mot thailand

Nu är allt i princip packat och klart, ikväll åker jag och min kära syster mot thailand. ni får ha det så bra här hemma allihopa! :)

Juldagen

Jaha då var julen över.. Är väldigt nöjd med mina julklappar också :) Fick en mobil (Xperia x8) pengar, glas, resväska och en massa annat. Resan till thailand är ju faktiskt också en julklapp som vi fick reda på lite i förväg. Och på måndag bär det av. Har alltså bara två nätter kvar som jag kommer få ligga i min sköööna säng ;) Natten till tisdag kommer jag få spendera i en halvtaskig flygplansstol..

Nu ligger jag i sängen och knappar lite med den nya mobilen, försöker lära mig hur saker och ting fungerar, men det är inte det lättaste när det bara kommer mer och mer teknik i mobilerna nu för tiden..
Inatt sover Theo hos mig så nu ska vi glo på film skulle jag tro, hoppas ni har haft en bra jul, och önskar er även en glad fortsättning. :)


god jul!!

Önskar er alla en riktigt god jul! Har inte riktigt tid att blogga. Hjälper mamma att slå in de sista julklapparna & om ca 2 timmar kommer alla gästerna :) Skönt det ska bli att fira jul hemma!

årets ''julbild'' får bli denhär. Från Turkiet julen -05

julfirande i laholm

Sitter i köket och tar det lugnt med mor min, har ingenting att göra så väntar på att min syster ska bli klar inne i badrummet så att jag kan duscha och sen börja göra mig i ordning. Ikväll bär det av till Laholm och kusinerna för att fira jul :)


kvällens sysselsättning

Nu hade jag tänkt göra mig i ordning och sticka ut i kylan en stund. Hade egentligen inga planer på att läna huset eftersom att det är så fruktansvärt kallt. Men eftersom att detta är den absolut sista dagen för mig att träffa mina kompisar innan jag drar till thailand så gör jag det ändå, bara för att jag kan helt enkelt! ;)
Ska alltså göa mig i ordning nu och sen möta min kära vän Mikaela, vi drar troligtvis bort till hune eftersom att det är där alla brukar hänga nu för tiden. Har dock svårt att tro att någon verkligen är ute nu när det är såhär pass kallt men det återstår att se.
Vad har jag gjort idag? Jo jag har klippt mig, åkte av ytterligare en bit på längden och sen klippte jag up det lite också. Funderade faktiskt på en sidecut men ångrade mig i sista sekund, annars hade jag nog ångrat mig nu. Vill ju som sagt ha långt hår till studenten, därför är det inte läge att fixa och trixa med det alldeles för mycket nu. Även om det är 2,5 år kvar.
Så, nu har jag ingenting mer att skriva. Det blir i alla fall inget mer bloggande ikväll och kanske ingenting imorgon heller. Åker till mina kusiner i Laholm imorgonkväll för att fira jul, det betyder att min storasyster som är ägare till datorn som jag sitter vid just nu kommer vara hemma troligtvis hela dagen imorgon. Hon är inte det lättaste människan att ha och göra med så hon lånar inte ut sin dator till mig i första taget ;)
Nu ska jag sminka mig och försöka fix till håret på något sätt, ta det lugnt ikväll och i julhelgen mina kära vänner. jag tänker på er ♥

onsdag!

gud så fort denna dagen har gått, har inte hunnit städa klart ännu och klockan är redan över tre.. Har varit hos tandläkaren och florpenslat mina tänder, ska även bleka dom så att dom blir fina :) Kanske gör det i Thailand, billigt och bra, haha!
Om ungefär en timme ska jag och klippa mig, vet dock inte hur men eftersom att mitt hår är så pass kort nu så finns det inte så mycket att göra så kommer troligtvis bara klippa topparna :)

frågestund - svar

Favorit affär?
- Måste vara gina och h&m
har du något husdjur?
Nej, vi var tvungna att läma iväg vår katt för ett par år sedan då min lillebror fick reda på att han var allergisk.
Hur många har du knullat med, 1!?!?!?!
Måste bara medge att detta var den mest omogna frågan jag kunde tänka mig att få. Tänker dock inte svara på den eftersom att jag inte har någon skylldighet att berätta om mitt privatliv i min blogg :)


FRÅGESTUND

NU KÖR JAG EN FRÅGESTUND, PASSA PÅ ATT FRÅGA PRECIS VAD NI VILL. ALLA FRÅGOR KOMMER UPP PÅ BLOGGEN SENARE IKVÄLL, ELLER IMORGON! :)

julstöööök

Just nu tar jag en paus från julstöket. Mamma och jag håller på att baka bullar och i eftermiddag ska vi pynta julgranen :) Julafton närmar sig med stormsteg. Mamma ringer just nu runt till massa folk och berättar om gamlamormors död så att dom inte ska bli allt för chockade när det står i tidningen.. Jobbigt att lyssna på, men jag klarar av det, måste lära mig att leva med det.
Nu ska jag knåda lite deg och göra goda kanelsnäckor. puss ♥

om exakt en vecka....

... om exakt en vecka så sitter jag på flygplanet på väg till Thailand. That's right! Om inte planet blir försenat eller något oväntat så är vi på väg nu. Jag och min storasyster! 16 dagar i paradiset efter allt som har hänt är inte helt fel. ;)

julhandla med mamma! sara <3 CHOKLAD

Sitter i en konstig ställning inne i vardagsrummet i en av världens skönaste fotöljer :) Om en liten stund ska jag och mamma åka till kvantum och handlar. Är jättesugen på choklad så ska köpa det och tjocka mig med det sen!!
Mamma stressar mig lite nu, så ska stänga ner datorn, klä på mig och sen ska vi åka. pusshej :)

haha sa ju innan att min dator har gått i sönder så just nu använder jag mig av min systers gigantiska laptop och på den hittade jag denna fruktansvärda bild. gammal som gatan!!!!!

lite frågor :)


1. Är du beredd? – Yes
2. Okej då börjar vi - Ja
3. Vad heter du? – Sara Eva Josefine Nilsson
4. Hur gammal är du? - 16
5. Hårfärg? – Mörkbrunt
6. Lång / kort ? – Kort
7. Skostorlek? –  36
8. Använder du bh? –  Yes
9. Om ja vilken storlek har du? – 75 d
10. Vad har du för färg på dina underkläder?- Svart
11. Är du kille? - Nej
12. Är du tjej? – Yes
13. Är du intresserad av nån tjej/kille? – Ja
14. Är du tjock? – Ja
15. Kan dina föräldrar lita på dig? – Osäker, men det är upp till dom.
16. Har du glasögon? – Imellanåt.
17. Har du bra självförtroende? – Ibland
18. Har du blivit sviken nån gång? – Ja
19. Hur är ditt humör just nu? - Vet inte riktigt
20. Har du testat på knark? – Nej
21. Tycker du om jordgubbar? - Ja
22. Har du druckit dig full nån gång? - Ja
23. Har du testa snusa? – Ja
24. Har du rökt någon gång? – Ja
25. Har du några syskon? – Ja
26. Tycker du om att sola? – Ja
27. Gillar du grillat? – Ja
28. Går du på någon sport?-  Nej
29. Spelar du nå instrument? – Nej
30. Favoritfilm? - Osäker
31. Vem skulle du offra allt för? – Ingen
32. Lunarstorm eller bilddagboken? – Bilddagboken
33. Vad har du gjort idag? – Sovit och ätit frukost.
34. Är du snygg? – Nej
35. Vad är de bästa med dig? – Vet inte riktigt.
36. Vad är de sämsta med dig? – Vet inte riktigt.
37. Kan du cykla utan händer? - Nej
38. Har du moppe? – Ja
39.Har du körkort? – Ja
40. Trivs du med det? - Ja
41.Har du magrutor – Självklart
42. Vart bor du ? – I markaryd.
3. Trivs du där? – Alltid
44. Favoritstad? - Göteborg!!
45. Ska din tjej/kille helst va lång eller kort? – Lång eller iaf lite längre än mig
46. Vad tycker du om fotbolls-vm? - Love it!
47. Om du fick välja vart du skulle bo vad skulle du välja? – I Göteborg
48. Grönalund eller Liseberg? Liseberg!
49. Dricker du? – Det händer ja.
50. Har du tröttnat på frågorna? – Ja
51. Bra då fortsätter vi – Gör vi? hehe
52. Har du egen dator? – Ja
53. Egen tv? – Ja
54. Har du dvd? – Ja
55. Har du boxer? – Ja
56. Har du stor säng ? – Ja
57. Har du stort rum?- Ja
58. Hur många kuddar sover du med? – 2
59. Har du bra kontakt med dina föräldrar – Med mamma
60. Sova ensam eller med någon? – Beror på.
61. Vem sov du senast med? - Jessica, hehe
62. När la du dig inatt? – runt 02.00
63. Vad heter du på msn? – sara(: it's time to take another step
64. Vet du någon som äger en blogg? – Ja
65. Vad har du för mobil nummer? – 0738275324
66. Vem hade du senast en msn konversation med? - Robin
67. Hej då! – hej då ..

kan inte sova osv

Istället för att sova så blir datorn min underhållning inatt. mamma kollade på mig idag och klappade mig på huvudet, sedan sa hon; Sara, det är något som har hänt dig sen gamlamormor dog.
& Ja, hon har rätt. något har hänt med mig. jag sov inte på hela natten till idag, och kommer säkerligen inte sova inatt heller. Jag är rädd för drömmarn, döden och rädd för att aldrig vakna upp igen..
förlå för det tråkiga uppdateringarna jag gör, men har det jobbigt just nu och känner att bara måste skriva av mig lite & det får bli här i så fall..

datorn sönder!!! :(

Sitter just nu vid min systers dator, men det är pga att min dator har gått sönder. den går inte at starta. Datorn som för tillfället är mitt allt :( kan inte skriva mer nu, är för deprimerad...

datorn sönder!!! :(

Sitter just nu vid min systers dator, men det är pga att min dator har gått sönder. den går inte at starta. Datorn som för tillfället är mitt allt :( kan inte skriva mer nu, är för deprimerad...

tårarna rinner oavbrutet

Var uppe på sjukhuset idag och tog farväl av gamlamormor. Det var det värsta jag ahr gjort i hela mitt liv. Jag tvekade först på om jag skulle våga se henne. Men mormor sa att hon är jättefin och att det ser ut som att hon bara ligger och sover. Jag tog chansen men vände i dörröppningen, även om jag försökte intala mig själv att hon bara sover, så visste jag mycket väl om att det inte var sant. Tog ett djupt andetag och svalde gråten fast den kom fram igen när mamma började gråta, vi höll om varandra en lång stund. Sen kände jag på gamlamormors händer, dom var kalla. Hennes kinder var fortfarande lite ljumna. Även om det var jobbigt, så fick jag i alla fall säga hejdå till världens mest underbara gamlamormor.
Du kommer föralltid finnas med mig, för varje steg jag tar och för varje andetag och andas in så kommer det vara din kraft och din luft jag använder. Saknar dig mer och mer för varje minut och varje sekund.
Doris Martina Nilsson
18/12 - 2010 12.00

rip gamlamormor 18/12 - 2010

Hann aldrig till Ljungby innan det hemska telefonsamtalet kom.. Exakt klockan 12.00 avled min gamlamormor och jag bröt ut i tårar direkt. Denna dagen har varit hemsk.. det är svårt att få kontroll över smärtan allt detta har gett mig. jag är rädd för att jag aldrig riktigt kommer förstå vad som egentligen skett. rip..
♥♥♥
♥♥

Ljungby!

Det enda jag har planerat att göra idag är att åka till ljungby och hälsa på gamlamormor. Dom hade ringt från sjukhuset idag och sagt att det var nära.. Klarar verkligen inte av detta, när ska allt ta slut!? Kanske inte är så illa som det låter, hon brukar vilja ha sällskap lite då och då, men då har hon oftast ringt själv. Nu kan hon inte ens prata :/ Aja, får se vad som sker.

mitt liv

Bästa sättet att presentera sig på bästa sätt är väl att dra en självbiografi, eller? Här kommer i alla fall min.

Sara Nilsson heter jag, bor i markaryd men är född i Ljungby. Föddes den 29 oktober 1994 och spenderade mina två första år i livet i en by vid namn traryd som sitter ihop med en annan by som heter strömsnäsbruk. Det området ligger mittimellan Ljungby och Markaryd. Jag flyttade till markaryd som tvååring tillsammans med min mamma och min två år äldre storasyster eftersom att kontakten med min pappa inte var så speciellt bra. Redan första dagen på dagis började jag umgås med min nuvarande bästakompis Mollie Karlsson. Vi har hängt ihop i alla år, hon är en helt underbar kompis som jag älskar från första till sista punkten. :) Mina intressen är att vara med kompisar och åka på olika solsemestrar. När jag inte är utomlands så sitter jag ofta och drömmer bort till vita sandstränder. Jag har varit lite överallt på jorden, såsom Danmark, Tyskland, Österrike, Schweitz, Slovenien, Kroatien, Italien, Spanien, Gran Canaria, Teneriffa och i Turkiet. Och om 10 dagar åker jag iväg till Thailand med min storasyster! Jag går första året på gymnasiet i Ryssby där jag går Natur och Äventyrturism som jag finner väldigt roligt. Började dock på Hotell och Restaurang först men kände att det var ingenting för mig. Vilken tur jag hade att det inte var för sent att byta efter två månaders skolgång! :)

Blev inte så lång historia eftersom att det finns mycket i mitt liv som jag väljer att inte ta med. Gillar inte att avslöja för mycket. Utan är det något jag vill snacka om, eller dela med mig av så gör jag det. Resten håller jag inom mig och pratar bara med mina nära och kära om.

nu ska jag lägga mig ner i min varma och sköna säng, starta en lagom tråkig film och hoppas på att somna med detsamma. är dock inte trött, men lär väl bli det ganska snabbt :) godnatt!!

godmorgon! :)

Idag mår jag mycket bättre, medicinen och allt har gjort mig pigg igen. Nu käns det verkligen som att jag är på bättringsvägen. Kanske rentav drar ut en runda ikväll om jag känner att jag på lika bra då :P
Nu ligger jag i sängen och lyssnar på musik. Har precis ätit potatismos och lingon till frukost, haha lättlagat eftersom att det inte fanns något gott bröd här hemma ^^ Nu kom precis mamma hem, hon har varit och hämtat ut mina nya p-piller.

ovanligt pigg

Har fått pencilin och en en extremt slemlösande hostmedicin, tar även smärtstillande för bröstsmärtorna och har pressat i min några alvedon idag också. Nu mår jag faktiskt ganska bra. Hostan sitter i och har ännu inte givit mig det minsta tecken på att ge med sig. Men det lär väl ta ett par dagar innan hostmedicinen gör nytta :)
Facebook laggar och vill inte som jag vill.. därför stänger jag nu av datorn och lägger mig i sängen för att en gångs skull försöka få en god natts sömn. Sov gott alla mina vänner :*

doktorn svarar

Nu är jag hemkommen från sjukhuset och fått prognosen trånga luftvägar. Ja, egentligen hette det något annat men jag har glömt vad det var :P Jobbigt är det i alla fall, fick andas i en maskin i 15 minuter och ska tillbaka och göra samma sak imorgon igen. Sen ska jag även illbaka efter jag har varit i thailand och göra något prov för att se om jag har astma.. Nu ska jag hjälpa mamma med maten, på kvällens matsedel står det: Potatismos & korv ;)

barnprogram och glass

ligger i sängen, kollar på barnprogram och äter glass. Ska strax hoppa in i duschen och stå där i typ en timme bara för att jag kan. ;) Mår inte lika dåligt nu, illamåendet är borta men hostan är kvar, smärtan i bröstet blir bara värre och värre hela tiden. klockan 3 ska jag till farbror doktor och kolla läget. Troligtvis har jag lunginflamation och då kommer jag få pencilin.. Mamma sa även, att om det är så att jag har lunginflamation så kommer det i princip ha gått över tills jag åker till Thailand om en och en halv vecka =)
Bloggar igen när jag har kommit hem från sjukhuset. pussss

kan inte sova

Fan vad jag hatar att vara sjuk. Detta är andra natten där jag inte ens har fått en timmes sömn. sist jag kollade på klockan var den 4 och sen somnade jag, men vaknade redan vid kvart i 5.. Hostattacker kommer hela tiden, kräker även så fort jag hostar (i princip).
Har nog aldrig varit såhär sjuk. Ska till doktorn idag så att dom får lyssna på mina lungor och ta lite blodprover för att se vad det är för skit jag har fått. Men dom varnade även mig för att dom inte skulle kunna få reda på det nu direkt och i så fall blir det regelbundna läkarbesök medans jag är i Thailand.. Hoppas verkligen att dom kan se det idag, annars känner jag egentligen ingen mening med att åka till Thailand. Det blir ju som att leva i ett fångeskap. :(
Ska lägga mig ner i min säng nu, känns mycket skönare att ligga än att sitta i detta tillståndet.
För er som undrar hur jag känner nu så är det ungefär såhär: Kraftig magsmärta, känns som att någo sticker knivar i buken på mig. Halsen svider pga det konstanta hostandet och gallan som jag har kräkt upp. (klarar inte av att behålla något jag äter, men mamma trycker i mig en massa hela tiden för hon tycker att det är bättre att jag kräker upp det igen än att det kommer galla) jag håller dock inte med henne.. SLUTA GE MIG MAT!!!!!! kräker upp mina inälver istället

för tidigt jullov pga virus

Jahap, då har man lyckats bli sjuk IGEN. Är fortfarande förkyld osv men nu är det något helt annat. Har kräkt hela natten och kan knappt röra mig utan att det krampar i magen. Troligtvis är det bara maginfluensa, men fyfan vad hemskt det är ändå! Min hosta har dessutom blivit värre och imorse hostade jag blod. Kan dock vara för att jag började kräka galla inatt och det skadade min hals eller något. Om ungefär en timme kommer mamma och hämtar mig i ryssby i alla fall. Har packat alla mina kläder osv så det blir hem och ta det lugnt i några dagar tills jag känner mig frisk. Sen blir det att sätta igång med packningen inför Thailandsresan. Japp, nu är det bara 12 dagar kvar till jag åker, och fysjuttan vad jag längtar :) Nu ser jag fram emot att vara ledig till den 12 januari! Tack och hej hälsar en sjukling



Några bilder från tidigare i veckan. :)

bildmani

Hejsan alla otrevliga människor som inte lämnar något spår efter sig!! Har ni inga åsikter om det jag skriver eller läser ni bara för att ni har brist på annan sysselsättning? Tyck till lite om min blogg så att jag har någonting att gå efter. Annars kanske jag renat lägger ner med bloggandet!
Kom tillbaka till ryssby igår, som vanligt på söndagar. fick sitta helt ensam på internatet i ungefär två timmar innan Evelina stampade in och gjorde mig sällskap. Vi drog bort till fritids så att jag kunde tigga till mig en lampa eftersom att min skrivbordslampa inte har funkat helt som den ska den senaste veckan. Vi bestäme oss för att ha myskväll med lussebullar och cola, men så långt kom vi inte. Svante ringde och sa att dom stod utanför med Zacke och ville att vi skulle hänga med på fest. Eller ja, dom ville att jag skulle med. Men jag fick dom att acceptera att om jag skulle med så skulle Evelina också få följa med. :) Det gick till slut bra, så vi åkte ut till bromsaboda. Vi köpte oss en flaska och drack lite rent innan Evelina började bli lite för lullig osv. Så jag bad Zacke köra oss tillbaka till internatet och det var vid runt 00.30. Tur att man har en sån trevlig kompis som Zacke som kör en i princip vart man vill när som helst! Nu har jag tyvärr inte tid att skriva mer för min lektion börjar om 15 minuter så måste springa bort till nygård. Pusshej!

sminkning steg för steg


Enbart foundation
Dream matte mousse & Dream satin liquid
Ja, jag använder två olika foundations samtidigt och jag tycker faktiskt inte att det ser mycket eller överdrivet ut. Och det är väl min åsikt som räknas. Eller?

Foundation + Kajal
Och jag kör på IsaDora's kajal eftersom att den markera ögonen perfekt och det ser även bra ut. (Kanske inte utan mascara..)

Foundation + Kajal + Mascara
Mascaran jag använder mig av är Max Factor False Lash Effect och den är verkligen superbra, jag är jättenöjd med den och jag har tre stycken oanvända ifall den inte skulle finnas kvar till nästa gång jag behöver ny mascara ;)

Detta är det enda smink jag använder. Ibland kan jag slänga på lite puder också, men då brukar jag oftast inte använda foundation.


yeah!

söndag

gud vilken skön helg detta har varit, känner mig helt utvilad. Mys med hela familjen i fredags med god mat och massa skratt. Igår var jag och storasyster ensamma hemma och då hämtade vi pizza och kollade på Beck :) Idag åker jag tillbaka till Ryssby för en sista vecka i skolan innan 25 dagars jullov :)Herregud vad tiden går fort, jag kan inte fatta att det snart är Thailand som gäller. Den 27e åker vi äntligen!
Nu ska jag kolla på nyhetsmorgon i 20 minuter innan reprisen av idol börjar. Kollade givetvis på det i fredags också, men får passa på att kolla reprisen också eftersom att det är de absolut sista avsnittet detta året och sen börjar det inte försen i september igen..

ÄR FESTSUGEN!!!

skola film SOVA

Så, då var det kväll igen :) dagen har bestått utav en hel del tid i datorsalen tillsammans med min fina klass T1 ♥ Är snart klar med mitt arbete om daggmasken och det ska faktiskt bli intressant och se vad Carsten tycker om det :) Efter skolan stack jag hem till Oskar och kollade på film med han, erik och lukas. Dock missade jag i princip halva filmen eftersom att jag småsov lite då och då. Nu sitter jag på rummet och tar det lugnt, Jessica är duktig och pluggar och jag är duktig och uppdaterar min blogg som jag tycker att jag har varit dåli på att göra under den senaste tiden. Snart är det helg och imorgon åker Jessica hem och lämnar mig ensam som hon alltid gör på torsdagar.

everywhere i are
there you will be

i skolan :)

Sitter i skolan och har för tillfället datorarbete i växt och djurliv. Skriver som sagt om daggmasken som jag har tjatat om allt för många gånger, men har faktiskt ingenting annat att skriva om i dagens läge.. I eftermiddag blir det plugg för fulla muggar men som tur är har jag evelina som kan hjälpa mig när jag behöver hjälp ♥
Är verkligen sjukt trött, har knappt sovit inatt. Börjar bli mer irriterad än vanligt på förkyldningen..
GODNATT!

....

Sitter i datorsalen med jimmy och väntar på att engelskan ska börja. Svintråkigt har jag. Har engelskaprov sen, vilket jag inte alls ser fram emot. Sen ska jag sova, riktigt länge. Mår jättedåligt idag, men det verkar inte Carsen fatta. Enligt honom så kan man aldrig vara sjuk. Men jag menar, jag är inte mer än mänsklig?
Snöbollskrig i rätt många timmar igår, vilket gjorde att min förkyldning blev mycket sämre än vad den redan var. Vill hem till mamma, saknar henne sjuukt mycket just nu ♥

flashbacks från i somras

Kollar igenom alla mina bilder från 2010 och jävlar vilka flashbacks man får! Minns precis allting. Snyggingen på fixfm osv, gubben med den feta potatisnäsan utanför ica och hur full jag var på midsommarafton. Ja, jag var svinfull och det slutade med att jag sov i en sanddyna i mellbystrand. Hemsk tanke nu när ja tänker efter. Fasen vilket bra år detta har varit ändå. Även om mitt och viktors förhållande bara tog slut helt plötsligt så har allting varit bra ändå :) Här kommer lite bilder!

Pardyyyyy!

sjukt besviken!

Fan vad sur jag är, tror aldrig det har gått över gränsen så mycket som det har gjort nu. Vet fan inte vem jag kan lita på längre, och vilka som egentligen är mina riktiga vänner. Vågar man ens lära känna någon ny!? RyssbyGymnasiet är en skola där det inte är annat än skitsnack som går. Dock kommer man aldrig ifrån idioter. Fast, trodde aldrig att folk jag trodde att jag kunde lita på skulle såra mig så jävla mycket som dessa idioterna har gjort. Det står mig upp i strupen att veta att jag har umgåts med dom! Fyfan säger jag bara, fyfan!

växt och djuuurliv <3<3

Sitter i datorsalen på skolan med Jennifer (som är och hälsar på) och Evelina :) Ska skriva ett arbete om daggmasken. Men har dock ingenting att skriva så får tänka igenom det lite till innan jag sätter igång. Har redan skrivit frågorna så nu ska jag svara på dom :)
HEJDÅ


tillbaka i ryssby

Så, nu är jag hemmasatt i ryssby igen. Dock ensam i typ en timme till.. Jessica är på väg så inatt slipper jag sova själv här som jag annars brukar få göra på söndagar :) Nu hade jag tänkt koka lite vatten och göra en kopp te, sen plugga växt och djurliv till provet imorgon. Duktig Sara!

julbord osv

Känner mig latast i hela Sverige. Orkar inte göra någonting och känner mig bara deprimerad. Trött på att jag alltid ska förstöra för mig själv. Allt är verkligen helt fuckat just nu. Orkar inte Ryssby, men måste.. Klockan 13.00 ska vi vara i Hishult och äta julbord tillsammans med hela släkten. Men jag lär ju typ dö eftersom att jag är det enda barnet om man bortser från småungarna som ska med. Har jag tur, så är Alexandra och Ted med. Men tror inte jag har den turen idag. Ikväll bär det av mot Ryssby igen, och denna veckan måste jag verkligen fundera ut hur jag ska göra. Om jag ska sluta eller gå kvar. Svårt val, jag vet inte..

Älskade gamlamormor, stanna kvar hos oss. Lämna oss inte, inte nu ♥



flashbacks....

Sitter och kollar igenom en massa gamla bilder från dåtiden. Fyfasiken vad jag saknar allting. Saknar min gamla klass och framförallt saknar jag min bästavän ♥ Har knappt kontakt med Mollie efter jag började i Ryssby. Och när vi väl snackar och bestämmer oss för att ses så händer det aldrig.. Känns helt sjukt att en 12 år gammal vänskap bara ska försvinna för att man börjar på gymnasiet..

Gammal bild från siesta 2009

Lördag.

Jag är verkligen helt slut! Var ute en runda igårkväll men det blev ingen längre stund eftersom att det var svinigt kallt ute. Var hemma igen vid runt halv 10 och kollade då klart på idol innan jag gick och la mig. Är grymt besviken över svenska folket. Hur kan ni låta er själva gå miste om Olle? Han är så jävla underbar och ni lät honom röstas ut..  Jay är självklart också fantastisk! Men vad gör Minnah i final? tv4 tänker inte långt. Minnah är ju tekniskt sätt ingen vinnare, hon åkte ju ut för länge sen. Hon skulle inte fått komma tillbaka bara för att Alice valde att åka hem. Ute är ute! Idag har jag valt att bara ligga hemma och dega, har ingen lust till någonting. Egentligen så var det planerat att jag skulle träffa Patricia idag. Men jag orkar verkligen inte. När ska denna äckliga förkylningen försvinna!?

Fin klass, fina minnen 8)