppas i tycker det är en lika positiv förändring som jag tycker att det är :) Tackar min kära vän Sarah som har hjälpt mig! Nu ska jag strax sätta igång med packningen och sen kör mamma mig till Ryssby. Fast kanske åker till Växjö en stund först, för min mor och låtsaspappa ska dit och hämta våran nya bil.
Idag har jag inte gjort någon nytta alls känner jag. Först hade jag tänkt städa, men har knappt sovit alls inatt så var inte alls sugen på att städa idag. Får göra det nästa helg istället. Om det inte är samma sak då.. Känner att jag kommer med bortförklaringar hela tiden.

Christoffer ♥

 


trött, väldigt trött

Ligger i sängen, som jag har gjort hela dagen. Är trött som ett svin och verkligen inte taggad på att göra någonting. Funderar på att sova, men orkar inte. Vad är det med mig egentligen!? Är jag inte trött? Eller är jag inte så trött som det känns?
Aja, får väl ta och starta en film, då somnar jag väl ändå tids nog. men det måste vara en dålig film. Annars blir jag bara så spänd så att alla muskler drar ihop sig..

lite halvgammal bild, men den får duga :) Godnatt!!

godmorgon söndag

Godmorgon söndag :) Är nyvaken och känner mig ganska ofräsh så strax blir det att hoppa in i duschen en runda. Vad ska jag göra idag? Absolut ingenting hade jag tänkt. Är så fruktansvärt trött när jag kommer hem om helgerna, så jag orkar verkligen inte göra något. Plus att dom flesta i denna jävla hålan är mongolider och idioter ändå så det är fruktansvärt lugnt om jag stannar hemma istället för att dra ut.
Imorgon hade jag tänkt städa lite i alla fall, behövs! Mitt rum ser ut som ett bombnedslag och man kan inte se att det bara är en helgbo som har varit här. Sen blir det växjö en runda och hämta den nya bilen och sen åker jag tillbaka till Ryssby :)


hem ljuva hem!

Då var man hemma i lilla Markaryd igen, känns faktiskt riktigt skönt. Att äntligen få komma hem och sova ut eftersom att man inte får speciellt mycket sömn i Ryssby.. Lägenhet blir det nog inte för min och Jessicas del, utan det blir troligtvis ett nytt rum på internatet istället. Det känns bättre, tyckte allt blev rörigt och kom för snabbt inpå med lägenhet.
Öppet hus idag blev riktigt lyckat, om man bortser från att det har varit enormt kallt och att jag troligtvis har fått urinvägsinfektion.. Men inte för att klaga då! Gick jättebra, och det var faktiskt förvånandsvärt mycket folk :)

Btw, så blev det en riktigt lyckad kväll på båten igår. Bilder kommer när kameradårarna har lagt ut bilder på facebook. Nu ska jag sova vidare, och hoppas på att må lite bättre imorgon. Godnatt ♥

skogsvandring och förberedning inför öppet hus!

Har hunnit med mycket denna dagen. Först och främst ''riktig'' skolgång mellan kvart över åtta och halv tolv som vanligt på fredagarna. Övelevnadskursen börjar bli allvarlig nu känner jag. Var ute och vandrade i skogen idag. Blev avsläppta på punkt A och skulle hitta till punkt B utan något hjälpmedel som tex kompass, karta etc. Men det gick faktiskt förvånandsvärt bra :)
När vi hade slutat så hjälpte hela klassen åt att städa utanför aspen och sen sätta upp tält, plocka ner tält och förbereda ett schema inför imorgon då det är öppet hus på skolan! (Ryssbygymnasiet) vilket ska bli skitskoj!
T1 ♥

En rolig ögonblick Nicole fångade på kort! Väldigt fräsiga byxor har vi fått också ;)

tråkig lördag

Sitter hemma, på en lördag.. Klockan är nio nu, och jag ska faktisk lägga mig bekvämt i min härliga säng och sova bort alla problem som varit under dagen. Problemen har innehållet svett och en stor mängd tårar. Men detta är mitt beslut och jag ska fan klara det!
Imorgon bär det av till ryssby och stannar tills på lördag då det är öppet hus på skolan. Sen åker jag förmodligen med Johanna hem till Öland tills på nästa måndag då det blir ryssby igen :)

uppe med tuppen halv 9!

Går inte att sova.. Mina småbröder skriker hela tiden. Det är de negativa med att vara hemma på helgerna. Är så SJUKT trött på dom nu.
Idag ska jag verkligen inte göra någonting hade jag tänkt. Men det kanske blir att jag drar ut ikväll i alla fall. Om jag orkar. Köpte ny plattång igår så tror jag ska prova den nu när jag inte har någonting annat att göra. Fast först - frukost :)

shopping löser allt!

Direkt när jag kom hem från Ryssby så blev det en shoppingrunda med mamma. Slösade bort 1600 bara sådär. Det mesta var impulsköp som jag inte ens behöver. Men fick även en julklapp till Jessica inhandlad! :)
I helgen ska jag bara ligga hemma och ta det lugnt och på söndag blir det ryssby igen, och stannar där tills nästa lördag då det är öppethus :)
Ska kolla klart på idol nu, sen ska jag fan sova! Godnatt mina kära vänner

söker någon som lyssnar

Känns lagom bra att ligga i sängen med sån extrem mensvärk att man inte kan röra sig..? Nej faktiskt inte, Just nu mår jag både fysiskt och psykiskt dåligt. & känner egentligen inte för att göra något. Någonting bryter ner mig och gör mig illamående bara genom att andas. Som jag ser det så har jag alltid varit en glad, snäll och egentligen översocial tjej. Men sen jag började i Ryssby så har något hänt. När jag slutade på Huneskolan så förberedde jag mig på att komma till ett ställe utan skitsnack osv. Men hade mer fel än vad jag kunde tänka mig om detta stället, här lever alla för att snacka skit om folk. Det märkte jag redan första veckan.
Fan vad gott det skulle vara med en kopp Te nu.. Men orkar inte koka vatten, och orkar inte sitta och deppa ner mig över sånt som ingen bryr sig om. Önskar att det fanns någon man kunde prata med.. Någon som känner sig frivillig av att lyssna på min livshistoria? Vill egentligen inte ha medlidande och gillar faktiskt inte medlidande i vanliga fall. Men nu behöver jag någon som tycker synd om mig..

grattiiis syster!

Fick sluta två timmar tidigare idag så nu sitter jag på rummet medans Jessica ligger i sin säng och sover, den grisen ;) Ska strax börja plugga på Landskapen som Carsten vill att vi ska vara klara med tills nästa vecka. Han är på semester så nu har vi ingen lärare på hans lektioner denna veckan. :) Blir alltså en och en annan sovmorgon, men det behöver man faktiskt ibland!
Funderade på att åka hem en runda idag eftersom att min älskade storasyster fyller 18, men sen ångrade jag mig. Det är inte värt att åka 8 mil bara för att i princip bara hinna säga grattis och sen åka hem igen. Eller?
Blir jägarexamen ikväll istället.. hehe.. långtråkigt och jag vill egentligen sluta. Men lika bra att fortsätta efter Jessicas ''pepptalk''

tillbaka i ryssby

Så, nu är man tillbaka i ryssby ännu en gång. Och det känns faktiskt ganska ensamt. Det är bara jag och min granne i denna byggnaden för tillfället. Och han verkar vara ganska arg på sitt spel.
Hann inte ens hälsa på honom innan jag hörde han skrika ''JÄVLA FITTSPEL'' haha, tycker synd om alla killar som inte ens kommer överens med sina spel, eller sina datorer ;)
Om ungefär en och en halv timme ska jag ner och möta svante på storgatan då han kommer med sin buss :) Sen ska jag träffa anton och kolla på film, myyysigt :)

Nicole kom till mig igår och så hade vi lite födelsedagsparty för mig med tacos och tårta. Hehe, blev tårta mitt i natten, och den var supergod. Nicole hade faktiskt gjort den helt själv. ;)
Puss och kram, nu sticker jag ut en runda och kollar läget, hoppas det har kommit någon.. känns jävligt ensamt här :(

julmust och idol

Synd att det bara är fredag en dag i veckan. ikväll blir det fredagsmys med idol och julmust, hehe :)
OLLE ♥

Mot ljungby

Åker strax till Ljungby med mamma för att hämta mitt nya pass och handla lite på citygorss inför imorgon då Nicole kommer :) Josefine var en sån svikare och dissade oss.. Känner mig ganska besviken om jag ska vara riktigt ärlig.. Alla får väl träffas någon annan gång istället då.
Nu när passet är klart, så känner jag verkligen att Thailand är nära. Inte ens 2 månader kvar! :)


Thailand - Pattaya
fett taggad!!!

hbg vs mrd

HBG = Helsingborg
MRD = Markaryd
(för er som inte vet, haha...)


Jag har inte en aning om vad jag ska hitta på idag faktiskt, är sjukt sugen på att åka till Väla och shoppa, men ändå inte.. Så sjukt tråkigt att åka buss och speciellt idag när det är sånt jälva pissväder.
Tror det blir att dra ut med några kompisar istället. Ska i alla fall möta Amanda vid 4 och snacka lite med henne. Sen vet jag inte vad som händer.  Börjar bli sjukare än vad jag har varit innan också för den delen.. och jag som har hållt tummarna på att bli frisk.. Så blev det med det ;) Nu ska jag duscha och göra mig i ordning. Sen blir det utgång. Pusshej

god morgon :)

Trött ocn sleten kan jag inte neka till att jag är, det var ju faktiskt en ganska lugn kväll ändå. Somnade vid 1-2 någonting efter att ha kollat på Valentines Day, underbar film. Rekomenderar den verkligen!

Nu ska jag alldeles strax lägga mig ner i sängen med en kopp te och kolla på en film igen, för det är vad denna dagen kommer bestå av. Ska bara slappa och ta det lugnt hela dagen, åååh så härligt. Tycker inte ni det?
Nu ska jag i alla fall kolla på film, har två stycken på G.
eller..

Hörs sen mina kära vänner!

den 3 november

Ligger i sängen, känner mig sjuk. Jävla hosta..! Bud på att ligga kvar här hela dagen, bortsett från dom femton minuterna jag snart kommer ägna åt att göra spagetti, dvs världens bästa mat till mig själv.
Orkar inte skriva mer nu, saknar en viss person alldeles för mycket ♥

livet är underbart!!!!

Är så sjukt kär
Livet är underbart!!!!

Nu ska jag sova, imorgon ska jag storstäda mitt rum (om jag orkar) ser fram emot lördag, då blir det fest som fan med mina ljungbybrudar som kommer och hälsar på.
På söndag blir det Ryssby, även om det är jävligt skönt med höstlov så saknar jag det stället enormt mycket. Ska även träffa världens finaste då. Och det ser jag fram emot extra mycket. ♥

frågestund - svar

http://decevven.blogg.se/ undrar: Vilka bloggar läser du dagligen?
Först och främst så läser jag mina kompisars bloggar, men dom är dock privata. Annars är det kändisbloggarna Dessie, Kissie, Paow och Hugo Rosas som faller mig mest i smaken.

http://nannyclaesson.blogg.se/ undrar: Varför började du blogga!?
Först var det liksom bara som en kul grej. Att ha ett ställe att skriva av sig på. Men sen blev det lite mer seriöst fast det avtog lite. Känner emellertid att jag inte har tid med en blogg, därför uppdateras den allt för sällan. Jag bloggar dels för att dela med mig av min vardag och för att lära känna nya människor.

Amelie undrar: Kan du inte lägga upp bilder på dina outfits?
Jo, det kan väl komma en och en annan bild på mina outfits lite då och då :)

http://aliceanna.blogg.se/ undrar: Hur gammal är du och vilken linje/klass går du i?
Jag är precis 16 år fyllda och jag går Natur- och äventyrsturism, som är en linje där man lär sig mycket om naturen samt olika sporter.

http://cviklund.blogg.se/ undrar: Vad gör du på fritiden?
Umgås med kompisar och lägger ner väldigt mycket tid på skolan.

http://eemeliefransson.blogg.se/ undrar: Nämn en bra låt?
Tove Styrke - Million Pieces är en riktig favorit just nu :)

http://rieem.com/
undrar: Har du nått syskon? Och hur gammal är du?
Jag har tre stycken stycken jobbiga men ändå underbara syskon. Johanna 18, Hugo 7 och Theo 5.
Själv är jag 16 år :)

http://lailaaziz.blogg.se/ undrar: Vad är ditt bästa kärleksminne?
Låter kanske konstigt, men det var faktiskt när jag förlorade min oskuld. Jag och min dåvarande pojkvän hade varit tillsammans ett bra tag, och jag tror vi båda kände att det var rätt tillfälle. Och för mig var det verkligen speciellt.

FRÅGESTUND

Nu var det sags för mig att ha min alldeles lilla egna frågestund, där ni kan tycka till och ställa vilken fråga som helst till mig. Svaren kommer ikväll eller imorgon förmiddag. Enjoy!!

Never forget.


Ni kommer alltid vara något av det bästa som någonsin hänt mig.
Men jag kunde inte stanna kvar, jag var tvungen att tänka på mig själv för en stund. Och detta var inte rätt för mig, jag kunde inte se min framtid.
Men ni kommer alltid ha en stor del av mitt hjärta, ni är bäst HR1 ♥

ljungby

Blir ljungby idag med mamma och syster, för att fixa nya pass till oss. Sen ska vi även åka till intersport så att jag kan köpa kläder och skor som skolan kräver att vi har när vi är ute och vandrar. Tur att man har mamma och hennes plånbok med sig ;)
Sen stannar jag öven kvar i Ljungby för att fika och umgås med mina flickor + två andra tjejer som Jossan skulle ha med sig. En tjej från stockholm och sen var det en till. Aja, Elvira och Matilda heter dom och dom är säkert jättesnälla! :) Nu ska jag stoppa in frallorna i ugnen och sen servera frukost till min kära syster som inte vet hur en ugn fungerar.. hmm.. och hon fyller 18 om 7 dagar!?
Blir duschen direkt efter det, sen åker jag på äventyr. Hoppas dock att jag inte går vilse ännu en gång. Har hänt innan ;)